Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Alcudia

  lauraemilia.saarela 
  9.1.2019

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ruoka & juoma
  5

  Olin pitkään jo haaveillut matkasta Mallorcalle Alcudiaan ja viime kesänä vihdoin pääsin toteuttamaan suuren haaveen ja lähdettiin miehen ja 6v pojan kanssa viikon matkalle. Pitkän vertailun jälkeen päädyin mielestäni parhaaseen hotelliin, Viva Sunriseen. Päätös osottautui erittäin hyväksi ja hotell i oli täydellinen, jopa liian hyvä. Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja vesi Zumban vetäjä suomamalainen Emma ihan paras! Lapset oli huomioitu erittäin hyvin ja kokon loman olisi voinu viettää pelkästään hotellilla :D. Hotellin ruuat olii erittäin hyviä ja monipuolisia, harmitti ettei otettu All inclusivea. Käytiin myös bussilla Palmassa ja Tippukiviluolassa vuokra-autolla ja Alcudian keskusta oli kävelymatkan päässä. Kaikenkaikkiaan koko matka oli erittäin onnistunut ja parempi mitä osasin kuvitella. Voin suositella kaikille lapsiperheille ehdottomasti Tjäreborgia ja Alcudian Viva Sunrise hotellia, parempaa ette löydä! Rakastuttiin paikkaan niin paljon, että varataan ensi kesäksi täysin sama reissu uudestaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta heinäkuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Alcudia

   
  20.7.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  4

  Perheen kanssa seitsemättä kertaa Mallorcalla. Alcudia paras paikka. Hyvät rannat, ostoksia ja hyvä moottorie jos haluaa vierailla Palmassa. Hotelli Zafiro Tropic ruuan suhteen hyvä mutta tällä kertaa heinäkuussa aivan liian täynnä. Niin ruuan kuin juoman saaminen kesti todella kauan joka kerta ja u ima-allas oli niin täynnä, että sinne juuri mahtui kastautumaan, ei uimaan. Lisäksi hotellin huoneet kaipaisivat saneerausta. Kylpyhuoneen verho homeessa ja koko huoneisto oli muutenkin kostea ja oudon hajuinen. Näin ei ollut kolme vuotta sitten kun vierailimme samassa hotellissa. Varmasti vielä Alcudiaan mutta ei tähän hotelliin.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta heinäkuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Alcudia

  laura 
  26.5.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5

  Alcudia oli lapsiperheiden unelmalomakohde. Erinomaista ruokaa, joskin suurin osa ravintoloista aukesi klo 18:30, mikä hieman hankaloitti pikkulasten päivärytmiä. Paikalliset olivat erittäin lapsirakkaita ja huomioivat lapsia joka paikassa erinomaisesti. Zafiro Palace Alcudia -hotelli oli erinomaine n: palvelu, ruoka ja altaat ihan mahtavat sekä ohjeistoiminamahdollisuudet. Tjäreborgin kautta oli helppo vuokrata auto, jolla ajoimme kahden päivän aikana yli 300km ympäri saarta eri nähtävyyksiin.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345610