PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Sunwing Alcudia Beach - keskellä Alcudian upeinta rantaa.

Sunwing Alcudia Beach

Hotellin luokitus: 4,5

  • Huoneistoja jopa 8 hengelle
  • Ilmainen WiFi koko hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
  • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
  • Rannalla
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit sisältyvät hintaan
  • Babypool aurinkokatoksen alla

Tervetuloa perheparatiisiimme, joka sijaitsee täydellisellä paikalla aivan meren rannalla! Sunwing Alcudia Beach -hotellista löydät kaiken mitä onnistuneeseen perhelomaan tarvitaan. Hotelli koostuu yhdeksästä huoneistoalueesta, jotka kaikki sijaitsevat lähellä leveää ja valkoista hiekkarantaa.

Lue täältä lisäinfoa Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Alcudia Beachissä syöt ja juot hyvin La Tasca- ja Fino Restaurant & Grill -ravintoloissa. Lime Barissa voit päivän päätteeksi nauttia viilentävän drinkin.

Sunwing Alcudia Beachissä on oma allasalue lapsille, Mini Land, Teen Lounge sekä Fittness- ja Spa-osasto, jossa myös kuntosali.

Sunwing Alcudia Beach on kiistatta yksi Mallorcan parhaista perhehotelleista. Tervetuloa viihtymään!

Hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia hotellielämästä ja samalla myös Alcudian sataman ympäristössä olevat kaupat, ravintolat ja huvittelumahdollisuudet ovat kätesi ulottuvilla, vain noin kilometrin päässä Sunwing Alcudia Beachistä.

Klassikkolajit
Hotelli Sunwing Alcudia Beachissä on hyvät mahdollisuudet treenata neljää klassista urheilulajia: uintia, juoksua, hiihtoa (rullahiihtoa) ja pyöräilyä. Hotellissa on myös kuntosali ja mahdollisuus hierontaan. Lue lisää treenaamisesta.

Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan esim. oma älypuhelin, iPad, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin omat My Sunwing -infosivut
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löydät tietoa treenaus- ja aktiviteettiohjelmista, lisätietoja All Inclusive -ateriapaketin sisällöstä sekä hyödyllisiä tietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Alcudia Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Alcudia Beachistä Facebookissa tai seuraa hotellia Instagramissa.

Savuton hotelli
Sunwing Alcudia Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain erillikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointikielto koskee kaikkia huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin, niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille
Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneistoja.

Parkkipaikat
Yleisiä parkkipaikkoja hotellin viereisellä kadulla.

Resort Service/Help Desk
Nuevas Palmerasissa ja Princesassa on 24 h-palvelu. Hotellista uloskirjautuminen klo 12.00. Pankkiautomaatti on Nuevas Palmerasissa.

Kausi
Hotelli on avoinna vuoden ympäri. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.

Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia treeniryhmiä.

Sunwing-konseptiimme kuuluvat palvelut, kuten Lollo & Bernie, lasten- ja urheiluaktiviteetit sekä show-esitykset, eivät ole tarjolla talvikaudella. Myös aukioloajoissa on poikkeuksia talvella.

Ravintola on avoinna useina iltoina viikossa. Mini Market on auki 5 päivänä viikossa. Iltaohjelmaa, kuten tan

Lue lisää hotellista Sunwing Alcudia Beach Piilota teksti Sunwing Inclusive – ilmainen lapsille

Hyvää, helppoa ja edullista. Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin jo ennen matkaa nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lapset syövät ilmaiseksi!

Lue lisää kohdasta Palvelut/Ruoka & juoma.

Sunwing All Inclusive – ilmainen lapsille

Mikäli haluat hemmotella itseäsi, varaa All Inclusive. Varaa jo ennen matkaa ja voit syödä ja juoda lomasi aikana joka päivä niin paljon kuin ikinä jaksat monipuolisesta aamiais-, lounas-, ja illallisbuffetistamme. Jäätelö, kahvi ja myös paljon muuta sisältyy luonnollisesti hintaan. Lapset syövät ilmaiseksi! Lue lisää ateripaketeista.

Huom! Paikkoja on vain rajoitettu määrä, joten molemmat Inclusive-paketit kannattaa varata jo matkavarauksen yhteydessä.

Tarjonta Sunwing Alcudia Beach

Lähdöt ja hinnat