1. Espanja
 2. Mallorca
 3. Alcudia
 4. Sunwing Alcudia Beach
 • perheystävällinen

Sunwing Alcudia Beach

Tervetuloa perheparatiisiimme, joka sijaitsee täydellisellä paikalla aivan meren rannalla! Sunwing Alcudia Beach -hotellista löydät kaiken mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan. Hotelli koostuu kahdeksasta huoneistoalueesta, jotka kaikki sijaitsevat lähellä leveää ja valkoista hiekkarantaa.
Lisää

Kunnostustyöt ennen kesäkauden 2019 alkua

Kunnostustyöt jatkuvat Sunwing Alcudia Beachissä ennen kesäkauden 2019 alkua. Nyt ovat vuorossa Nuevas Palmeras, Princesa ja Villa Princesa -rakennuksien huoneistot. Nuevas Palmerasin huoneistot kunnostetaan osittain, keittiöt, kaikki ovet, sohvat, sohvapöytä ja tekstiilit uusitaan sekä parvekkeelle vaihdetaan uudet kalusteet.
Lisää hotellista

Princesan ja Villa Princesan huoneistot kunnostetaan täysin. Lattiat, kylpyhuone, keittiö, sängynpäädyt, kaikki ovet, sohvat, sohvapöytä ja tekstiilit sekä parvekekalusteet uusitaan. Princesan aula, showalue, baari ja ravintola uudistetaan.

Sunwing Alcudia Beachissä syöt ja juot hyvin La Tasca- ja Fino Restaurant & Grill -ravintoloissa. Lime Barissa voit päivän päätteeksi nauttia viilentävän drinkin.

Sunwing Alcudia Beachissä on oma allasalue lapsille, Mini Land, Teen Lounge sekä Fitness- ja Spa-osasto ja kuntosali. Tervetuloa viihtymään!

Hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia hotellielämästä ja samalla myös Alcudian sataman ympäristössä olevat kaupat, ravintolat ja huvittelumahdollisuudet ovat kätesi ulottuvilla, vain noin kilometrin päässä Sunwing Alcudia Beachistä.

Klassikkolajit

Hotelli Sunwing Alcudia Beachissä on hyvät mahdollisuudet treenata neljää klassista urheilulajia: uintia, juoksua, hiihtoa (rullahiihtoa) ja pyöräilyä. Hotellissa on myös kuntosali ja mahdollisuus hierontaan. Lue lisää treenaamisesta.

Internet

Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan esim. oma älypuhelin, iPad, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin omat My Sunwing -infosivut

Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löydät tietoa treenaus- ja aktiviteettiohjelmista, lisätietoja All Inclusive -ateriapaketin sisällöstä sekä hyödyllisiä tietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Alcudia Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Alcudia Beachistä Facebookissa tai seuraa hotellia Instagramissa.

Savuton hotelli

Sunwing Alcudia Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain erillikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointikielto koskee kaikkia huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin, niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneistoja.

Kausi

Hotelli on avoinna vuoden ympäri. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.

Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia treeniryhmiä.

Sunwing-konseptiimme kuuluvat palvelut, kuten Lollo & Bernie, lasten- ja urheiluaktiviteetit sekä show-esitykset, eivät ole tarjolla talvikaudella. Myös aukioloajoissa on poikkeuksia talvella.

Ravintola on avoinna useina iltoina viikossa. Mini Market on auki 5 päivänä viikossa. Iltaohjelmaa, kuten tanssia ja bingoa, on luvassa 1–3 iltana viikossa. Talvikaudella hotellissa ei ole lasten aktiviteetteja. Urheiluaktiviteetteja järjestetään kaksi kertaa viikossa, esim. boulea, kevyttä jumppaa, kävely- tai vaellusretkiä. Uima-allas ja spa eivät ole käytössä, mutta sauna, jacuzzi ja kuntosali ovat avoinna.

Talvikaudella 2018/2019 hotelli on suljettu kunnostustöiden vuoksi.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resorts -ympäristösivuilta.

Muuta

Resort Service/Help Desk: Nuevas Palmerasissa ja Princesassa on 24 h-palvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja viimeistään klo 15.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Pankkiautomaatti on Nuevas Palmerasissa.

452 huoneistoa. Hissi: Vain Nuevas Palmerasissa ja Princesassa, muissa rakennuksissa ei ole hissiä.

Ilmastointi: 1.6.- 30.9. klo 16.00-19.00 sekä klo 22.00-09.00

Keskuslämmitys: 1.11.-15.4., klo 16.00-10.00

Pysäköinti: Yleisiä parkkipaikkoja hotellin viereisellä kadulla.

Hotellinjohtaja

Maurizio Belli

Verot & maksut

Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  7 kpl
 • Lastenallas
  2 kpl
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Baari
  2 kpl
 • Ravintola
  3 kpl
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  1 km
 • Keskusta
  2 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-100 m
 • WiFi
  On
 • Vesiliukumäki
  Ei
 • Huoneistoja jopa 8 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Rannalla
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
LisäarvoaValitut hotellit, joissa tiettyjä lisäetuja
Asuminen
Tervetuloa perheparatiisiimme, joka sijaitsee erittäin hyvällä paikalla merenrannalla! Sunwing Alcudia Beach -hotellista löydät kaiken mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan.

Kunnostustyöt ennen kesäkauden 2019 alkua
Kesäksi 2019 Sunwing Alcudia Beachiä kunnostetaan edelleen. Nyt ovat vuorossa Nuevas Palmerasin, Princesan ja Villa Princesan huoneistot. Nuevas Palmerasin huoneistot kunnostetaan osittain ja niihin vaihdetaan uudet keittiöt, ovet, sohvat, sohvat, pöydätsoffor ja tekstiilit sekä parvekkeelle uudet kalusteet.

