Matkat – Sivota

Tervetuloa vehreään, luonnonkauniiseen Sivotaan ja sen upeille rannoille – täällä voit keskittyä rentoutumiseen ja elämästä nauttimiseen.
Sivotaan saapuessasi huomaat todennäköisesti ensimmäisenä kylää ympäröivät vehreät oliivipuut ja korkeat kukkulat. Huomion kiinnittää myös satama, kylän luonnollinen kokoontumispaikka, jossa suurin osa ravintoloista ja tavernoista sijaitsee. Täällä voit nauttia lounaaksi kreikkalaista salaattia, tilata tuoreista äyriäisistä valmistettua illallista tai siemailla juomia auringon laskettua.

Sivotassa sinua odottaa rentouttava rantaelämä, huumaavan kaunis luonto ja yksi jos toinenkin retkikohde kuvankauniissa maisemissa. Rannalla vietetyn päivän jälkeen voit suunnata satamaan, istuutua ravintolaan, nauttia vaikkapa kylmää Mythos-olutta ja kuunnella aaltojen kohinaa.

Tjäreborgin Sivota

Tjäreborgilla on Sivotassa eritasoisia hotelleja. Huoneistohotellissa asuessasi voit ostaa tuoreita raaka-aineita paikalliseen tapaan ja valmistaa niistä itse ruokaa. Voit myös valita yhdistelmämatkan, jolloin vietät Sivotan lisäksi viikon Pargassa, Paleroksessa tai Nidrissä ja saat tuplasti enemmän lomaelämyksiä.

Rantaelämää

Sivotassa ja sen ympäristössä on lukemattomia rantoja, joista monet sijaitsevat kävelymatkan päässä kylän keskustasta. Yksi pienimmistä rannoista on Sivotan läheisessä poukamassa sijaitseva Zavia Beach, jota ympäröivät kauniit kalliot ja vehreä kasvillisuus. Parin kilometrin päässä Sivotan keskustasta sijaitsee Mega Ammos, hieman suurempi hiekkaranta, jolla on rantaklubeja sekä vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja. Jos haluat päästä syrjäisemmille rannoille, suosittelemme vuokraamaan auton tai mopon ja tutustumaan itsenäisesti luonnonkauniiseen rannikkoon. Tiet kulkevat pinjametsien ja oliivilehtojen lomassa, ja siellä täällä on pieniä kreikkalaisia vuoristokyliä.

Koe Kreikka

Sivota on suosittu matkakohde veneilijöiden keskuudessa, ja satamassa voikin nähdä monenlaisia jahteja ja veneitä. Jos koet itsekin kaipuuta merille, satamasta voi vuokrata veneitä. Lisäksi Paxokselle ja muille läheisille saarille kulkee säännöllisiä venereittejä. Paxoksen saari on erinomainen päiväretkikohde, jossa voit vuokrata pyörän tai mopon ja liikkua ympäri saarta. Voit myös pysytellä kuvankauniissa Gaioksen kylässä ja vaellella kapeilla kujilla, tehdä ostoksia sekä nauttia lounasta ja katsella satamaan ankkuroituja veneitä. Toinen vierailemisen arvoinen saari on Korfu, jonka vehreä, kumpuileva maasto on Sivotan tapaan kuin tehty ihaniin vaellusretkiin. Korfulle lähtee veneitä Sivotan satamasta, ja perillä voit ihailla nähtävyyksiä, luontoa ja pieniä kyliä, joihin turistit eivät ole vielä löytäneet. Korfulla on myös paljon hyviä rantoja, joille pääsee helposti paikallisbusseilla.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Hyviä ravintoloita
  • Edullisia hotelleja
  • Mielenkiintoisia retkiä
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Sivota

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Sivota