PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Malesia

Malesia

Malesia

Malesiassa kohtaat samalla kertaa koko Aasian: värikkäitä markkinoita, maailman korkeimpiin lukeutuvia rakennuksia, myyttejä, legendoja ja ihania paratiisirantoja, joiden valkoiseen ja hienoon hiekkaan palmut luovat vilvoittavia varjopaikkoja. Tjäreborgilla on tässä monipuolisessa maassa kaksi erilaista lomakohdetta - Kuala Lumpurin suurkaupungista Langkawin rantoihin.

Lue lisää matkakohteesta Malesia Piilota teksti

Hintataso on edullinen ja malesialaiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään. He kohtelevat vieraitaan hyvin ja heidän kasvoillaan on aina lämmin hymy.

Malesia on ehdottomasti Aasian mielenkiintoisimpia maita. Rikas kulttuuri, pitkät perinteet ja mahtava luonto ovat tässä voimakkaasti modernisoituvassa maassa edelleen kaikkialla läsnä. Sijainti päiväntasaajalla takaa ainaisen lämmön ja ikuisen vehreyden, mikä on tervetullutta etenkin meille, jotka vietämme talven Pohjolan pimeydessä.

Milloin on paras aika matkustaa Malesiaan?
Malesiassa sijaitsevat Tjäreborgin lomakohteet Kuala Lumpur ja Langkawi. Malesiassa vallitsee trooppinen ilmasto ja korkeasesonki on marraskuusta huhtikuuhun. Päivälämpötilat ovat 28–33 astetta ja yölämpötilat noin 22–23 astetta. Merivesi pysyttelee 27–28 asteessa. Sadekausi ulottuu syyskuusta marraskuuhun ja jatkuu Kuala Lumpurissa joulukuulle. Yleensä vähiten sataa Langkawissa ja Penangissa. Aurinkoisimmat kuukaudet näissä kohteissa ovat tammi-maaliskuu ja silloin on myös vähiten sadekuuroja. Kuala Lumpurissa kuivimmat kuukaudet ovat tammikuu, kesäkuu ja heinäkuu. Sateita kuitenkin esiintyy ympäri vuoden, useimmiten lyhyitä ja intensiivisiä kuuroja.

  • Valuutta: Ringgit (MYR)
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  2 kpl
  • Hotelleja:  9 kpl

Aasian Top 10

Aasia Top 10

Kokosimme eksoottisen Aasian parhaat elämykset ja nähtävyydet.

Tutustu vinkkeihin