Princesan ja Villa Princesan huoneistot kunnostetaan kokonaan. Huoneistojen lattiat uusitaan, kylpyhuoneet ja keittiöt kunnostetaan sekä sängyn päädyt vaihdetaan. Lisäksi ulko- ja sisäovet ja sohvat, sohvapöydät sekä tekstiilit uusitaan ja parvekkeelle hankitaan uudet kalusteet. Myös hotellin aula, showalue, baari ja Princesan ravintolat saavat uuden, valoisan ja modernin ilmeen.

Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Diana.
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Las Piramides .
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Magdalena.
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Nuevas Palmeras .
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Princesa.
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Victoria.
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Villa Isabel .
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Villa Princesa .

Haluatko tehdä lomastasi vieläkin mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

Small Family

Small Family -huoneistot sopivat erinomaisesti pienille perheille, ja niissä on tilaa kolmelle.

Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Princesa
Princesa

Family

Family-huoneistot ovat kaikkein suosituin asumisvaihtoehtomme ja niissä on yksi tai kaksi huonetta.

Nuevas Palmeras
Diana
Las Piramides
Villa Princesa
Victoria
Victoria
Diana
Magdalena
Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Las Piramides
Las Piramides
Princesa
Princesa
Princesa
Villa Princesa
Villa Princesa
Victoria

Happy Baby

Huoneistoissa on tilaa jopa neljälle hengelle ja ne on varustettu fiksuilla, lapsiturvallisilla yksityiskohdilla. Huoneistot on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville.

Las Piramides

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit, joissa on mm. pelejä, leikkikaluja, juomia, hedelmiä ja snackseja. Lollo & Bernie tulevat vierailulle loman aikana.

Las Piramides

Royal Family Suite

Royal Family Suite sopii sinulle, jos arvostat mukavaa asumista, hyvää sijaintia ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Victoria
Victoria
Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras
Princesa
Victoria
Princesa

Royal Lounge Suite

Tilavat ja hyvinvarustellut huoneistot, joissa lisämukavuuksia ja suuri terassi tai parveke, jolla koko perhe voi viettää aikaa yhdessä.

Princesa

Royal Rooftop Suite

Ihanat ja tilavat huoneistot, joissa on suuri kattoterassi, jolla koko perhe voi nauttia yhdessäolosta. Huoneistot ovat hyvinvarusteltuja ja niissä on käytännöllisiä yksityiskohtia, joiden ansiosta saat lisämukavuutta lomailuusi.

Villa Princesa

Big Family

Big Family on huoneistokonseptimme suurille perheille. Huoneistot on varustettu käytännöllisillä yksityiskohdilla.

Villa Isabel
Villa Isabel
Nuevas Palmeras
Nuevas Palmeras

Sunwing Alcudia Beachissä on yhteensä kahdeksan rakennusta. Voit valita asutko lähinnä rantaa, rauhallisessa ympäristössä vai lähellä allasaluetta.

Las Piramides

Las Piramides sijaitsee n. 50-100 m päässä rannalta ja päärakennus Nuevas Palmeras on kadun toisella puolella.
3 kerrosta. 98 huoneistoa. Rakennettu 1974. Kunnostettu 2009.
Uudistettu 2018, kaikkiin huoneisiin on uusittu keittiöt, kylpyhuoneet, sängyt, huonekalut, tekstiilit sekä parkettilattiat.

Princesa

Princesa sijaitsee upealla paikalla, aivan rannalla.
3 kerrosta. 86 huoneistoa. Rakennettu 1978. Kunnostettu 2008.

Victoria

Victoria sijaitsee erinomaisella paikalla rannalla, lähellä Nuevas Palmeras -päärakennusta.
3 kerrosta. 29 huoneistoa. Rakennettu 1984. Kunnostettu 2008, lisärakennus 2015. Pientä pintaremonttia 2018. Kaikkiin huoneistoihin, lukuunottamatta kolmea vuonna 2015 rakennettua, uusittiin keittiöt, vaihdettiin uudet sängyt, kalusteet sekä vaaleanväriset tekstiilit.

Nuevas Palmeras

Nuevas Palmeras on päärakennus, jossa on Help Desk, uima-allas ja buffetravintola. Nuevas Palmeras sijaitsee rannalla.
7 kerrosta. 179 huoneistoa. Rakennettu 1971. Kunnostettu 2008.

Villa Princesa

Villa Princesa sijaitsee rauhallisella alueella vehreiden pinjapuiden ympäröimänä ja lähellä rantaa.
3 kerrosta. 16 huoneistoa. Rakennettu 1978. Kunnostettu 2008.

Diana

Diana sijaitsee rauhallisella alueella, n. 50-100 m päässä rannasta. Dianassa on oma pieni uima-allasalue.
2 kerrosta. 20 huoneistoa. Rakennettu 1985. Kunnostettu 2011.

Villa Isabel

Villa Isabel soveltuu täydellisesti isoille perheille.
3 kerrosta. 6 huoneistoa. Rakennettu 1980. Kunnostettu osittain 2012.

Magdalena

Magdalenassa on oma puutarha ja uima-allas.
3 kerrosta. 18 huoneistoa. Rakennettu 2001. Kunnostettu osittain 2016.

