Hotellit (58)

Matkat – Costa Brava

Costa Bravan kaunis rannikko ulottuu Barcelonasta koko matkan Ranskan rajalle asti. Tjäreborgilla on kolme erilaista matkakohdetta.
Costa Bravassa on useita rantoja, hotelleja, pikkukyliä sekä kaunista luontoa. Lisäksi täällä on yksi Espanjan parhaista golfkentistä, yksi Euroopan suurimmista huvipuistoista ja lukuisia ravintoloita, joissa tarjoillaan rannikon omia erikoisuuksia. Costa Brava on kalan ja äyriäisten ystävän paratiisi. Matkustaessasi Tjäreborgilla Costa Bravaan valittavanasi on kolme eri matkakohdetta: perheystävällinen Santa Susanna, Calella, joka sijaitsee noin tunnin junamatkan päässä Barcelonasta ja Lloret de Mar, jossa on rannikon parhaat huvittelumahdollisuudet.

Costa Bravan rannat

Costa Bravassa on kilometrien pituudelta rantoja, jotka sopivat sekä lapsille että aikuisille – täällä koko perhe viettää varmasti ihanan rantaloman. Näillä rannoilla on hyvin tilaa, ja useimpien rantojen yhteydessä on viihtyisä rantapromenadi, joiden varsilla olevista paikoista saa syötävää ja juotavaa nälän ja janon yllättäessä.

Hyvää ruokaa ja hyviä viinejä Costa Bravassa

Rannikolla on paljon pienempiä ja suurempia ravintoloita sekä paikallisia ruokapaikkoja, joiden ruokalistoilla on usein kalastajien päivän saalista valmistettuja ruokia. Täällä on myös maailman parhaisiin ravintoloihin lukeutuva El Celler de Can Roca sekä Empordan mielenkiintoinen viinialue, joka on saanut alkuperämerkintänsä suhteellisen vasta. Vuokra-autolla pääset kätevästi tutustumaan omin päin rannikon gastronomisiin helmiin.

Costa Bravan hotellit

Matkustaessasi Tjäreborgilla Costa Bravaan valittavanasi on kymmeniä erilaisia hotelleja, joista löydät varmasti mieleisesi. Useat hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla, josta sinulla on yhtä lyhyt matka sekä ravintoloihin ja huvittelemaan että rannalle.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Costa Brava

Matkakohteet – Costa Brava

Calella
Calella sijaitsee vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta pohjoiseen. Vuokra-autolla voit tutustua kätevästi koko rannikkoon.
Santa Susanna
Santa Susannan lomallasi voit pelata golfia, nauttia hyvistä viineistä ja ruuasta, hienoista rannoista ja vaikkapa tehdä retken Barcelonaan, jonne pääsee paikallisjunalla.
Lloret del Mar
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
  • Yöelämä
Lloret de Mar on yksi monesta Costa Bravan lomakohteesta, jossa voit nauttia hyvästä ruuasta, vilkkaasta huvielämästä ja upeista rannoista.