Lanzarote, Kanariansaaret

Lähtiessäsi Tjäreborgin matkalle Lanzarotelle valittavanasi on lähes kolmekymmentä hotellia kahdessa hieman toisistaan eroavassa kohteessa, saaren eteläpuolella. Puerto del Carmen on saaren suurin turistikohde ja se sopii sinulle, joka haluat ympärillesi kaikki mahdolliset palvelut aurinkolomallasi. Täällä on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja, runsaasti kauppoja ja ravintoloita sekä myös ilta- ja yöelämää. Playa Blanca on hieman rauhallisempi kohde, mutta myös siellä on ihan riittävästi aktiviteetteja, kauppoja ja ravintoloita.

Lanzarotelle voit matkustaa joustavasti reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen. Voit viipyä juuri niin kauan kuin haluat, oli se sitten kolme, viisi tai kymmenen päivää – tai jotain aivan muuta.

Lue lisää kohteesta Lanzarote Piilota teksti

Yhteistä molemmille Lanzaroten kohteille ovat upeat rannat. Ja valitsetpa kumman tahansa, niin molemmissa kohteissa on tarjolla All Inclusive -hotelleja sekä rantahotelleja. Vuokraamalla oman auton voit käydä tutustumassa saaren mielenkiintoisiin retkikohteisiin, esimerkiksi Timanfayan kansallispuistoon.

  • Matkakohteita:  2 kpl
  • Hotelleja:  30 kpl