Ruoka ja juoma

Vaikka ruuan valmistaminen onkin hauskaa, niin lomalla myös perheen vakituinen kokki haluaa varmasti nauttia valmiin ruokapöydän antimista. Sunwing Alcudia Beachissä taitavat kokkimme loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka saavat sekä aikuiset että lapset juhlatuulelle - aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Aloita päivä buffetravintolan aamiaisbuffetilla, josta ei puutu mitään. Keskikesällä aamiaisbuffet on tarjolla myös La Tascassa.

Siitä on hyvä jatkaa lounaalla lapsiystävällisessä La Tascassa. Ja päivän päätteeksi voit käydä nauttimassa maukkaan illallisen Finossa. Mikäli jonain iltana haluat syödä rauhassa omalla parvekkeella, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Market & Deli -kaupasta tai tilata take away -annokset La Tascasta. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta. Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Fino Restaurant & Grill

Avoinna: klo 18.00–21.00
Tyylikäs ja moderni ravintola. Kansainvälisellä ruokalistalla on sekä perinteisiä klassikkoja että kiehtovia, uusia ruokalajeja. Myös lapset toivotetaan tervetulleiksi viihtymään ravintolan mukavaan tunnelmaan. Fino Restaurant & Grill sijaitsee Princesa-rakennuksessa ja on avoinna illallisaikaan.

La Tasca

Avoinna:
Aamiainen: klo 07.30–10.30
Lounas: klo 12.00–15.00
Illallinen: klo 18.00–21.00
Suosittu ja sopuhintainen ruokapaikka on avoinna lounas- ja illallisaikaan. Kesäkaudella (touko-syyskuussa) hotellin ollessa täyteen varattu La Tascassa tarjoillaan toisinaan myös aamiaista. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ravintolan ympäristö on miellyttävä. Ruokalistalla on sekä vanhoja että uusia suosikkeja - salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä paljon muuta. Mikäli jonain iltana haluat nauttia ruuasta omalla parvekkeella tai terassilla, La Tascasta saa myös take away -annoksia. La Tasca sijaitsee Princesa-rakennuksessa.

Buffetravintola

Avoinna:
Aamiainen: klo 07.30–10.30
Lounas: klo 12.00–14.00
Illallinen: klo 18.00–20.30
Kaikki Inclusive-paketteihin kuuluvat ateriat nautitaan täällä. Buffetravintolassa tarjoillaan aamiais-, lounas- ja illallisbuffet. Tiettyinä iltoina on tarjolla herkullinen teemaillallinen. Buffetravintola sijaitsee päärakennus Nuevas Palmerasissa.

Limebar

Nuevas Palmerasin Lime Bar on avoinna: klo 10.30–24.00
Princesan Lime Bar on avoinna: klo 10.30–2300
Princesassa sijaitsevassa Lime Barissa voit käydä drinkillä sekä ennen että jälkeen illallisen. Tarjolla myös omia juomavaihtoehtoja sekä jäätelöä lapsille. Lime Barista näet hyvin esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita showesityksiä.

Mini Market & Deli

Avoinna: klo 08.00–21.00
Sunwing Family Resortsin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista – postikortteja, Lollon & Bernien pehmoleluja, vaippoja, vauvan ruokia ja muita lastentuotteita (tarjolla saattaa olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita, vastapaistettua leipää, take away -annoksia sekä juomia. Hyvä vaihtoehto, mikäli jonain iltana haluat syödä vain jotain pientä omalla parvekkeellasi tai mielesi tekee muuten vain kipaista ostoksille. Mini Market & Deli sijaitsee päärakennus Nuevas Palmerasissa.

Aukioloajat saattavat muuttua kauden aikana. Ajankohtaiset aukioloajat on nähtävillä hotelliin saavuttua.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30 - 10.30 on Sunwing Alcudia Beachin fantastinen aamiaisbuffet katettuna Nuevas Palmerasin buffetravintolassa, keskikesällä myös Princesan puolella. Hedelmiä, jugurttia, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, pekonia, kahvia, teetä... (sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Varattava jo etukäteen ennen matkaa kotimaassa.

Sunwing Inclusive

Aterioit hotellilla viitenä tiettynä päivänä viikossa ja kahtena muuna päivänä voit syödä missä mielesi tekee tai lähteä vaikka retkelle.

Sunwing Inclusiven hintaan sisältyy:

 • Aamiaisbuffet joka päivä
 • Viisi buffetlounasta ja viisi buffetillallista sekä ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen viini tai olut
 • Useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, italialainen, Tex Mex ja BBQ

Ateriat tarjoillaan Nuevas Palmerasin buffetravintolassa. Päivät, jolloin Sunwing Inclusive tarjoillaan, ilmoitetaan hotelliin saapuessasi. Voit myös lukea lisätietoja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Joulu- ja uudenvuoden aattona eivät mitkään ateriat sisälly ateriapaketteihin, paitsi aamiainen. Voit ostaa hotellin suositun juhlabuffetin paikan päällä ja saat todellisen illalliskokemuksen.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing Inclusivesta.

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusiven hintaan sisältyy:

 • Aamiaisbuffet klo 07.30-10.30, lounasbuffet klo 12.00-14.00 ja illallisbuffét klo 18.00-20.30, ja ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen viini tai olut
 • Useina iltoina viikossa on teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, italialainen, tapas, Tex Mex ja BBQ
 • Lämpimiä ja kylmiä välipaloja klo 10.30–12.00 sekä klo 14.00–17.30
 • Vesi, virvoitusjuomat, paikalliset alkoholijuomat sekä suodatinkahvi baareissa klo 10.30–24.00
 • Irtojäätelöä kastikkeen kera sekä pikkuleipiä klo 10.30–22.00

Koskee kesäsesonkia. Ateriat tarjoillaan Nuevas Palmerasin buffetravintolassa. Mikäli kahden viikon lomalla olet varannut All Inclusiven vain ensimmäiselle viikolle, on All Inclusive voimassa 8. lomapäivänä klo 14.00 saakka – viikko saapumisen jälkeen.

