PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Asuminen, Sunwing Alcudia Beach

Huoneistot rannalla!

Sunwing Alcudia Beachissä olemme miettineet kaikki asiat pienintä yksityiskohtaa myöten loppuun asti, jotta lomasi onnistuisi mahdollisimman hyvin. Sunwing Alcudia Beach koostuu yhdeksästä asuinrakennuksesta, joten voit itse valita haluatko asua lähellä rantaa, vähän kauempana rauhallisessa ympäristössä tai allasalueen vieressä.

Princesa, Villa Princesa, Victoria, Las Palmeras sekä päärakennus Nuevas Palmeras sijaitsevat rannalla. Villa Princesaa vastapäätä kadun toisella puolella on Villa Isabel. Las Piramides, Magdalena ja Diana sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä, pienen matkan päässä Nuevas Palmerasin takana. Las Palmeras sijaitsee myös rannalla, noin 500 metriä Nuevas Palmerasista. Nuevas Palmeras- ja Princesa-rakennusten yhteydessä on uima-altaat, ravintolat ja muut palvelut. Princesan puolella on myös esiintymislava. Victoria sijaitsee Mini Landin lähellä. Las Piramidesin huoneistoissa pääset nauttimaan puutarhamaisesta tunnelmasta, sillä rakennuksen edessä olevalla nurmikolla on mukavat ulkokalusteet, joissa on mukava lekotella ja nauttia lomatunnelmasta. Sekä Dianan että Magdalenan puolella on oma pieni uima-allasalueensa.

Uutuus! Nyt sinulla on mahdollisuus varata myös Lollon & Bernien iso Bambino -paketti, joka on hieman laajempi ja parempi, ja se sopii erityisen hyvin pikkulasten kanssa matkustaville. Huoneisto varustetaan tarvikkeilla, joita pienen lapsen kuvitellaan tarvitsen loman aikana. Pakettiin sisältyy syöttötuoli, lastensänky ja kokoontaitettavat lastenrattaat, joissa on kuomu. Lisäksi pakettiin sisältyy palli kylpyhuoneessa, potta, vauvan kylpyamme, hoitoalusta, vaipparoskis, babysitter-vauvanistuin sekä Lollon & Bernien vauvan kylpyviitta lainaksi (vaihdetaan kerran viikossa). Jos matkustat useamman lapsen kanssa, suosittelemme, että varaat yhden Lollon & Bernien ison Bambino -paketin ja yhden Lollon & Bernien keskikokoisen Bambino -paketin. Mikäli asut Happy Baby -huoneistossa, Lollon & Bernien iso Bambino -paketti sisältyy automaattisesti kaikille alle 3-vuotiaille lapsille.

Haluatko tehdä lomastasi vieläkin mukavamman? Varaa Royal-mukavuuspaketti tai suosittu Lollon & Bernien tervetulopaketti lapsille. Sunwing Alcudia Beachissa voit saada kotiinlähtöpäivänä huoneen käyttöön pidempään, kun varaat etukäteen kyseisen lisäpalvelun. Huone on silloin käytössäsi klo 15.00 asti, mikäli lähdet kotimatkalle perjantaina, ja muina päivinä kotimatkalle lähdettäessä huone on käytössäsi klo 18.00 asti. Huoneita on rajoitettu määrä, etkä välttämättä saa pitää lähtöpäivänä samaa huonetta/huoneistoa, jossa olet asunut lomasi ajan.

Voit myös varata lapsellesi jo ennen matkaa Lollon & Bernien suosikkituotteita, jotka odottavat huoneessa hotelliin saavuttaessa. Varattavissa on kaksi erilaista pakettia. Toinen paketeista sisältää ihanat pehmolelut, Lollon ja Bernien, vaatteineen. Toiseen pakettiin taas sisältyy kiva selkäreppu, vesipullo, rantapallo ja peli. Lapsesi yllättyy varmasti iloisesti!

Uutuus! Teemme lomailusta vieläkin parempaa. Sunwing Family Resorts -hotelleissa hintaan sisältyy tallelokero ja lisäksi voit vaihtaa allas- ja rantapyyhkeesi uusiin täysin ilmaiseksi. Siksi, että lomasi olisi vielä mukavampi.

Lisätietoja maksullisista lisäpalveluista voit lukea kohdasta "Lisäpalvelut hotellissa".

Small Family

Small Family Henkilömäärä

Yksiö 3 hengelle. Noin 23 m2.

Huoneistoja näissä rakennuksissa:
-Nuevas Palmeras
-Princesa


Katso kaikki Small Family -huoneistot
Happy Baby

Happy Baby Henkilömäärä

Kaksio 4 hengelle. Noin 33-36 m2.
Erikoisvarusteet pikkulapsille.

Huoneistoja näissä rakennuksissa:
-Las Piramides

Katso kaikki Happy Baby -huoneistot
Family

Family Henkilömäärä

Yksiö, kaksio ja kolmio 4 - 6 hengelle. Noin 26-40 m2.

Huoneistoja näissä rakennuksissa:
-Nuevas Palmeras
-Princesa
-Villa Princesa
-Las Palmeras
-Victoria
-Diana
-Las Piramides
-MagdalenaKatso kaikki Family-huoneistot
Big Family

Big Family Henkilömäärä/Antal personer

Kolmio 6 hengelle. Noin 40-43 m2.
Neljän huoneen huoneisto 8 hengelle. Noin 65 m2.

Huoneistoja näissä rakennuksissa:
-Nuevas Palmeras
-Victoria
-Villa Isabel

Katso kaikki Big Family -huoneistot
Royal Family Suite

Royal Family SuiteHenkilömäärä

Kaksio 4-5 hengelle. Noin 30-36 m2. Erikoisvarustus.
Kolmio 4-6 hengelle. Noin 40-57 m2. Erikoisvarustus.

Huoneistoja näissä rakennuksissa:
-Nuevas Palmeras
-Princesa
-Villa Princesa
-VictoriaKatso kaikki Royal Family Suite -huoneistot
Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernie SuiteHenkilömäärä

Kaksio 4 hengelle, n. 35 m2.

Huoneistoja rakennuksessa:
-Victoria

Katso kaikki Lollo & Bernie Suites -huoneistot