Hotellit (101)

Matkat – Arabiemiraatit

Arabiemiraateissa on kaikkea mahdollista - rantoja, luksusta, luontoa sekä valtavasti erilaisia aktiviteetteja - ja lisäksi aurinkoa vuoden ympäri.
Arabiemiraatteihin lennät noin kuudessa tunnissa Helsingistä. Nämä seitsemän pientä ja suhteellisen itsenäistä emiraattia sijaitsevat Arabian niemimaalla. Täällä vietät rauhallista ja turvallista lomaa, ja aurinkoa on yleensä riiittämiin. Tjäreborgin valikoimassa valittavanasi on viisi eri emiraattia: Dubai, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, Fujairah ja Ajman. Vaikka nimet saattavatkin kuulostaa sadunomaisilta, todellisuudessa kaupungit ovat moderneja, ja niissä on huippuvarustellut hotellit, ihania rantoja ja valtavia tavarataloja. Mieleenpainuviin lomamuistoihin kuuluu varmasti korkea palvelutaso ja se, että kaikki on viimeisen päälle hiottua.

Seitsemän kohdetta Dubaissa

Dubaissa valittavanasi on seitsemän kohdetta: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach, Jebel Ali, La Mer Beach sekä Dubai Parks and Resorts, joka sopii erinomaisesti lasten kanssa matkustaville. Voit tietenkin myös yhdistää Dubain kohteita ja aloittaa lomasi esimerkiksi Jumeirah Beachin rantojen ja ostostarjonnan ääreltä ja jatkaa sitten seikkailuntäyteiseen Dubai Parks and Resortsiin.

Fujairah

Fujairahin rannat sijaitsevat Omaninlahden puolella, Intian valtameren äärellä. Tämä on täydellinen kohde lasten kanssa matkustaessa, sillä kilometrejä pitkillä rannoilla on paljon tilaa, ja emiraatin dramaattinen luonto tarjoaa mielenkiintoisia retkimahdollisuuksia. Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, pääset kätevästi Fujairahin keskustaan, jossa on markkinoita, ostosmahdollisuuksia ja vilkasta ihmisvilinää.

Ajman

Arabiemiraattien pienimmässä emiraatissa voit viettää rentoa lomaa kauniin rannan äärellä sijaitsevassa luksushotellissa. Täällä voit todellakin keskittyä rauhalliseen oleiluun ja halutessasi tehdä mielenkiintoisia retkiä.

Ras Al Khaimah

Ras al Khaimahissa sinua odottavat sekä rannat että elämykset ja valittavanasi on muutamia emiraatin ylellisimmistä hotelleista. Täällä on mahdollisuus harrastaa kaikenlaisia vesiurheilulajeja, ja jos haluat mieluummin pysytellä maalla, voit lähteä aavikkosafarille tai kiipeilemään.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Arabiemiraatit

Matkakohteet – Arabiemiraatit

Lähde Dubaihin nauttimaan auringosta ja lämmöstä yhdistettynä luksukseen, shoppailuun, kulttuuriin ja ainutlaatuisen mahtaviin nähtävyyksiin.
Jumeirah Beach
Jumeirah Beach on loistava valinta sinulle, joka haluat nauttia sekä Dubain upeista rannoista että suurkaupungin sykkeestä.
Deira
Deirassa majoitut souk-markkinoiden ja Dubain ostosmahdollisuuksien keskellä. Deiran puolella hotellit ovat hieman edullisempia kuin monissa muissa Dubain kohteissa.
Downtown Dubai
Downtown Dubai on ylellinen ja jännittävä lomakohde, jossa on runsaasti tyylikkäitä kauppoja ja luksushotelleja.
Bur Dubai
Bur Dubai on yksi Dubai Cityn hieman rauhallisemmista kaupunginosista. Samalla kuitenkin kaikki kaupungin ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat lähelläsi.
Jebel Ali
Varaa Tjäreborgin kautta matka Jebel Aliin, Dubaihin, ja nauti ihanasta hotellielämästä sekä monenlaisista ajanvietemahdollisuuksista.
Dubai Parks and Resorts
Dubai Parks and Resorts on suuri huvipuisto täynnä hauskaa tekemistä ja koettavaa lapsille.
La Mer Beach
Lähde Tjäreborgin matkalle Dubaihin ja lomaile La Mer Beachillä. Voit yhdistää rantaelämän ja rentoutumisen maailmanluokan ostosmahdollisuuksiin.
Lisää kohteita - Arabiemiraatit
Fujairah
Fujairah on lapsiystävällinen lomakohde, jossa vietät lomasi mukavassa hotellissa ja upealla rannalla.
Ras Al Khaimah
Ras Al Khaimahin hienot hotellit ja lapsiystävälliset rannat sijaitsevat kauniin luonnon keskellä.
Abu Dhabi
Abu Dhabissa on ihania rantoja ja lähes rajattomat ostosmahdollisuudet. Kaupunki on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta pilvenpiirtäjineen ja arabialaisine palatseineen.
Ajman
Ajman on seitsemästä Arabiemiraattien emiraatista kaikkein pienin. Ajman sopii sinulle, joka haluat asua ylellisesti erittäin hyvässä hotellissa, rauhallisessa ympäristössä ja aivan rannalla.

Kohdeopas Dubai

Dubai-kohdeopas

Keskellä ultramodernia kaupunkia näet paikkoja, jotka muistuttavat sinua tuhannen ja yhden yön tarinoista. Dubaissa ja muissa Arabiemiraateissa on paljon tekemistä ja näkemistä ja siksi olemme koonneet oppaan, jonka avulla voit helposti suunnistaa unelmiesi lomalle Dubaihin.

Abu Dhabin Grand Prix

Abu Dhabin Grand Prix

Koe Formula 1 yhdellä maailman upeimmista radoista. Rata sijaitsee meren äärellä ja upean sijaintinsa vuoksi onkin usein verrattu Monacon rataan.

Formulamatkalla pääset näkemään Abu Dhabin osakilpailun ja Arabiemiraattien loistokkuuden yhdellä ja samalla matkalla.

Risteilyt Persianlahdella

Risteilyt Persianlahdella

Lähde risteilylle jossa pääset näkemään ja kokemaan tuhannen ja yhden yön tarinoista tuttuja ympäristöjä. Risteilymatkoihimme Persianlahdelle sisältyy aina myös lennot ja hotellimajoitus.