PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Lasten aktiviteetit, Sunwing Kallithea Beach

Lasten aktiviteetit,  Sunwing Kallithea Beach

Lasten aktiviteetit Sunwing Kallithea Beachissä

Sunwing Kallithea Beachissä ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. 0–7-vuotiaille lapsille on luvassa paljon erilaista ohjelmaa, kuten avoimet ovet, aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Mini Starsia sekä vesileikkejä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Kallithea Beachissä on kaksi Lollon & Bernien Mini Landia. Ensimmäinen niistä sijaitsee lähellä allasaluetta ja Poseidonin ensimmäistä asuinrivistöä. Lapset kokoontuvat tänne silloin, kun lähdetään esimerkiksi aarteenmetsästykseen tai merirosvoseikkailuun, tai kun katsellaan filmejä. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta. Toinen Mini Land sijaitsee Helios-huoneistorakennuksen vieressä. Tänne voi tulla askartelemaan, lueskelemaan kirjoja tai vaikka leikkimään yhdessä äidin tai isän kanssa. Täällä lapsille tehdään myös kivat kasvomaalaukset, jos he haluavat.

Näyttämö, jossa voit seurata suosittuja lasten showesityksiä ja osallistua Mini Starsiin ja Mini Discoon sijaitsee Athena-päärakennuksessa, baarin ja Fino Restaurant & Grill -ravintolan vieressä.

Sunwing Kallithea Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voi tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Lue lisää kaikista kaikista aktiviteeteista Sunwing Kallithea Beachissa.

Mini Disco

Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Mini Disco, pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa kaikki tanssista ja leikeistä innostuneet lapset pääsevät purkamaan energiaansa säteilevän diskopallon alle tanssilavalle. Ja kukapa tietää, kenties Lollo ja Berniekin piipahtavat paikalle... Mini Disco kestää n. 20–25 min.

Mini Land

Mini Land

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä Lollon & Bernien Mini Land. Viitenä päivänä viikossa on Open House eli ovet ovat avoinna suurimman osan päivästä. Silloin ovat kaikki lapset ja aikuiset tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja jonain päivänä voit nauttia mukavasta satuhetkestä. Lollon & Bernien Mini Landin yhteydessä on myös aidattu leikkipaikka (osittain katettu).

Uimakoulu

Uimakoulu Sunwingissä

Nyt kaikilla lapsilla on mahdollisuus opetella uimaan lomansa aikana Sunwingissa! Sunwing Kallithea Beachissä järjestetään yhteistyössä Ruotsin suurimman yksityisen uimakoulun, Medleyn, kanssa uimakoulu lapsille. Periaatteena on ilon kautta totuttaa lapset veteen, opettaa heidät uimaan ja viihtymään turvallisesti vedessä. Kurssin suoritettuaan lapsi saa diplomin ja mitalin. Huom! Opetuksesta vastaavat ruotsalaisen Medley-uimakoulun opettajat ja opetuskielenä on ruotsi tai englanti. Uimakoulu on suunnattu neljä vuotta täyttäneille ja siitä ylöspäin. Opetustasoja on kolme, opetusta on viisi kertaa viikossa. Uimakoulu järjestetään 11.6.–18.8.2018. Oppitunnit pidetään aamu- tai iltapäivisin. Uimakoulu voidaan varata lapsille, jotka saapuvat hotelliin joko keskiviikkona tai sunnuntaina.

Huom! Uimakoulun opettajat puhuvat ruotsia/englantia.


MiniStars

Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille lapsille. Ikärajat ovat sitovia. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Show-time!

Family Yoga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia, ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikärajat ovat sitovia.

Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie´s After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kerääntyvät Mini Landiin Adventure Gamesin alkaessa. Lähdetään salaisen aarteen metsästykseen tai vietetään Lollon & Bernien syntymäpäiväjuhlia. Adventure Gamesin aikana saattaa tapahtua mitä tahansa! Ohjelmaa on luvassa 3-7-vuotiaille (ikärajat ovat sitovia) noin puolisentoista tuntia kerrallaan useampana päivänä viikossa. Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

  Lollo & Bernien perhetreeni

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat (ikärajat ovat sitovia) lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin mittaisissa treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Lasten showt

Lasten show-esitykset

Iloiset kiljahdukset sekoittuvat hiljaisuuteen, nauruun ja huudahduksiin, kun käynnissä on Sunwingin lastenshowt. Kolme pientä karhua, Isidor, BumBum ja Tvättis, sekä Grubb-setä tempaavat sinut mukaan riemukkaisiin edesottamuksiin ja jännittäviin seikkailuihin. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa show-esitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie.

Show, jossa esiintyy kolme pientä karhua sekä Grupp-setä, poistuu ohjelmistosta kesäkauden 2017 jälkeen.

Play & Splash & SatsKids

Play & Splash ja Mini Play

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin, joissa leikkien ja loiskuttelun varjolla totutellaan veteen lystikkään musiikin soidessa taustalla. Mini Play tuo liikkumisen iloa 3–7-vuotiaille (ikärajat ovat sitovia) lapsille. Leikki ja liikkuminen musiikin tahdissa toteutetaan kuntosalissa. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he myös treenaavat huomaamattaan koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on, että he saavat kehittää luovuuttaan sekä oppivat tekemään yhteistyötä toisten lasten kanssa.

Lollo & Bernie Shop

Lollo & Bernie Shop

Nyt Lollo & Bernie ovat saaneet oman kaupan, josta lapset voivat käydä ostamassa pehmoleluja, t-paitoja, pelejä, vauvan tarvikkeita sekä paljon muita Lollon & Bernien suunnittelemia tuotteita.

Lollo & Bernie -verkkokauppa

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, "Kolme pientä karhua" -cd-levyjä, t-paitoja, kirjoja sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi uima-altaalla, ravintoloissa, Mini Discossa sekä Mini Landissa.


Milloin Lollo & Bernie ovat hotellissa?

Lollo ja Bernie ovat tavattavissa hotellissa kauden alusta kauden loppuun saakka. Myös kaikki aktiviteetit ovat toiminnassa koko kauden ajan.


Lollo & Bernie's Corner

Joskus saattaa olla kivaa viettää muutama hetki varjossa, pois auringosta ja uima-altaalta. Lollo & Bernie´s Corner on viihtyisä pieni videonurkkaus, jonne kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita lepäämään ja katsomaan filmejä.


Lollon tai Bernien vierailu

Tilaa etukäteen tanssahtelevan Lollo-kirahvin tai hänen halattavan suloisen karhukaverinsa Bernien vierailu hotellihuoneeseen ja anna perheen pienimmille unohtumaton lomaelämys!


Jäätelö- & virvoitusjuomakortti

Lollo & Bernie ovat ajatelleet kaikkea. Lapsille tulee usein jano lämpimällä ilmalla, joten kaikki alle 12-vuotiaat voivat ostaa Lollo & Bernien jäätelö- ja juomakortteja. Kortilla lapset voivat milloin tahansa käydä ostamassa itselleen 10 jäätelöä tai limsaa hotellin baarista milloin vain. Ice Cream -baari sijaitsee sporttialtaan ja Athenan vieressä.


Tuo Lollo & Bernie mukaan lomaltasi

Jos haluat viedä mukanasi kotiin Lollosta ja Berniestä mukavan lomamuiston, voit ostaa hotellilta Lollo & Bernie -pehmoeläimiä, T-paitoja, avaimenperiä tai vaikkapa svengaavan cd-levyn ja paljon muuta. Lollo & Bernie -tuotteita voit ostaa vuoden ympäri kaikista avoinna olevista Sunwing Family Resorts -hotelleista. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä loppuunmyyntiin.


Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäväänsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikoista tulee heille vuoden parhaat viikot!