Hotellit (22)

Matkat kohteeseen Malesia

Malesiassa kohtaat Aasian kaikki puolet: värikkäitä markkinoita, muutamia maailman korkeimmista rakennuksista, myyttejä, legendoja ja hienohiekkaisia paratiisirantoja, joiden äärellä palmut luovat varjoja.

Matkustaessasi Malesiaan Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Jos haluat saada lomastasi irti mahdollisimman paljon, voit yhdistää useamman kohteen yhden matkasi aikana. Voit vaikka aloittaa lomasi muutaman päivän kaupunkilomalla Kuala Lumpurissa ja jatkaa sitten rantalomalle Langkawille eller Penangiin.

Nähtävyydet Malesiassa

Malesia on monipuolinen maa, jossa on runsaasti tekemistä ja nähtävyyksiä. Yksi suosituimmista kohteista Langkawin saarella on Langkawi SkyCab -köysirata, josta on henkeä salpaavat maisemat yli koko saaren ja selkeällä säällä voit nähdä aina Thaimaahan asti. Temppeleitä täällä on paljon, yksi ehdottomasti näkemisen arvoisista on Penangissa sijaitseva valtava Kek Lok Si, jota pidetään yhtenä Kaakkois-Aasian kauneimmista temppeleistä. Kuala Lumpur on moderni ja kansainvälinen kaupunki, jonka kuuluisaa siluettia koristavat muutamat maailman korkeimmista rakennuksista. Täällä voit vierailla huimaavan korkeissa Petronas Twin Towers -pilvenpiirtäjissä tai Kuala Lumpur Towerissa – paikan päälle kannattaa tulla ajoissa.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Malesiassa?
Malesiassa sijaitsevat Tjäreborgin lomakohteet Kuala Lumpur ja Langkawi. Malesiassa vallitsee trooppinen ilmasto ja korkeasesonki on marraskuusta huhtikuuhun. Päivälämpötilat ovat 28–33 astetta ja yölämpötilat noin 22–23 astetta. Merivesi pysyttelee 27–28 asteessa. Sadekausi ulottuu syyskuusta marraskuuhun ja jatkuu Kuala Lumpurissa joulukuulle. Yleensä vähiten sataa Langkawissa ja Penangissa. Aurinkoisimmat kuukaudet näissä kohteissa ovat tammi-maaliskuu ja silloin on myös vähiten sadekuuroja. Kuala Lumpurissa kuivimmat kuukaudet ovat tammikuu, kesäkuu ja heinäkuu. Sateita kuitenkin esiintyy ympäri vuoden, useimmiten lyhyitä ja intensiivisiä kuuroja.

Matkat kohteessa Malesia

Kuala Lumpur
  • Ostokset
  • Yleisarvosana
  • Harrastukset
Kuala Lumpur on Malesian värikäs ja jännittävä pääkaupunki. Miksipä et sisällyttäisi lomaasi muutamaa päivää tässä kiehtovassa kaupungissa?
Langkawi
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
  • Harrastukset
Ihania rantoja ja hyvä mahdollisuuksia omatoimisiin retkiin. Tjäreborgilla voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat.
Penang
Penangissa vierähtää nopeasti pidempikin loma. Tutustu Georgetowniin, käärmetemppeliin, vaellusreitteihin ja käy drinkillä historiallisessa Eastern & Oriental Hotel -hotellissa.

Tee haku kohteeseen Malesia