Malaga

Matkat Tampereelta

Tampereelta on tarjolla reittilennoilla paljon eri kohdevaihtoehtoja, ja voit matkustaa omatoimisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Varaa lennot ja hotelli tai vaikkapa vain pelkät lennot. Säästät aikaa, vaivaa sekä rahaa, kun loma alkaa jo melkein kotiovelta.

Esimerkkejä matkoista Tampereelta

Suorat lennot Tampereelta

Air Baltic lentää Tampereelta suorilla lennoilla useisiin kohteisiin

Playa de las Américas

Teneriffa

Teneriffan suosituimpiin matkakohteisiin lennät Tampereelta suorilla lennoilla.

Playa de las Américas on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja upeista hiekkarannoistaan. Odotettavissa on aurinkoisia päiviä ja monipuolisia aktiviteetteja.
Los Cristianos tarjoaa rentouttavan ilmapiirin ja kauniita maisemia. Satama-alueella voit ihastella kalastajien veneitä ja nauttia herkullisista merenelävistä.
Puerto de la Cruz on aito, viehättävä kaupunki, joka hurmaa vierailijat vehreydellään ja historiallisilla nähtävyyksillään. Täällä voi tutustua upeisiin puutarhoihin ja viettää rentoa päivää rannoilla.

Maspalomas Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canarialle Tampereelta suorilla lennoilla viikottain.

Playa del Inglés on Kanarian ikisuosikki, jossa voit viettää aurinkoista rantalomaa hyvässä hotellissa.Kohteessa on myös paljon palveluita ja aktiviteetteja.
Las Palmas on eläväinen kaupunki, jossa on pitkä ihana hiekkaranta. Yhdistä siis kaupunki-ja rantaloma nauttien molempien parhaista puolista.
Puerto Rico on kohde, jossa aurinko paistaa lähes aina. Paljon palveluita, ranta ja hyvät hotellit varmistavat onnistuneen loman.

Lentoaseman yhteystiedot

Finavia, Tampere-Pirkkalan lentoasema
Tornikaari 50
33960 PIRKKALA
Puh: 020 708 5521

Tampere-Pirkkala lentoasema
Liikenneyhteydet
Ajo-ohjeet lentokentälle.