Hotellit (62)

Matkat – Malesia

Malesiassa kohtaat Aasian kaikki puolet: värikkäitä markkinoita, muutamia maailman korkeimmista rakennuksista, myyttejä, legendoja ja hienohiekkaisia paratiisirantoja, joiden äärellä palmut luovat varjoja.

Matkustaessasi Malesiaan Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Jos haluat saada lomastasi irti mahdollisimman paljon, voit yhdistää useamman kohteen yhden matkasi aikana. Voit vaikka aloittaa lomasi muutaman päivän kaupunkilomalla Kuala Lumpurissa ja jatkaa sitten rantalomalle Langkawille eller Penangiin.

Nähtävyydet Malesiassa

Malesia on monipuolinen maa, jossa on runsaasti tekemistä ja nähtävyyksiä. Yksi suosituimmista kohteista Langkawin saarella on Langkawi SkyCab -köysirata, josta on henkeä salpaavat maisemat yli koko saaren ja selkeällä säällä voit nähdä aina Thaimaahan asti. Temppeleitä täällä on paljon, yksi ehdottomasti näkemisen arvoisista on Penangissa sijaitseva valtava Kek Lok Si, jota pidetään yhtenä Kaakkois-Aasian kauneimmista temppeleistä. Kuala Lumpur on moderni ja kansainvälinen kaupunki, jonka kuuluisaa siluettia koristavat muutamat maailman korkeimmista rakennuksista. Täällä voit vierailla huimaavan korkeissa Petronas Twin Towers -pilvenpiirtäjissä tai Kuala Lumpur Towerissa – paikan päälle kannattaa tulla ajoissa.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Malesiassa?
Malesiassa sijaitsevat Tjäreborgin lomakohteet Kuala Lumpur ja Langkawi. Malesiassa vallitsee trooppinen ilmasto ja korkeasesonki on marraskuusta huhtikuuhun. Päivälämpötilat ovat 28–33 astetta ja yölämpötilat noin 22–23 astetta. Merivesi pysyttelee 27–28 asteessa. Sadekausi ulottuu syyskuusta marraskuuhun ja jatkuu Kuala Lumpurissa joulukuulle. Yleensä vähiten sataa Langkawissa ja Penangissa. Aurinkoisimmat kuukaudet näissä kohteissa ovat tammi-maaliskuu ja silloin on myös vähiten sadekuuroja. Kuala Lumpurissa kuivimmat kuukaudet ovat tammikuu, kesäkuu ja heinäkuu. Sateita kuitenkin esiintyy ympäri vuoden, useimmiten lyhyitä ja intensiivisiä kuuroja.
Passi ja viisumi
Suomen kansalaisilla passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Passin tulee olla hyvässä kunnossa, siinä tulee olla vähintään 1 tyhjä aukeama. Sinulla tulee myös olla paluulippu. Alle 90 päivän lomamatkoilla viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi Malesian lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Malesian lähetystöstä/konsulaatista. Malesian suurlähetystö, Helsinki, p. +358 (0) 10 320 2030.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Malaysia. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkakohteet – Malesia

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur on Malesian värikäs ja jännittävä pääkaupunki. Miksipä et sisällyttäisi lomaasi muutamaa päivää tässä kiehtovassa kaupungissa?
Langkawi
Ihania rantoja ja hyvä mahdollisuuksia omatoimisiin retkiin. Tjäreborgilla voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat.
Penang
Penangissa vierähtää nopeasti pidempikin loma. Tutustu Georgetowniin, käärmetemppeliin, vaellusreitteihin ja käy drinkillä historiallisessa Eastern & Oriental Hotel -hotellissa.
Hintaesimerkkejä reittilennoilla – Malesia
Istana
Istana
Kuala Lumpur, Malesia
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 9 päivää, 7 hotelliyötä
 • Sis. aamiainen
 • Lähtö 2.2.2021, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Lento ja 7 hotelliyötä
2.2.2021 lähtöpaikka Helsinki
Favehotel Cenang Beach
Favehotel Cenang Beach
Langkawi, Malesia
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 9 päivää, 7 hotelliyötä
 • Sis. aamiainen
 • Lähtö 31.1.2021, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Lento ja 7 hotelliyötä
31.1.2021 lähtöpaikka Helsinki
Travelodge Georgetown ( ex: Glow Penang by Zinc )
Travelodge Georgetown ( ex: Glow Penang by Zinc )
Penang, Malesia
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 9 päivää, 7 hotelliyötä
 • Lähtö 31.1.2021, lähtöpaikka Helsinki
Lento ja 7 hotelliyötä
31.1.2021 lähtöpaikka Helsinki

Tee matkahaku – Malesia