Lähtöpäivänä Sunwing All Inclusive on voimassa hotellista lähtöön saakka.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing All Inclusivesta.

La Tasca Inclusive

La Tasca Inclusive - aikuiset valitsevat La Tascan laajalta à la carte -menusta sekä lounaan että illallisen. Lapset ruokailevat ilmaiseksi suositusta Lollon & Bernien buffetista/menusta - ja lisäksi - tarjoamme lapsille virvoitusjuoman ja jäätelön!

La Tasca Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet 7 päivänä
 • 5 kolmen ruokalajin lounasta ja illallista. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka valitaan vapaasti La Tascan menusta. Ruokajuomaksi 50 cl olutta/virvoitusjuomaa/vettä tai 1/2 pulloa viiniä (37,5 cl) per henkilö/ateria. Aterian päätteeksi sisältyy kahvi.

Lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa aamiaisbuffetista sekä Lollo & Bernie's buffetista (lounas & illallinen). Juomat ja jäätelö sisältyvät lounaalla ja illallisella. Voit itse valita minä viitenä päivänä seitsemästä haluat syödä lounaan ja illallisen. La Tasca on Princesan puolella. *

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää La Tasca Inclusivesta.

Uiminen

Sunwing Alcudia Beach sijaitsee kauniilla paikalla, yhdellä Välimeren parhaimmista rannoista. Puhtaanvalkoinen ja leveä ranta levittäytyy useiden kilometrien matkalle pitkin rannikkoa, joten löydät varmasti itsellesi paikan auringosta. Vaihtoehtona kristallinkirkkaalle merivedelle tarjoaa hotelli kolme allasaluetta, yhteensä 720 m².

Sunwing Alcudia Beachissä on useita allasalueita, ja riippumatta siitä missä päin hotellia asut, uima-altaalle on aina lyhyt matka. Nuevas Palmeras- ja Victoria-rakennusten välissä on uima-altaita sekä lapsille että suuremmille hotellin vieraille sekä kokonaan erillinen vauvoille ja lapsille suunnattu uima-allasalue. Siellä on mm. pieni vesiliukumäki ja osa altaasta on katettu aurinkosuojalla. Princesan ja Dianan välillä olevalla allasalueella on lastenallas sekä tavallinen uima-allas, ja Madgalenan vieressä on vielä yksi allas. Jacuzzi on hotellin spa-osastolla. Kaikkien altaiden ympärillä on aurinkotuoleja sekä -varjoja ja myös uimapyyhkeitä on saatavilla. Talvella, kun vesi on hieman viileämpää, voit käydä uimassa yleisessä uimalassa, jossa on lämmitetty sisäallas. Uimala sijaitsee noin 500 metrin päässä hotellista.

Nuevas Palmeras - babypool/lastenallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 280 m2
Syvyys: 0-60 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Princesa - lastenallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 17,5 m2
Syvyys: 50-60 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Nuevas Palmeras - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 225 m2
Syvyys: 70-170 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Nuevas Palmeras - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 72 m2
Syvyys: 120-190 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Princesa - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 122 m2
Syvyys: 135-225 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Diana - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 47 m2
Syvyys: 60-160 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Magdalena - allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 41 m2
Syvyys: 55-175 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00-18.00**

Ranta

Useita kilometrejä pitkä hienohiekkainen ranta syvenee loivasti. Aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa kesäisin. Rannalle on 0-100 metriä matkaa sen mukaan missä päin hotellialuetta huoneistosi sijaitsee.

*Nuevas Palmerasin lastenallas sekä aikuisten allas ovat avoinna 31.3.-19.10.2018, ja ne ovat lämmitettyjä huhtikuusta kesäkuun puoleen väliin. Princesan lastenallas sekä suurempi allas ovat avoinna 7.4.-5.10.2018, ja ne ovat lämmitettyjä huhtikuun puolesta välistä kesäkuun puoleen väliin. Altaat lämmitetään aurinkopaneeleilla, joten veden lämpötila vaihtelee sään mukaan. Veden lämpötila on yleensä n. 23 astetta. Magdalenan altaat ovat avoinna 1.5.-8.10.2018. Dianan altaat ovat avoinna 21.4.-12.10.2018.
**Huhti- ja lokakuussa klo 11.00-17.00.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Joiltakin siihen menee muutama päivä. Toiset tuntevat kihelmöintiä jaloissa jo muutaman tunnin jälkeen. Mutta ennemmin tai myöhemmin useimmat ihmiset haluavat nousta aurinkotuolista ja liikkua vähän. Sunwing Alcudia Beachissä voit valita useiden urheilulajien, tarjolla on kaikkea biljardista koulutettujen ohjaajien vetämiin ryhmäliikuntatunteihin.

Fitness–osastomme tarjoaa kuntosalin sekä ohjattuja ryhmäliikuntatunteja jokaiseen makuun. Altaassa voit osallisuta suositulle vesiaerobic-tunnille. Lisäksi rannalta löytyy lentopallokenttä, ja mikäli olet innostunut golfista, 15–45 minuutin automatkan päästä löytyy useita hienoja golfkenttiä. Yksi asia on varma: kenellekään ei tule tylsää Sunwing Alcudia Beachissä.

