PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Sunwing Alcudia Beach - keskellä Alcudian upeinta rantaa.

Sunwing Alcudia Beach

Hotellin luokitus: 4,5

 • Huoneistoja jopa 8 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Rannalla
 • Suora bussikuljetus*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa*
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babyallas aurinkokatoksen alla
 • Savuton

Tervetuloa perheparatiisiimme, joka sijaitsee täydellisellä paikalla aivan meren rannalla! Sunwing Alcudia Beach -hotellista löydät kaiken mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan. Hotelli koostuu yhdeksästä huoneistoalueesta, jotka kaikki sijaitsevat lähellä leveää ja valkoista hiekkarantaa.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Alcudia Beachissä syöt ja juot hyvin La Tasca- ja Fino Restaurant & Grill -ravintoloissa. Lime Barissa voit päivän päätteeksi nauttia viilentävän drinkin.

Sunwing Alcudia Beachissä on oma allasalue lapsille, Mini Land, Teen Lounge sekä Fittness- ja Spa-osasto, jossa myös kuntosali.

Sunwing Alcudia Beach on kiistatta yksi Mallorcan parhaista perhehotelleista. Tervetuloa viihtymään!

Hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia hotellielämästä ja samalla myös Alcudian sataman ympäristössä olevat kaupat, ravintolat ja huvittelumahdollisuudet ovat kätesi ulottuvilla, vain noin kilometrin päässä Sunwing Alcudia Beachistä.

Uutuus! Nyt voit myös varata lomailua helpottavan Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin, joka sisältää vaippoja, pesulappuja, ruokalapun ja vaipparoskispusseja. Mukana on myös lastasi ilahduttava Lollon helistin.

Klassikkolajit
Hotelli Sunwing Alcudia Beachissä on hyvät mahdollisuudet treenata neljää klassista urheilulajia: uintia, juoksua, hiihtoa (rullahiihtoa) ja pyöräilyä. Hotellissa on myös kuntosali ja mahdollisuus hierontaan. Lue lisää treenaamisesta.

Personal Trainer - räätälöityä treenaamista
Nyt sinulla on mahdollisuus potkaista treenaaminen kunnolla käyntiin lomasi aikana! Sunwing Alcudia Beachissä sinulla on mahdollisuus varata Personal Trainer, joka räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman huomioiden kuntotasosi. Miksi kannattaa varata oma loma-PT? Lue lisää kohdasta Palvelut/Liikunta & kuntoilu.

Lue lisää hotellista Sunwing Alcudia Beach Piilota teksti Savuton Sunwing Family Resorts

Sunwing Alcudia Beach on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Sunwing Inclusive – ilmainen lapsille

Hyvää, helppoa ja edullista. Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin jo ennen matkaa nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lapset syövät ilmaiseksi!

Lue lisää kohdasta Palvelut/Ruoka & juoma.

Sunwing All Inclusive – ilmainen lapsille

Mikäli haluat hemmotella itseäsi, varaa All Inclusive. Varaa jo ennen matkaa ja voit syödä ja juoda lomasi aikana joka päivä niin paljon kuin ikinä jaksat monipuolisesta aamiais-, lounas-, ja illallisbuffetistamme. Jäätelö, kahvi ja myös paljon muuta sisältyy luonnollisesti hintaan. Lapset syövät ilmaiseksi! Lue lisää ateripaketeista.

Huom! Paikkoja on vain rajoitettu määrä, joten molemmat Inclusive-paketit kannattaa varata jo matkavarauksen yhteydessä.

* Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa on voimassa, mikäli matkustat Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue kohdasta Hotellitiedot lisätietoja, jotka koskevat matkaasi Sunwing Alcudia Beachissa. Lisätietoa Easy Travelista.

Osoite

c/Minerva no 15,
07400 Puerto de Alcudia, Mallorca
P.: Nuevas Palmeras, +34 971 89 14 50
Sähköposti (vain englanniksi): alcudia@sunwing.net

Tarjonta Sunwing Alcudia Beach

Lähdöt ja hinnat