PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Monsuau

Hotellin luokitus: 4,5

  • Ikäraja 16 vuotta
  • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Aamiaisbuffet sisältyy hintaan
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
  • Rauhallinen uima-allas
  • Jääkaappi huoneessa
  • Sopii aikuisille

Tervetuloa Mallorcan kolmanteen Sunprime-hotelliimme!

Sunprime Monsuau -hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Cala Ferreran ja Cala Serenan uimapoukamien välissä, luonnonkauniissa Cala d'Orin lomakohteessa. Täällä asut kauniissa ympäristössä, aivan pinjametsiköiden naapurissa. Hotelli sopii sekä pariskunnille että kaveriporukoille, jotka haluavat viettää rauhallisen ja virkistävän loman aikuisten kesken.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Suosittu ja runsas buffetaamiainen takaa täydellisen aloituksen aktiiviselle päivälle. Aamiainen kannattaa ehdottomasti varata jo ennen matkaa. Buffetravintolan lisäksi hotellissa on myös à la carte -ravintola, joka sijaitsee allasalueen vieressä.

Hotellin upealla allasalueella on mukava rentoutua ja viettää leppoisia lomapäiviä. Täällä on runsaasti ihania aurinkotuoleja, uima-allas sekä allasbaari, jossa voi välillä piipahtaa virkistäytymässä. Ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja rannalla lekotellessa voit samalla ihailla Välimerelle avautuvia kauniita näkymiä.

Sinulle, joka haluat viettää aktiivista lomaa, täällä riittää monipuolista tekemistä ja näkemistä koko loman ajaksi. Hotellin lähistössä on useita, upeita kävelyreittejä, joita pitkin on mukava kävellä ja tutustua lähialueen luontoon. Ja Mallorcan saari on erittäin suosittu pyöräilijöiden keskuudessa, joten vuokraa polkupyörä ja ota itse selvää, miksi. Kuten aina Sunprime-hotelleissa, myös täällä on ilmainen kuntosali ja SATS ELIXIAn kouluttamien ohjaajien vetämät ryhmäliikuntatunnit. Osallistu vaikkapa vesiaerobic-, Core-, Crosstraining- tai Yoga-tunneille.

Halutessasi hemmotella itseäsi, Sunprime Spassa pääset nauttimaan ylellisistä rentoutumishetkistä. Valittavanasi on runsas valikoima ihania hoitoja, esimerkiksi hierontaa ja kasvohoitoja.

Sunprime Monsuau sijaitsee Mallorcan kaakkoisrannikolla. Kävelyetäisyydellä hotellista on useita kauppoja, ravintoloita ja baareja. Vall d'Or Golf Clubin golfkentälle pääsee nopeimmin ja kätevimmin vuokra-autolla.

*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa ovat voimassa, mikäli lennät Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue lisätietoja kohdasta Hotellitiedot.

Lue lisää hotellista Sunprime Monsuau Piilota teksti Osoite

Sunprime Monsuau
Avenida Cala d'Or
Cala Ferrera, Cala d'Or
Mallorca
P. +34 971 648 404

Tarjonta Sunprime Monsuau

Lähdöt ja hinnat