Oletko unohtanut treenivaattet kotiin tai haluatko hemmotella itseäsi hankkimalla jotakin uutta vaatekaappiisi? Sunwing Alcudia Beach -hotellissa sinulla on mahdollisuus ostaa treenivaatteita Craftin uusimmasta treenivaatemallistosta.

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos aloitettaisiin päivä Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesiaerobic-tunnille? Tai kiinnostaisiko sinua kenties vähän hikisemmät ryhmäliikuntatunnit? Sunwing Alcudia Beachissä lapset ja heidän vanhempansa voivat treenata yhdessä Fitness Together -liikuntatunneilla.
Uutuus talvella 2019–2120! Haasta itsesi eri tasoilla ja saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan uudella Yoga Flow -tunnilla. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla.

Sunwing Alcudia Beach -hotellissa tiedetään kuinka mieli pidetään korkealla ja kunto huipussaan myös lomalla! Kaikki ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta. Fitness-osasto sijaitsee Princesassa.

Vesiaerobic

Vesiaerobic on kenties yksi Sunwing Family Resorts -hotellien suosituimmista kuntoilumuodoista iästä riippumatta. Hyppää altaaseen ja nauti tavallisuudesta poikkeavan hauskasta treenitunnista ammattitaitoisten ja inspiroivien ohjaajiemme opastuksella.

Kuntosali

Voimaharjoittelua omin päin siisteissä harjoitustiloissa, ilmaiseksi. Hotellin kuntosalilla on sekä irtopainoja että kuntoilulaitteita. Ikäraja 13 vuotta.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja. Sunwing Alcudia Beachissa voit myös vuokrata kävelysauvoja, mikäli haluat lähteä sauvakävelylle.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Varaa PT lomallasi

Nyt sinulla on mahdollisuus potkaista treenaaminen kunnolla käyntiin Sunwing Alcudia Beachissä lomasi aikana! Henkilökohtainen Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman, ottaen huomioon kuntotasosi. Riippumatta omista tavoitteistasi tai aikaisemmista kokemuksistasi Personal Trainerisi saa treenaamisen tuntumaan tehokkaalta ja motivoivalta. Ammattitaitoiset Personal Trainerimme ovat käytettävissäsi koko treenauksen ajan ja heiltä saat kaiken mahdollisen avun - vinkkejä oikeasta ravinnosta yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin. Personal Trainerin kanssa voi keskustella englanniksi ja pohjoismaisilla kielillä. Personal Trainer on varattavissa 1.4.-19.10.2018.

Tarjolla on kolme erilaista pakettia, jotka voi varata jo etukäteen kotimaassa:
Pieni Personal Trainer -paketti 1 x 50 min 45 €
Keskisuuri Personal Trainer -paketti 3 x 50 min 120 €
Iso Personal Trainer -paketti 5 x 50 min 175 €

Lisätietoa Personal Trainerista.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

PT Duo

Jos haluat treenata yhdessä ystävän kanssa, voit nyt varata PT Duo -paketin. Personal Trainer ohjaa ja auttaa teitä molempia liikuntatuntien aikana, ja teette yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

50 min - 69 euroa, ja pakettiin sisältyy kahden hengen valmennus. Voimassa 1.4.-19.10.2018.

Pyöräily

Alcudian ympäristössä on hyvät pyöräilymahdollisuudet. Sunwing Alcudia Beach -hotellissa on polkupyörätalli, jossa voit säilyttää omaa tai vuokrapyörääsi loman ajan*. Polkupyörätallissa on myös vesipiste ja mahdollisuus puhdistaa pyörä. Voit vuokrata riippulukon noin eurolla per päivä. Polkupyörää ei voi säilyttää hotellihuoneessa muut vieraat huomioon ottaen. Turvallisuussyistä pyöräilykenkiä ei saa käyttää hotellin sisätiloissa.

*Polkupyörätalli on suljettu 31.10.2018 - 31.3.2019.

Ennen kuin lähdet pyöräretkille, suosittelemme tutustumaan uuteen pyöräilykauppaan, jossa on myynnissä kaikkea mahdollista energiajuomista vaatteisiin ja pyöräilytarvikkeisiin.

Vuokraamme yhteistyössä Rad-Salon -vuokraamon kanssa BMC-pyöriä. Varaa polkupyörä kätevästi osoitteesta: https://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunwing-mallorca&no_cache=1&L=1

Sunwing Alcudia Beachistä on hyvä lähteä pidemmillekin pyöräretkille. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit nyt ladata reitit BikeMap.net -sovelluksen kautta. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Golf

Sunwing Alcudia Beachin lähellä on useita hienoja golfkenttiä. Help Deskin henkilökunta auttaa sinua mielellään peliaikojen varaamisessa.

Urheiluaktiviteetit

Sunwing Family Resortsin aktiviteettioppaat järjestävät useina päivinä viikossa erilaisia urheiluaktiviteetteja. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Planneristä voit lukea lisää siitä, mitä kaikkea hotellissasi tapahtuu lomasi aikana. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwing Family Resortsissa kukaan ei pääse pitkästymään. Järjestämme 0–7-vuotiaille lapsille paljon erilaista ohjelmaa, kuten aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Lollo & Bernie's Mini Starsia sekä vesileikkejä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Alcudia Beachissä Lollon ja Bernien Mini Land sijaitsee Nuevas Palmeras ja Victoria -rakennusten välissä. Lapset kokoontuvat tänne aktiviteettien alkaessa ja tänne voi myös tulla leikkimään, askartelemaan tai vaikka katselemaan filmejä yhdessä isän ja äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta. Esiintymislava, jossa voit seurata suosittuja lasten showesityksiä ja osallistua Lollo & Bernie's Mini Starsiin ja Mini Discoon, sijaitsee Lime Baarin yhteydessä Princesa-rakennuksessa.

