Hotellit (42)

Matkat kohteeseen Japani

Matka Japaniin on kiehtova vaellus äärimmäisyydestä toiseen. Täällä tuhatvuotinen historia on sulassa sovussa hypermodernien teknisten innovaatioiden kanssa.

Japanissa tuhannet elämykset odottavat uteliasta matkaajaa, ja japanilaiset esittelevät mielellään maataan vierailijoille ja kertovat sen erikoisuuksista. Täällä voit kokea kaikkea perinteikkäistä temppeleistä paikallisiin karaokebaareihin. Tjäreborgilla matkustaessasi asut Japanin mahtavassa pääkaupungissa Tokiossa.

Tjäreborgin matkat Japaniin

Jos haluat kokea jotain erilaista ja eksoottista, Japani on ehdottomasti mainio kohde. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan – Japanissa mielenkiintoista koettavaa kuitenkin riittää, joten aikaa kannattaa varata kunnolla. Jos olet Tokiossa maalis-huhtikuussa, saatat osua paikalle kirsikkapuiden kukinta-aikaan ja päästä kokemaan hurmaavan sakuran, josta on tullut kansanjuhla Japanissa. Paras paikka kokea tämä keväinen juhla Tokiossa on Uenon puisto.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras aika matkustaa Japaniin?
Japanin ilmasto vaihtelee suuresti pohjoisen ja etelän välillä, yleisesti voidaan sanoa, että ilmasto on kosteaa ja myös taifuunit koettelevat maata säännöllisesti. Tjäreborgin hotellit sijaitsevat Tokiossa, jossa vallitsee subtrooppinen ilmasto eli kesät ovat kuumia ja kosteita, talvet leutoja. Kesäkuukaudet, kesäkuusta syyskuuhun, ovat lämpimimmät ja päivisin lämpötila on noin 25-31 astetta. Myös huhtikuussa, toukokuussa ja lokakuussa lämpöasteita on noin 20. Kylmin ajanjakso ajoittuu joulukuusta maaliskuulle, jolloin päivälämpötila on n. 10-13 asteen tuntumassa. Joulukuu ja tammikuu ovat myös vuoden kuivimmat kuukaudet. Taifuuneja esiintyy eniten heinä-syyskuun aikana. Kevät ja syksy ovat suosittuja matkustusaikoja, kun haluat lähteä tutustumaan Japaniin.

Matkat kohteessa Japani

Tokio
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
  • Yleisarvosana
Tokiossa on paljon kaikkea, ja vielä vähän lisää. Vieraile viehättävässä teemaravintolassa, käy sumopainiottelussa ja perehdy japanilaiseen kulttuuriin. Tervetuloa unohtumattomalle lomalle Tokioon!

Tee haku kohteeseen Japani