Hotellit (57)

Matkat – Malesia

Malesiassa kohtaat Aasian kaikki puolet: värikkäitä markkinoita, pilvenpiirtäjiä, tuhatvuotista historiaa, rikasta kulttuuria ja paratiisirantoja.
Matkustaessasi Malesiaan Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Jos haluat saada lomastasi irti mahdollisimman paljon, voit yhdistää useamman kohteen yhden matkasi aikana. Voit vaikka aloittaa lomasi muutaman päivän kaupunkilomalla Kuala Lumpurissa ja jatkaa sitten rantalomalle Langkawille tai Penangiin.

Nähtävyydet Malesiassa

Malesia on monipuolinen maa, jossa on runsaasti tekemistä ja nähtävyyksiä. Yksi suosituimmista kohteista Langkawin saarella on Langkawi SkyCab -köysirata, josta on henkeä salpaavat maisemat yli koko saaren ja selkeällä säällä voit nähdä aina Thaimaahan asti. Temppeleitä täällä on paljon, yksi ehdottomasti näkemisen arvoisista on Penangissa sijaitseva valtava Kek Lok Si, jota pidetään yhtenä Kaakkois-Aasian kauneimmista temppeleistä. Kuala Lumpur on moderni ja kansainvälinen kaupunki, jonka kuuluisaa siluettia koristavat muutamat maailman korkeimmista rakennuksista. Täällä voit vierailla huimaavan korkeissa Petronas Twin Towers -pilvenpiirtäjissä tai Kuala Lumpur Towerissa – paikan päälle kannattaa tulla ajoissa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Malesia

Matkakohteet – Malesia

Lisää kohteita - Malesia
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur on Malesian värikäs ja jännittävä pääkaupunki. Miksipä et sisällyttäisi lomaasi muutamaa päivää tässä kiehtovassa kaupungissa?
Langkawi
Ihania rantoja ja hyvä mahdollisuuksia omatoimisiin retkiin. Tjäreborgilla voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat.
Penang
Penangissa vierähtää nopeasti pidempikin loma. Tutustu Georgetowniin, käärmetemppeliin, vaellusreitteihin ja käy drinkillä historiallisessa Eastern & Oriental Hotel -hotellissa.