Hotellit (36)

Matkat – Japani

Matka Japaniin on kiehtova vaellus äärimmäisyydestä toiseen. Tuhatvuotinen historia on sulassa sovussa hypermodernien teknisten innovaatioiden kanssa.
Japanissa tuhannet elämykset odottavat uteliasta matkaajaa, ja japanilaiset esittelevät mielellään maataan vierailijoille ja kertovat sen erikoisuuksista. Täällä voit kokea kaikkea perinteikkäistä temppeleistä paikallisiin karaokebaareihin. Tjäreborgilla matkustaessasi asut Japanin mahtavassa pääkaupungissa Tokiossa.

Tjäreborgin matkat Japaniin

Jos haluat kokea jotain erilaista ja eksoottista, Japani on ehdottomasti mainio kohde. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan – Japanissa mielenkiintoista koettavaa kuitenkin riittää, joten aikaa kannattaa varata kunnolla. Jos olet Tokiossa maalis-huhtikuussa, saatat osua paikalle kirsikkapuiden kukinta-aikaan ja päästä kokemaan hurmaavan sakuran, josta on tullut kansanjuhla Japanissa. Paras paikka kokea tämä keväinen juhla Tokiossa on Uenon puisto.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Japani

Matkakohteet – Japani

Lisää kohteita - Japani
Tokio
Tokiossa on paljon kaikkea, ja vielä vähän lisää. Vieraile viehättävässä teemaravintolassa, käy sumopainiottelussa ja perehdy japanilaiseen kulttuuriin. Tervetuloa unohtumattomalle lomalle Tokioon!