Sunwing Alcudia Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Mitä hotellissa tapahtuu lomasi aikana? Tutustu viikoittaiseen aktiviteettiohjelmaan Holiday Planneristä. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin. Lue lisää kaikista aktiviteeteista Sunwing Alcudia Beachissa.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä Lollo & Bernie's Mini Land. Useamman kerran viikossa on avoimet ovet, jolloin lapset ja vanhemmat ovat tervetulleita leikkimään, maalaamaan, askartelemaan, katselemaan elokuvia tai vaikkapa kuuntelemaan satuja. Lollo & Bernie's Mini Landin yhteydessä on myös aidattu leikkipaikka (osittain suojattu auringolta).

Play & Splash ja Mini Play

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Mini Play on liikunnaniloa 3–7-vuotialle (ikäraja on sitova). Leikkiä ja liikuntaa musiikin tahdissa liikuntasalissa. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he treenaavat koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on myös, että he voivat kehittää luovuuttaan ja oppivat samalla tekemään yhteistyötä muiden lasten kanssa.

Adventure Games

Lapset kokoontuvat Mini Landiin myös silloin, kun on Adventure Gamesin aika. Luvassa on esimerkiksi aarteenetsintää ja voit myös osallistua Lollo & Bernie's syntymäpäiväjuhlille. Tapahtumia järjestetään useina päivinä viikossa 3–7-vuotiaille (ikäraja on sitova), ja ne kestävät noin puolitoista tuntia kerrallaan. Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ikäraja on sitova. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin mittaisissa treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset omien kykyjensä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia, ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Show-time!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Lollo & Bernie's Mini Disco, pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa diskopallo kimaltaa ja tanssilattia täyttyy. Ja kukapa tietää, kenties myös Lollo tai Bernie ilmestyy paikalle... Lollo & Bernie's Mini Disco kestää n. 20–25 min.

Lasten show-esitykset

Iloiset kiljahdukset sekoittuvat hiljaisuuteen, nauruun ja huudahduksiin, kun käynnissä on Sunwingin lastenshowt. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa show-esitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Tietoa talvikaudesta

Talvikauden aikana hotellissa ei ole lasten aktiviteetteja. Lue lisää alapuolelta tai hotellin esittelytekstistä.

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

Sunwing Alcudia Beach tarjoaa 8–11-vuotiaille lapsille ja nuorille (huippusesongin aikana eli pääsiäis- ja kesälomalla kaikille alle 15-vuotiaille) paljon mukavaa tekemistä. Hotellissa on mahdollisuus kokeilla erilaisia urheilulajeja niin maalla kuin vedessäkin. Ja löytyypä hotellista myös minigolfrata, pingispöytä ja muita pelejä. Toisinaan järjestetään myös ilta-aktiviteetteja, kuten pizza- ja elokuvailtoja.

Teen Loungessa voit pelata PlayStation-pelejä. Jos olet todella rohkea, voit koulujen loma-aikana osallistua Teen Idoliin, jossa showartisiten avulla harjoitellaan kappale, joka sitten esitetään suurella esiintymislavalla yleisön edessä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, urheiluaktiviteetteihin sekä erilaisiin ilta-aktiviteetteihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella filmejä sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit käydä tarkistamassa Resortservicessä tai Holiday Planneristä kännykälläsi tai tabletillasi. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin. Lue lisää Sunwing Alcudia Beachin kaikista aktiviteeteista.

Teen Lounge

Teen Lounge on nuorison oma kokoontumispaikka, jonne voit vetäytyä kaivatessasi hieman välimatkaa vanhempiisi ja pikkulapsiin. Täällä voit katsella filmejä, pelata ja puuhastella kaikkea muuta kivaa halutessasi välillä pois auringosta ja uima-altaalta. Ja kun haluat lähteä takaisin ulos ja kaipaat fyysisempää tekemistä, voit vaikka haastaa uudet kaverisi pelaamaan erän pingistä tai biljardia.

Kids Parkour

Nyt saavat lapset hyppiä, pomppia, ryömiä ja kieriskellä! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä myös itseluottamusta. Sopii tosi hyvin lapsille, jotka eivät malta olla hetkeäkään paikoillaan, sekä heille, jotka haluavat kokeilla monia erilaisia juttuja. Kesto 30-55 minuuttia, ja ohjelman päätteeksi on vielä esterata. Kids Parkour on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille.

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining on eräänlaista kuntopiiriharjoittelua, jossa eri liikuntamuotoja käyttäen kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä. Laatuaikaa yhdessä kuntoillen!

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä liikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

Spa Together

Spa Together tarjoaa vanhemmille ja 11–15-vuotiaille lapsille mahdollisuuden nauttia yhdessä spa-osaston hoidoista. Tarjolla on erilaisia hierontoja sekä vartalo- ja kasvohoitoja. Spa Together varataan aina kahdelle aikuiselle, ja palvelun voivat käyttää kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja yksi 11–15-vuotias.

PlayStation

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on aina useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Creative Time

Useamman kerran viikossa Teen Loungessa järjestetään Creative Time -tilaisuus. Silloin sinulla on mahdollisuus tehdä koruja, voi koristella puhelimesi tai valmistaa jotain muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja Creative Time -tapahtumiin yhdessä ohjaajan kanssa.

Minigolf, pingis...

