Golf - Cala Bona, Mallorca

Tjäreborgin matkalla voit asua Sunwing Cala Bona Beachissä, jonka lähellä on myös saaren kolme suosituinta golfkenttää.

Golfin harrastajia ei ole koskaan ollut vaikea houkutella Mallorcan itärannikolle. Vaikka Cala Bona on kasvanut, on se edelleen yhtä rauhallinen ja miellyttävä kuin ennenkin. Viehättävän pienessä kalastajasatamassa keinuvat värikkkäät kalastajaveneet ja kylässä on kourallinen hyviä ravintoloita, baareja ja ulkoilmakahviloita. Sunwing Cala Bona Beach -hotellissa asut meren rannalla, käytössäsi on kaksi ihastuttavaa allasaluetta ja hotellin edessä on pieni yleinen pikkukiviranta. Noin 15 minuutin kävelymatkan päässä on myös hieno Cala Millorin ranta, jonne pääsee kätevästi rantaa pitkin. Golfarit viihtyvät täällä erinomaisesti golfsesongin aikaan, keväällä ja syksyllä! Tjäreborgin kautta voit varata myös golfpaketin ja auton.

Lisää kohteesta Cala Bona Piilota teksti

Capdepera Golf
Erittäin mukava tuttavuus. Leveät, aaltoilevat ja sliceystävälliset väylät kahdellatoista ensimmäisellä reiällä. Kentällä pelaaminen on ihanaa. Jopa 195 metrinen seitsemäs reikä, par 3, sujuu loistavasti. Kierroksen kuusi viimeistä reikää sen sijaan ovat huomattavasti hankalampia. Kentästä tulee kumpuilevampi ja greenit ovat aaltoilevammat, mutta aina kuitenkin kunnolliset. Hyvä vinkki - vältä karheikkoa. 18. reikä on hieman erikoinen, lyhyt par 5-reikä, jossa lyödään rotkon yli ja myös amatööreillä on mahdollisuus saada eagle. Tänne on tarjolla myös kesäpaketteja.

Canyamel Golf Club
Täällä ei ole koskaan tylsää! Kenttä tarjoaa hienon yhdistelmän erilaisia reikiä: muutama korotettu tiiauspaikka, muutamia hankalia doglegejä sekä myös muutamia sokkoreikiä. Ja se, että kenttä tunnetaan Mallorcan hienoimmista viheriöistä, ei ainakaan pahenna asiaa. Ensimmäiset yhdeksän reikää sijaitsevat kumpuilevassa maastossa vehreällä puistokentällä, kun taas loppupuolisko on melko tasainen. Kierroksen jälkeen voit levätä sekä syödä ja juoda hyvin viihtyisällä terassilla.

Pula Golf
Pula Golf perustettiin vuonna 1995, mutta kenttä uusittiin täysin José María Olazábalin toimesta vuosina 2004-2006, jotta kenttä täyttäisi viralliset vaatimukset. Pula Golf on pitkä ja vaativa kenttä, par 72. Täällä ovat pelanneet European Tour Golf –kilpailuja kuuluisat golfaajat, kuten Peter Hanson, Jimenez, Olazabal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer, Sergio Garcia jne.

Muiden mielipiteet kohteesta Cala Bona

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3,2
Ostokset
3,4
Ruoka & juoma
4
Harrastukset
4,1
Yleisarvosana
5

Arvosana 4,1

Perustuu 9253 arvosteluun

Suositut hotellit - Cala Bona


1 / 4 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit
  • Sunwing
Sunwing Cala Bona Beach – kaikkea onnistuneeseen perhelomaan.Näytä kuvia

Sunwing Cala Bona Beach, Cala Bona
 

Cala Bona, Mallorca

Luokitus: 4,5
Asiakkaidemme arvosana 4,1

Suo itsellesi ja perheellesi mahdollisuus nauttia mukavan hotellin palveluista koko rahan...

  • Allas: 5 kpl
  • Lastenallas
  • Baari: 3 kpl
  • Ravintola: 2 kpl
  • Paikallinen keskusta: 800 m
  • Uimaranta: 800 m
  • Internet
Näytä hotelli kartalla

Lollo & Bernie

 
Valitse Sunwing Cala Bona Beach
1 / 4 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit