Matkat – Marbella

Espanjan Aurinkorannikolla on taianomaista vetovoimaa, joka houkuttelee muitakin kuin golffareita. Marbella on yksi rannikon parhaista lomakohteista.
Marbella on todella klassinen matkakohde, joka on nykyään viehättävämpi kuin koskaan aikaisemmin. Täällä on tyylikkäitä ravintoloita, baareja, yökerhoja ja kasinoita. Ostoksia voit tehdä El Corte Inglésin tavaratalossa. Kaupungin vanha osa hurmaa kävijänsä kapeilla viihtyisillä kujillaan, joita reunustavat valkoisiksi rapatut talot takorautaisine parvekkeineen ja joka puolella on loisteliaita kukkaistutuksia. Ravintolavalikoima on monipuolinen. Jos kaipaat luksusta lomallesi, suuntaa trendikkääseen Puerto Banuksen huvijahtisatamaan, jossa on paljon ravintoloita, kahviloita ja ylellisiä kauppoja. Sataman alueella on myös diskoja ja musiikkibaareja, joten yöelämä on täällä vilkasta.

Tjäreborgilla Marbellaan

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita Marbellan sydämessä sijaitsevan luksushotellin, rannan tuntumassa olevan huoneiston tai suuren kansainvälisen golfhotellin. Matkustaessasi ilman lapsia mainio vaihtoehto on Top Selection -hotellimme Gran Meliá Don Pepe, joka sijaitsee rannalla, lähellä keskustan monipuolisia palveluita. Päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

Upeita retkikohteita

Marbellassa huomaat pian, että Andalusiasta löytyy kaikki, mitä tarvitset lomanviettoon – olitpa sitten innokas golffari, bilettäjä, rantaleijona, hyvän ruuan ystävä tai kulttuurinnälkäinen. Golfkenttiä on yli 50, ja kulttuuritarjonta on todella monipuolinen. Rannikolla on vieri vieressä kauniita vuoristokyliä, katedraaleja ja maurilaisia linnoja. Lähistöllä on useita mielenkiintoisia retkikohteita, kuten Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda ja Malaga, ja laivalla pääsee käymään myös Marokossa.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Luksushotelleja
  • Eritasoisia hotelleja
  • Pitkä rantapromenadi
  • Upeita rantoja
  • Paljon ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Marbella

Tee matkahaku – Marbella