Hotellit (99)

Matkat kohteeseen Arabiemiraatit

Arabiemiraateissa on ihan kaikkea mitä vain kuvitella saattaa - rantoja, ylellistä luksusta, luontoa ja kaiken lisäksi aurinkoa riittää vuoden ympäri.

Arabiemiraatteihin lennät noin kuudessa tunnissa Helsingistä. Nämä seitsemän pientä ja suhteellisen itsenäistä emiraattia sijaitsevat Arabian niemimaalla. Täällä vietät rauhallista ja turvallista lomaa, ja aurinkoa on yleensä riiittämiin. Tjäreborgin valikoimassa valittavanasi on viisi eri emiraattia: Dubai, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, Fujairah ja Ajman. Vaikka nimet saattavatkin kuulostaa sadunomaisilta, todellisuudessa kaupungit ovat moderneja, ja niissä on huippuvarustellut hotellit, ihania rantoja ja valtavia tavarataloja. Mieleenpainuviin lomamuistoihin kuuluu varmasti korkea palvelutaso ja se, että kaikki on viimeisen päälle hiottua.

Kuusi kohdetta Dubaissa

Dubaissa valittavanasi on kuusi kohdetta: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach, Jebel Ali sekä uutuutena Dubai Parks and Resorts, joka sopii erinomaisesti lasten kanssa matkustaville. Voit tietenkin myös yhdistää Dubain kohteita ja aloittaa lomasi esimerkiksi Jumeirah Beachin rantojen ja ostostarjonnan ääreltä ja jatkaa sitten seikkailuntäyteiseen Dubai Parks and Resortsiin.

Abu Dhabin Formula 1

Tjäreborgilla voit matkustaa myös Arabiemiraattien suurimpaan emiirikuntaan Abu Dhabiin. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu formulasirkukseen paikan päällä seuraamalla Abu Dhabin Grand Prix -kilpailua Yas Marina Circuitilla, joka on yksi maailmaan moderneimmista formularadoista. Huippunopeus tällä radalla on yli 300 km/tunnissa. Lisäksi voit nauttia Abu Dhabin rannoista, huvitarjonnasta ja muista elämyksistä.

Fujairah

Fujairahin rannat sijaitsevat Omaninlahden puolella, Intian valtameren äärellä. Tämä on täydellinen kohde lasten kanssa matkustaessa, sillä kilometrejä pitkillä rannoilla on paljon tilaa, ja emiraatin dramaattinen luonto tarjoaa mielenkiintoisia retkimahdollisuuksia. Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, pääset kätevästi Fujairahin keskustaan, jossa on markkinoita, ostosmahdollisuuksia ja vilkasta ihmisvilinää.

Ajman

Arabiemiraattien pienimmässä emiraatissa voit viettää rentoa lomaa kauniin rannan äärellä sijaitsevassa luksushotellissa. Täällä voit todellakin keskittyä rauhalliseen oleiluun ja halutessasi tehdä mielenkiintoisia retkiä.

Ras Al Khaimah

Ras al Khaimahissa sinua odottavat sekä rannat että elämykset ja valittavanasi on muutamia emiraatin ylellisimmistä hotelleista. Täällä on mahdollisuus harrastaa kaikenlaisia vesiurheilulajeja, ja jos haluat mieluummin pysytellä maalla, voit lähteä aavikkosafarille tai kiipeilemään.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Arabiemiraateissa?
Tjäreborgilla on Arabiemiraateissa hotelleja useissa emiraateissa ja lomakohteissa: Jumeirah Beach, Jebel Ali, Downtown Dubai, Bur Dubai, Deira, Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah ja Abu Dhabi. Täällä vallitsee trooppinen aavikkoilmasto kuumine kesineen ja lämpimine talvineen. Kesällä, kesäkuusta syyskuuhun, on päivälämpötila usein yli 40 astetta ja ilmankosteus on korkea. Talvella, joulukuusta maaliskuuhun, on hieman viileämpää. Lämpötilat ovat 23-27 astetta ja ilmankosteus on matalampi. Meri on lämmin ja uimakelpoinen vuoden ympäri lämpötilan ollessa 20-28 astetta. Sademäärä on erittäin vähäistä, toukokuun ja marraskuun välissä lähes olematonta.

Matkat kohteessa Arabiemiraatit

Tjäreborgilla matkustat Dubaihin juuri silloin kun sinulle sopii ja voit viipyä perillä juuri niin kauan kuin haluat. Dubaissa valittavanasi on kuusi eri matkakohdetta.
Jumeirah Beach
 • Harrastukset
 • Nähtävyydet
 • Ostokset
Jumeirah Beach on loistava valinta sinulle, joka haluat nauttia sekä Dubain upeista rannoista että suurkaupungin sykkeestä.
Deira
 • Harrastukset
 • Nähtävyydet
Deirassa majoitut souk-markkinoiden ja Dubain ostosmahdollisuuksien keskellä. Deiran puolella hotellit ovat hieman edullisempia kuin monissa muissa Dubain kohteissa.
Downtown Dubai
 • Harrastukset
 • Nähtävyydet
 • Ostokset
Downtown Dubai on ylellinen ja jännittävä lomakohde, jossa on runsaasti tyylikkäitä kauppoja ja luksushotelleja.
Bur Dubai
 • Nähtävyydet
 • Ostokset
 • Harrastukset
Bur Dubai on yksi Dubai Cityn hieman rauhallisemmista kaupunginosista. Samalla kuitenkin kaikki kaupungin ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat lähelläsi.
Jebel Ali
 • Nähtävyydet
Varaa Tjäreborgin kautta matka Jebel Aliin, Dubaihin, ja nauti ihanasta hotellielämästä sekä monenlaisista ajanvietemahdollisuuksista.
Dubai Parks and Resorts
Dubai Parks and Resorts on uusimpia Arabiemiraattien nähtävyyksistä, ja täydellinen kohde, jos matkustat lasten kanssa Dubaihin.
Lisää kohteita - Arabiemiraatit
Fujairah
Fujairah on lapsiystävällinen lomakohde, jossa vietät lomasi mukavassa hotellissa ja upealla rannalla.
Ras Al Khaimah
Ras al Khaimahin hienot hotellit ja lapsiystävälliset rannat sijaitsevat kauniin luonnon keskellä.
Abu Dhabi
Abu Dhabissa on ihania rantoja ja lähes rajattomat ostosmahdollisuudet. Kaupunki on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta pilvenpiirtäjineen ja arabialaisine palatseineen.
Ajman
Ajman on seitsemästä Arabiemiraattien emiraatista kaikkein pienin. Ajman sopii sinulle, joka haluat asua ylellisesti erittäin hyvässä hotellissa, rauhallisessa ympäristössä ja aivan rannalla.
Abu Dhabin Grand Prix

Koe Formula 1 yhdellä maailman upeimmista radoista. Rata sijaitsee meren äärellä ja upean sijaintinsa vuoksi onkin usein verrattu Monacon rataan.

Formulamatkalla pääset näkemään Abu Dhabin osakilpailun ja Arabiemiraattien loistokkuuden yhdellä ja samalla matkalla.

Tee haku kohteeseen Arabiemiraatit