Hotellit (54)

Matkat – Indonesia

Indonesiassa voit rentoutua ihanien rantojen äärellä, sukeltaa kristallinkirkkaissa vesissä ja nauttia mahtavasta luonnosta monipuolisella Balilla.
Tjäreborgilla voit matkustaa Indonesiaan Balin saarelle. Täällä voit nauttia lomastasi kaikessa rauhassa ilman huolta lomabudjetista, sillä Indonesiassa hintataso on edullinen.

Tjäreborgin matkat Indonesiaan

Indonesia koostuu 13 000 saaresta, jotka levittäytyvät noin 800 000 km2:n suuruiselle alueelle Australian ja Kaakkois-Aasian mantereen välille. Tjäreborgin kohteessa Balilla on upean vaihtelevaa luontoa ja monipuolinen eläimistö. Täällä on kaikkea tulivuorista ja vehreistä sademetsistä upeisiin hiekkarantoihin ja laakeisiin riisipeltoihin.

Tekemistä Indonesiassa

Koska Indonesia koostuu saarista, monet aktiviteetit liittyvät luonnollisesti mereen ja vedenalaiseen maailmaan. Indonesiassa on mainiot mahdollisuudet kokeilla sukeltamista, snorklausta, surffausta tai purjelautailua. Jos viihdyt paremmin kuivalla maalla ja haluat liikkua lomallasi, voit lähteä vaeltamaan tai pelaamaan golfia tai tennistä. Vauhdikasta menoa kaipaaville mieleenpainuva kokemus on varmasti koskenlasku. Tietenkin voit myös rentoutua rannalla tai suoda itsellesi hemmotteluhetken spassa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Indonesia

Matkakohteet – Indonesia

Jos eläimet, mahtavat sademetsät, upeat rannat, hyvät ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä ovat sinun juttusi, on Bali mainio valinta. Kohteita on sekä rannikolla että vuoristossa.
Kuta Beach
Kuta Beach on Balin vilkkain turistikohde, jossa on vauhdikas yöelämä, hyvät ostosmahdollisuudet sekä runsaasti ravintoloita. Asu lähellä ihmisvilinää ja huvittelumahdollisuuksia.
Nusa Dua
Nusa Dua on yksi Balin rauhallisista ja hienostuneimmista alueista, jossa on myös upeita rantoja. Useimmat hotellit sijaitsevat rannalla ja pääkaupunkiinkin on vain lyhyt taksimatka.
Sanur Beach
Sanur on rento ja lapsiystävällinen lomakohde, joka tunnetaan hienosta hiekkarannastaan. Pitkä rantakatu reunustaa rantaa ja lähellä on myös paljon ravintoloita, baareja ja kauppoja.
Ubud
Kauniissa Ubudin käsityöläiskylässä sekä keho että sielu rentoutuvat. Ubudia kutsutaan Balin kulttuurin kehdoksi, ja ylhäällä vuorilla ilma on viileämpää ja elämänmeno rauhallisempaa.
Lovina Beach
Yhdistä eteläinen Bali sekä luonnonläheinen Lovina Beach saaren pohjoisrannikolla. Luvassa on rauhallista lomailua, mustia laavarantoja, kiehtovaa vedenalaisesta elämää sekä rantahotellin palvelut.
Candidasa
Candidasa on ollut alkujaan pieni kalastajakylä, josta ystävällisen ilmapiirinsä ansiosta on tullut suosittu lomakohde, jossa on helppo nauttia olostaan ja loikoilla kaikessa rauhassa palmun alla.
Seminyak
Seminyak on rauhallisempi kohde Kuta Beachiin verrattuna, ja se sopii sekä lasten kanssa matkustaville että sinulle, joka haluat asua vähän tyylikkäämmin ja trendikkäästi upean rannan tuntumassa.