Hotellit (66)

Matkat kohteeseen Indonesia

Indonesiassa voit rentoutua ihanien rantojen äärellä, sukeltaa kristallinkirkkaissa vesissä ja nauttia mahtavasta luonnosta.

Tjäreborgilla voit matkustaa Indonesiaan Balin saarelle. Täällä voit nauttia lomastasi kaikessa rauhassa ilman huolta lomabudjetista, sillä Indonesiassa hintataso on edullinen.

Tjäreborgin matkat Indonesiaan

Indonesia koostuu 13 000 saaresta, jotka levittäytyvät noin 800 000 km2:n suuruiselle alueelle Australian ja Kaakkois-Aasian mantereen välille. Tjäreborgin kohteessa Balilla on upean vaihtelevaa luontoa ja monipuolinen eläimistö. Täällä on kaikkea tulivuorista ja vehreistä sademetsistä upeisiin hiekkarantoihin ja laakeisiin riisipeltoihin.

Tekemistä Indonesiassa

Koska Indonesia koostuu saarista, monet aktiviteetit liittyvät luonnollisesti mereen ja vedenalaiseen maailmaan. Indonesiassa on mainiot mahdollisuudet kokeilla sukeltamista, snorklausta, surffausta tai purjelautailua. Jos viihdyt paremmin kuivalla maalla ja haluat liikkua lomallasi, voit lähteä vaeltamaan tai pelaamaan golfia tai tennistä. Vauhdikasta menoa kaipaaville mieleenpainuva kokemus on varmasti koskenlasku. Tietenkin voit myös rentoutua rannalla tai suoda itsellesi hemmotteluhetken spassa.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Indonesiassa?
Tjäreborgin lomakohteet Indonesiassa sijaitsevat Bali saarella. Ilmasto on trooppinen, kosteusprosentti on korkea ja lämpötila tasainen vuoden ympäri. Päivisin keskilämpötila on 30-31 °C ja öisin 25-26 °C. Veden lämpötila on 27-29 °C. Aurinkotuntien määrä ja sademäärät vaihtelevat eniten vuoden aikana.

Bali

Sadekausi kestää joulukuusta maaliskuuhun, mutta sadekuuroja tulee silti myös vuoden muina aikoina. Toukokuusta lokakuulle on kuivinta aikaa ja silloin esiintyy myös vähiten sateita.

Matkat kohteessa Indonesia

Balilla on upeita rantoja, aktiivisia tulivuoria, trooppisia sademetsiä ja monipuolinen eläimistö. Kaiken lisäksi täällä on vilkas yöelämä, hyvät shoppailumahdollisuudet ja rentouttavia spa-palveluita.
Kuta Beach
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
  • Harrastukset
Kuta Beach on Balin suurin turistikohde, jossa on vauhdikas yöelämä, hyvät ostosmahdollisuudet sekä runsaasti ravintoloita. Asu lähellä ihmisvilinää ja huvittelumahdollisuuksia tai hieman sivummalla.
Nusa Dua
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
Nusa Dua on yksi Balin rauhallisista ja hienostuneimmista alueista, jossa on myös upeita rantoja. Useimmat hotellit sijaitsevat rannalla ja pääkaupunkiinkin on vain lyhyt taksimatka.
Sanur Beach
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
Sanur on rento ja lapsiystävällinen lomakohde, joka tunnetaan hienosta hiekkarannastaan. Pitkä rantakatu reunustaa rantaa ja lähellä on myös paljon ravintoloita, baareja ja kauppoja.
Ubud
  • Ruoka & juoma
Kauniissa Ubudin käsityöläiskylässä sekä keho että sielu rentoutuvat. Ubudia kutsutaan Balin kulttuurin kehdoksi, ja ylhäällä vuorilla ilma on viileämpää ja elämänmeno rauhallisempaa.
Lovina Beach
Yhdistä eteläinen Bali sekä luonnonläheinen Lovina Beach saaren pohjoisrannikolla. Luvassa on rauhallista lomailua, mustia laavarantoja, kiehtovaa vedenalaisesta elämää sekä rantahotellin palvelut.
Candidasa
Candidasa on ollut alkujaan pieni kalastajakylä, josta ystävällisen ilmapiirinsä ansiosta on tullut suosittu lomakohde, jossa on helppo nauttia olostaan ja loikoilla kaikessa rauhassa palmun alla.
Seminyak
Seminyak on rauhallisempi kohde Kuta Beachiin verrattuna, ja se sopii sekä lasten kanssa matkustaville että sinulle, joka haluat asua vähän tyylikkäämmin ja trendikkäästi upean rannan tuntumassa.

Tee haku kohteeseen Indonesia