PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Koh Yao Noi
Yksi Koh Yao Noin rannoista

Koh Yao Noi, Phuket

Koh Yao Noi - dramaattisia maisemia ja valkoisia rantoja. Vaikka saari on suhteellisen suuri ja uskomattoman kaunis, matkailijoiden määrä on kuitenkin hyvin rajallinen.

Vaikka "Noi" tarkoittaa pientä, on Koh Noi siitä huolimatta yksi Phang Nga -provinssin kauneimmista saarista. Se sijaitsee Pohjois-Phuketin ja Krabin välissä ja se tunnetaan ennen kaikkea mahtavista kalkkikivimuodostelmistaan sekä upeista, valkoisista rannoistaan. Saarelle ei ole suoria lentoja, mutta pääset sinne joko Phuketin tai Krabin kautta.

Lisää kohteesta Koh Yao Noi Piilota teksti

Vähän turisteja - vähäistä liikennettä
Mikäli haluat lomailla rauhallisessa ympäristössä, tämä on silloin oikea valinta. Täällä on vielä suhteellisen vähän matkailijoita, täällä ei ole suuria teitä ja vain muutamia hotelleja. Mikäli haluat lähteä johonkin, niin paikasta toiseen siirrytään veneillä. Tämä on todellinen häämatkakohde, jossa voitte snorklata, uida, sukeltaa, lukea kirjoja tai vain nauttia olostanne aurinkotuolilla. Jos haluat kuitenkin tehdä välillä jotain muuta, voitte käydä kumiplantaasilla tai jossakin kala- ja äyriäisviljelmällä, joita on eri puolilla saarta.

Rauhallinen rantahotelli
Ihastuttava ja äskettäin rakennettu boutiquehotelli, Cape Kudu Hotel, sijaitsee upealla paikalla meren äärellä, saaren itäpuolella. Täällä voit viettää rentouttavaa lomaa ilman stressiä ja velvollisuuksia, hotellin mukavuuksista ja ensiluokkaisesta palvelusta nauttien. Mikäli kaipaat todella luksusta, voit varata huvilan, jossa on oma uima-allas! Mikäli kaipaat enemmän vilinää ympärillesi, voit yhdistää Koh Yao Noin lomaan toisen viikon Phuketissa! Ensimmäinen viikko vietetään aina Koh Yao Noilla.

Muutoksia rannoilla
Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta kaiken luvattoman kaupallisen toiminnan, kuten aurinkotuolien vuokrauksen, rantakahvilat ja muut palvelut.

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Yao Noi

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Koh Yao Noi


Hotelli Cape Kudu Hotel ¬– Tjäreborgin valitsemaNäytä kuvia

Cape Kudu Hotel, Koh Yao Noi
 

Koh Yao Noi, Phuket

Luokitus: 4,5

Koh Yao Noi saaren itäosassa sijaitseva vastavalmistunut Cape Kudu Hotel on ylellinen hotelli...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 2 km
  • Uimaranta: 200 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Cape Kudu Hotel