Hotellit (56)

Matkat – Ibiza

Ibizan houkutuksia ovat trendikäs yöelämä, shoppailu, ihanat hiekkarannat ja retket sekä kauniit maisemat, boheemi kulttuuri ja rento ilmapiiri.
Tämä saari tarjoaa paljon muutakin kuin vilkasta huvielämää ja trendikkäitä klubeja. Täällä on ystävällinen ilmapiiri, maalaismaista charmia ja luonnonkauniita pieniä uimapoukamia. Sinun ei tarvitse lähteä kauas ollaksesi yhtäkkiä tuoksuvien yrttien ja hedelmäviljelmien keskellä.

Hienoja hiekkarantoja

Monet Ibizan hienoista hiekkarannoista sijaitsevat rauhallisissa ja suojaisissa poukamissa. Lisäksi vesi on täällä kirkasta, joten olosuhteet ovat erinomaiset snorklaamiseen. Ibizalla on rantoja jokaiseen makuun. Löydät varmasti mieleisesi rannan, piditpä sitten pitkistä matalista rannoista, joilla on paljon ravintoloita ja hyvät vesiurheilumahdollisuudet, tai syrjäisemmistä rannoista, joilla voit keskittyä rauhassa nauttimaan olostasi. Karibialaiseen tunnelmaan pääset lähtemällä retkelle pienelle Formenteran saarelle. Formenteraslla rannat ovat upeat ja vesi kristallinkirkasta.

Ravintolat ja yöelämä

Ibizan lomasi aikana sinulla on mahdollisuus tutustua monien ravintoloiden, kahviloiden ja baarien tarjontaan, ja jokaisen makuun ja kukkarolle sopivia vaihtoehtoja on runsaasti. Täällä on myös paljon trendikkäitä yökerhoja, joista muutamat sijaitsevat kaupungeissa ja loput kauempana saarella. Diskobussit kulkevat puolestayöstä aikaiseen aamun ja vievät kauempana olevilla klubeille. Monet tunnetut klubit sijaitsevat Playa d'en Bossassa, kuten esimerkiksi Ushuaïa ja Space. Vilkkaassa San Antoniossa on legendaarinen Café del Mar sekä lukematon määrä muita baareja, pubeja sekä yökerhoja.

Tjäreborgin hotellit Ibizalla

Matkustaessasi Tjäreborgin kanssa Ibizalle valittavanasi on hotelleja yksinkertaisemmista vaihtoehdoista huolella suunniteltuihin designhotelleihin. Jos haluat erityisen mukavan ja helpon loman, valikoimassamme on useita hotelleja, joihin sisältyy All Inclusive. Monet hotelleistamme sijaitsevat aivan rannalla, osa sopii erinomaisesti aikuisille ja osa on lapsiystävällisiä hotelleja, joissa on lastenkerho. Jos haluat viettää lomaasi hieman rauhallisemmassa ja rennommassa kaupungissa, niin silloin suosittelemme sinulle mukavaa Santa Eulaliaa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Ibiza

Matkakohteet – Ibiza

Ibizan kaupunki
 • Ostokset
 • Ravintolat & baarit
 • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Ibizan kaupungissa lomaillessasi voit yhdistää kaiken tarpeellisen – ostokset, ravintolat, nähtävyydet sekä todella hyvät hotellit.
Playa d´en Bossa
 • Aktiviteetit (nähtävyydet)
 • Lapsiystävällisyys
 • Yöelämä
Playa d'en Bossassa on tarjolla klubeja, rantoja ja aurinkoa, sekä muutamia saaren huomiota herättävimmistä hotelleista.
San Antonio
 • Lapsiystävällisyys
 • Ravintolat & baarit
 • Yöelämä
San Antonio on saaren bilepääkaupunki, mutta halutessasi lähteä tutustumaan saareen tarkemmin, kannattaa varata oma auto jo matkavarauksen yhteydessä.
Santa Eulalia
 • Ravintolat & baarit
 • Ostokset
 • Yöelämä
Ibizan itärannikolla sijaitseva Santa Eulalia sopii täydellisesti sinulle, joka haluat nähdä hieman aitoa Espanjaa. Matkavarauksen yhteydessä kannattaa varata samalla myös auto lomalle.