PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Espanjan Grand Prix

Espanjan Grand Prix, Barcelonan alue

Formula 1 -tallit tuntevat hyvin Circuit de Barcelona-Catalunyan radan. Täällä on kilpailtu vuodesta 1991 ja radalla on myös tehty monia testiajoja.

Radan tunnettuus ei kuitenkaan tarkoita, etteikö täällä olisi haasteita. Barcelonan radan sekoitus nopeita ja hitaita kurveja, sekä karkeapintainen ja hieman kuoppainen tie tekee radasta haastavan niin fyysisesti kuin teknisestikin. Renkaat kuluvat todella nopeasti, ja radan yli puhaltavien vaihtelevien tuulien vuoksi optimaalisia asetuksia voi olla vaikeaa saavuttaa.

Se kuljettajista, joka päätyy korkeimmalle paikalle palkintokorokkeella, selviää usein Elf Cornerissa, radan parhaassa ohituspaikassa. Kauden suurimmat haasteet taas koetaan New Holland nimisten kahden kurvin poistumisessa. Täällä kuljettajan täytyy tulla ulos kurvista korkeilla nopeuksilla maksimoidakseen nopeutensa maaliviivalle ja kohti Elf Corneria.

Vuonna 2015 tuli 25 vuotta siitä, kun Barcelona isännöi Espanjan GP:tä ensimmäistä kertaa. Michael Schumacher on ollut voitokkain kuljettaja radalla, hän on voittanut kisan yhteensä kuusi kertaa. Tällä hetkellä aktiivisista kuljettajista voittoon ovat ajaneet myös Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton sekä Felipe Massa.

Lisää kohteesta Espanjan Grand Prix Piilota teksti

Lippukategoriat
Perushintaan sisältyy niin kutsuttu 'General Admission' -lippu:
South and West General Entrance (Pelouse): Pelouse on Circuit de Cataluñan yleinen katsomoalue, joka sijaitsee radan vasemmalla puolella. Täältä näkee eri puolille rataa, mutkiin sekä myös osia pitkästä suorasta. Rajoitettu sisäänpääsy.

Lisämaksusta voit ostaa I tai J -lipun:
Grandstand I: Tämä on ensimmäinen katettu katsomo, joka sijaitsee ennen pääsuoraa Turisme de Cataluñan -kurvin kohdalla, joka on yksi radan nopeimmista.
Grandstand J: Vastapäätä varikkosuoraa, josta näkyy täydellisesti pitstop- ja starttialue, loppusuora sekä päätösseremoniat.

Kaikki vieraat saavat tervetulopaketin, johon kuuluvat lipputasku, korvatulpat, sadeviitta, aurinkovoide sekä kynä kätevässä pussissa.

Lippujen sijainti F1-radalla:
Tjäreborg käyttää samaa kuvausta/kategoriaa Formula 1 -lipuissa kuin järjestäjätkin. Alimman hintaluokan liput kuuluvat "General Admission" -kategoriaan. Sinulla ei ole tiettyä paikkaa katsomossa, vaan seisomapaikka rajoitetulla alueella.

Muiden mielipiteet kohteesta Espanjan Grand Prix

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Espanjan Grand Prix


Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.