PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Alcudia

  maarit.alarova 
  20.10.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Meidän kahden aikuisen ja 6v. lapsen matka viime viikolla oli ikimuistoinen. Huolimatta vähän pilvisestä ja viileästä ilmasta nautimme yhdessäolosta mukavissa apartemento-huoneistossa, holiday inclusive-ruokailuin (äiti säästyi nyt ruuanlaitolta koko viikon!)

  Mukava retki tippukiviluoliin tutustutti maisemiin myös sisäosissa Mallorcan saarta, joihin emme tohtineet omin neuvoin lähteä. Merenrannalla ja altaalla oli sen verran lämmintä että päästiin polskimaan ja nauttimaan auringosta (kohtahan olisimme Suomen pimeässä talvessa) :(

  Kiitos kids clubin vetäjälle Millalle, sait meidän tytöstä ikuisen fanisi ja sinut muistetaan vielä pitkään.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Alcudia

  aki.nurmela 
  8.10.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Saavuimme saarelle 26.10.2016.
  Mittariautolla Alcudiaan kovaa kyytiä.
  Seur.aamuna hakemaan polkupyöriä vuokraamosta sovittuna aikana klo 9.Ketään ei ollu paikalla.
  Ei vastannu vuokraamon pomo puhelimeen.
  Kävelimme hiki päässä takasinpäin kohti hotellia
  ( 5km ). Päätimme vuokrata BMC-vuokraamosta toiset
  py örät ja riidellä raha-asioista myöhemmin oharin tehneen liikkeen kanssa ( oli muutes ruotsalaisia ).
  Juuri kun olimme menossa BMC:lle niin tuli ruotsin pojalta viesti että pyörät ois pitänny hakia takaoven kautta kun ne on siellä valmiina. Toinen kaveri ko firmasta hoiti asiaa. Niillä oli keskinäinen tiedotuskatkos. Taas mittariauto alle ja hakemaan uudestaan niitä pyöriä.
  Sitten pyöriillä hotellille ja syömään.
  Sen jälkeen loma alkoi kunnolla.
  Mallorcan mäet on mukavan jyrkkyisiä kun emäntäkii jakso ne kaikki sotkia ylös. Ite peesailin kun pikkusen lentsu paino. Keskiviikkona sato koko päivän. Vuokrattiin auto ja kurvailtiin Solleriin
  mutta se riitti kun toi autoilu on nin rankkaa.
  Ylöspito hotellissa (Iberostar Alcudia Park) oli erinomainen. Hiukka ihmetyttää että olin vissiin
  koko hotellin ainoa laktoositon asiakas kun kysymykseni ruokien mahd. sisältämästä laktoosista aiheutti aina suuren luokan shown. Lopetin kyselyt ja söin varmasti laktoosittomia ruokia.
  Kotiin päästiin 1,5 tunnin lähtöviiveellä. Norwegianin henkilöstö ei kauhiast asiasta tiedotellu. Nälkä paino kotimatkan kun ei norjalaisiilla ollu laktoosittomia sämpylöitä.
  Emäntä eväsi konjakkiannoksetkin lennolla joten väsy painoi. Ei tarvinnu onneksi ajaa iten kotimatkaa lentokentältä. Nakkikioski matkalla poisti nälän.
  Keväällä tarvis varmaan lähtiä käymään taas poleksimassa jossain. Gran Canaria on hyvä siihen.
  Tarvii ruveta reenaamaan emännän nousutehoja kun ne Kanarian mäet on niin jyrkkiä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Alcudia

  elvikinnunen 
  22.9.2015

  Matkustin kahden tyttären kanssa elämäni toiselle ja tyttärien ensimmäiselle etelänlomalle. Alcudia valikoitui meidän lomakohteeksi aivan sattumalta, mutta heti kun sinne oltiin päästy niin totesimme, että hyvän valinnan olimme tehneet. Hotelli oli siisti ja perustasoa. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Otimme vain aamupalan ja syömässä kävimme joka ilta hieman erilasissa paikoissa. Meri ja Alcudian hiekkaranta olivat aivan upeita. Aivan ihanteellinen rantakohde pienten lasten kanssa matkustaville. Kävimme vanhassa kaupungissa markkinoilla ja retkellä tippukiviluolassa, joka jokaisen kyllä kannattaa käydä. Vanhaan kaupunkiin mentiin bussilla ja menomatka meninikin ihan hyvin, mutta paluumatkalla erehdyttiin väärään bussiin ja käytiin mutka Puerto de Pollensassa, mutta sekin otettiin huumorilla eikä hätäännytty, vaan tultiin uudelleen samaan paikkaan ja löydettiin oikeaan bussiin. Tällä reissulla ei ehditty vuokrata polkupyöriä, eikä testata hevostaksia vaan käveltiin muuten kaikkiin paikkoihin, koska välimatkat eivät olleet pitkiä. Suosittelen lämpimästi ko. kohdetta ja myös hotellia Alcudia Beach jossa yövyimme. Hotellin uima-allasalue oli siisti ja siellä oli aina tilaa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345614