Sunwing Alcudia Beachissä voit milloin tahansa pelata kierroksen suosittua minigolfia. Voit myös pelata pingistä tai backgammonia. Tai mitä jos keräättekin porukan kokoon ja suuntaatte rannalle pelaamaan pari erää futista? Tietyistä aktiviteeteista peritään pieni lisämaksu.

Teen Idol

Monet 8–15-vuotiaat käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat lavalle laulamaan valonheittäjien loisteeseen Sunwingin lavalle. Taitava showteamin väki auttaa sinua tulemaan taiteilijaksi, ja saat myös apua kaikessa mahdollisessa koreografioista meikkaukseen. Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.

Henkilökunta

Sunwing Alcudia Beachin nuorisoaktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolella. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikosta unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Rauhallinen sijainti meren rannalla. Puerto de Alcudian satamakaupunkiin 1 km. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin kestää n. 45 minuuttia.

Calle Minerva no 15
07400 Puerto de Alcudia
Mallorca, Spain

P. Nuevas Palmeras +34 971 891 450
Princesa +34 971 892 950
Sähköposti (vain englanniksi):
alcudia@sunwing.net

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Thomas Cook Airlines Scandinavialla Helsingistä

Sunwing Alcudia Beachissä on tarjolla Easy Travel, mikä tarkoittaa, että sinulla on kotimatkan alkaessa mahdollista selvittää matkatavarat jo hotellissa. Helppoa ja kätevää, kun lennät Thomas Cook Airlines Scandinavialla ja olet varannut valmiiksi paketoidun matkan. Mikäli lennät Thomas Cook Airlines Scandinavialla ja olet ostanut lentokenttäkuljetuksen etukäteen, pääset bussilla lentokentältä/lentokentälle suorinta reittiä.

Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwingissä, nousee lämpötila näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta ja liikuttavat lasten show-esitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toisiaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Voit myös varata pöydän Fino Restaurant & Grill -ravintolasta ja nauttia viihdeohjelmasta hyvän illallisen lomassa.

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwing Family Resortsin suositut ja ammattimaiset perheshowt! Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia diskohittejä sekä pop- ja rockmaailman parhaimpia biisejä. Räiskyvä show, jossa on laulua, tanssia ja teatteria kruunaa täydellisesti ihanan lomapäivän!

Lue lisää showesityksistä.

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu kaikille 3–7-vuotiaille (ikäraja on sitova). Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Show-time!

Teen Idol

Mikäli olet 8–15-vuotias (ikäraja on sitova), sinulla on nyt mahdollisuus esiintyä ja laulaa "livenä" Sunwingin lavalla. Showtiimi auttaa sinua koreografian suunnittelussa ja meikkaamisessa, ja illalla on Show-Time! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä, joka syttyy loistamaan juuri täällä - lomallasi Sunwing Family Resorts -hotellissa! Käytä tilaisuus hyväksesi, nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten shown jälkeen vuorossa oleva Lollo & Bernie's Mini Disco on viikon kohokohta pienille vieraillemme. Useana iltana viikossa diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilattialle tulee tungosta. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään, ja tanssimisesta innostuneet lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeavat ohikulkumatkallaan…

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showtiimin kanssa.

Spa

Kaikki kunnia liidunvalkoisille rannoille, turkoosinsiniselle merelle ja loistavalle auringolle – mutta jos haluat voida todella, todella hyvin, suosittelemme sinulle käyntiä hienolla spa-osastollamme, joka sijaitsee Nuevas Palmeras -päärakennuksessa. Täällä voit hemmotella itseäsi erilaisilla hieronnoilla, kokovartalokuorinnoilla, kasvohoidoilla, pedikyyrillä sekä monilla muilla ihanilla käsittelyillä. Listalla on kaikkea mahdollista 25 minuutin pikahoidoista 3 tunnin täyskäsittelyihin.

Spa Together -hoito tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia hoidoista yhdessä rakkaimpasi, matkakumppanisi, ystäväsi tai perheen teinin kanssa. Mikäli haluat tehdä varauksen ennen matkaa, varaat vain haluamasi hoidon keston mukaan ja valitset pienen (25 min), keskisuuren (50 min) tai suuren (75 min). Perillä paikan päällä voitte sitten yhdessä valita tarjolla olevista ihanista Spa Together -hoidoista sellaisen, joka on kestoltaan sama kuin ennakkoon varaamasi aika. Spa Together -paketti varataan kahdelle aikuiselle, mutta paikan päällä hoitoihin voi mennä aikuisen seurassa myös 11-15-nuoret, ja molemmille varataan sama hoito. Lue lisää tästä tai hotellin omalta MySunwing-nettisivulta.

Myös perheen nuorimmat pääsevät nauttimaan spa-osaston palveluista – Lollon luomuöljyhieronnasta, Bernien luomusuklaahieronnasta sekä Lollo & Bernie´s minimanikyyristä. Nuorisolle on tarjolla Teen Face -kasvohoito. Lisätietoja voit lukea yllä olevan linkin kautta hotellin omalta MySunwing-nettisivulta.

Kaikki spa-osaston terapeutit ovat ammattitaitoisia, ja valittavanasi on useita erilaisia spa-paketteja, jotka voit varata etukäteen ennen matkaa.

Pieni spa-paketti

25 minuuttia. Hemmottele itseäsi vaikkapa Body Scrub -vartalokuorinnalla tai jalkahoidolla.

Keskikokoinen spa-paketti

50 min. Esimerkiksi syväpuhdistava aromaattinen kasvohoito, lämmin öljyhieronta tai perinteinen pedikyyri.

Iso spa-paketti

75 min. Vaihtoehtoja on runsaasti… Esimerkiksi: Hot Stone -kuumakivihieronta, Sunwing Ritual, päästä varpaisiin -käsittely tai kenties kasvohieronta + silmäripsien ja kulmakarvojen värjäys.

Luksusta yhdelle

90 min. Mikäli haluat lomallasi omaa aikaa, suosittelemme "Luksusta yhdelle" -pakettia. Voit valita jonkun mieleisesi 90 minuutin pituisen hoidon. Nauti hemmottelusta ja laatuajasta!

Duo-paketti

50 min. Nauti lomallasi yhteisestä ajasta. Duo-pakettiin sisältyy vapaavalintainen 50 minuutin pituinen hoito, joka valitaan Spa Together -pakettiin sisältyvistä vaihtoehdoista. Duo-paketti on 2 hengelle ja molemmat saavat nauttia 50 minuutin käsittelystä. Oikein rentouttava hetki yhdessä!

Näin varaat!

Spa-hoidot ovat todella suosittuja, joten varmistaaksesi itsellesi mieluisan hoidon, se kannattaa varata jo kotimaassa ennen matkalle lähtöä. Omat sivut -osiossa voit lisätä Fitness & Spa -paketin omalle matkavarauksellesi. Halutessasi voit tietenkin myös soittaa meille numeroon 09 123 71. Perillä kohteessa sovit ajankohdan ja hoidon sisällön. Toki myös paikan päällä voit varata hoitoja, mikäli vapaita aikoja vain on jäljellä.

Ikäraja Spa-hoitolaan on 15 vuotta (poikkeuksena Spa Together, Teen Face ja Spa-hoidot lapsille).

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,2/5
Arvosana perustuu 11616 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
90% suosittelee tätä hotellia
Huoneiden taso
3,9
Hotellin sijainti
4,7
Henkilökunta
4,5
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,4
Lasten allasalue
4,1
Lapsiystävällisyys
4,5
Internetyhteys ja WiFi
4,3
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 5/5
  Hyvä hotelli kokonaisuudessaan. Vanhahkot rakennukset, huoneisto siisti. Siivoukseen ei ilmeisesti kuulunut astioiden pesu, mikä oli huono lapsiperheessä. Terassille ei mahtunut kuutta hlöä.
 • 5/5

  "Onnistunut loma"

  Oivallinen hotelli, varsinkin lapsiperheille. Meri aivan upea, ranta loiva hiekkaranta. Aluksi uima-altaat tuntuivat pieniltä, mutta lopulta olivat riittävät. Pikkulapsille oma allas. Asuimme Royal Family Suitessa, 5. kerros täydellisellä näköalalla. Huone sopivan kokoinen, siisti, siivous päivittäin, myös keittiö jos olisi ollut tarvetta. All inclusive ruoka oli riittävän vaihteleva, mutta välillä tuli stressi syömiseen ehtimisestä. Huoneessa oli hedelmiä, viiniä, muutama olut ja limsa, mehuja ja vettä veloituksetta. Saapuessamme myöhään pääsimme syömään leipiä ja muroja ravintolaan. Ohjelmaa oli lapsille, tosin kaikki ruotsiksi (me kakskielisiä joten ei haitannut). Iltaohjelma ihan ok viihdyttävä. Rannalla maksullisia vesilajeja, itse olimme veneen perässä vedettävässä sohvassa ja meno hauskaa. Port d' Alcudia ihan kävelymatkan päässä, kävimme siellä useana iltana. Palmaan pääsi paikallisbussilla helposti 6 euron hintaan. Ainoa miinus baarista kantautuva musiikki.
 • 3/5
  Allaskäytäytyminen ruotsalaisilta vanhemmilta
 • 2/5

  "Yliarvosteltu"

  Huoneen avaimen sai jo lentokentällä, mikä toisaalta helpotti, kun ei tarvinnut väsyneen lapsen kanssa jonottaa hotellin respassa. Toisaalta huoneen sait etsiä ihan yksin, koska suomalinenhan ei neuvoa kysy. Hotelli oli jaettu useampaan rakennukseen, joista osa oli remontoitu lähiaikoina, osa ei, ja Tjäreborgin sivuilla oleva kuvaus on selvästikkin kirjoitettu remotoidusta osasta. Huone jonka saimme oli vanha, kulunut ja olisi sen lattian voinut kai paremminkin pestä. Sanonta ”seinät paperista” saa uuden merkityksen. Kaikki äänet kuuluvat käytävästä ja naapurihuoneen ruotsalisen herrasmiehen puhelun kuulee sanasta sanaan. Aamupalabuffet oli hyvä, monipuolinen ja maittava. Lounas keskinkertainen. Illallisbuffet antoi odottaa Italialaisine ja Espanialaisine etuliitteineen paljon, mutta pääsääntöisesti samaa keskinkertaista ruokaa kuin lounaallakin vähän eri nimillä.Priscesin allasalue on aika mitäänsanomaton, mutta onneksi hotelli oli todella hienon hiekkarannan vieressä
 • 4/5
  Fint hotell. Saknade en egen pool, trots att poolen i huvudbyggnaden fanns bara några hundra meter bort hade det varit bra med egen pool vid hotellbyggen. Rummet vi bokat var menat för sex personer, men kändes ändå för litet. Saknade ett matbord och stolar, speciellt då vi hade med en baby som vi skulle mata på rummet hade det varit bra med ett matbord. Städat och snyggt.

Hinnat ja varaaminen

Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat
Kokonaishinta
Hintaerittely