Hotellit (34)

Matkat – Kiina

Kiinassa itä ja länsi sekoittuvat kiehtovalla tavalla, ja Hongkongin lähistön saarilla on upean kaunista luontoa.

Kiina on 1,4 miljardilla asukkaallaan maailman tiheimmin asuttuja maita sekä pinta-alaltaan Aasian suurin maa. Kiinassa nähtävää onkin todella paljon, ja täällä voit lähteä shoppailukierrokselle tekemään edullisia löytöjä tai herkutella kiinalaisella ruualla, joka on paikan päällä täysin erilaista kuin mihin muualla olet tottunut.

Nähtävyydet Kiinassa

Kiinassa on loputtomasti kokemisen arvoisia paikkoja ja nähtävyyksiä, joista suosituimpia ovat muun muassa Taivaallisen rauhan aukio, Kiinan muuri ja Unescon maailmanperintölistalla oleva Kielletty kaupunki. Tarjolla on myös paljon erilaisia paikallisten tahojen järjestämiä retkiä.

Tjäreborgin matkat Kiinaan

Matkustaessasi Tjäreborgilla Kiinaan asut Hongkongin suurkaupungissa. Hongkong on kosmopoliittinen kaupunki, jossa on koskematonta luontoa ja kulttuuriset perinteet, jotka tulevat sekä idästä että lännestä. Hongkongin pääalueita ovat Hongkongin saari, Kowloonin niemimaa ja Uudet territoriot. Tekemistä ja näkemistä riittää varmasti muutamiksi päiviksi tai vaikka viikoiksikin.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras aika matkustaa Kiinaan?
Tjäreborgilla on matkoja Kiinassa Hongkongiin, jossa vallitsee trooppinen ilmasto. Kesät ovat kuumia ja kosteita ja talvet ovat miellyttän lämpimiä. Lämpötila laskee talvella harvoin alle 18 asteen, vaikkakin yöt ovat viileämpiä. Kesällä lämpötila on päivisin noin 30 asteen paikkeilla. Keväällä ja syksyllä on päivällä n. 25 astetta ja yöllä n. 20 astetta. Sateita esiintyy ympäri vuoden. Hurrikaanikausi kestää kesän lopusta aikaiseen syksyyn, ja tällä kaudella rajuilmat ovat mahdollisia.

Matkakohteet – Kiina

Hongkong
  • Nähtävyydet
  • Harrastukset
  • Ostokset
Hongkong on täynnä elämyksiä – shoppailua, hyvää ruokaa, nähtävyyksiä ja vilkasta elämää. Täällä voit kokea tehneesi monta matkaa yhden ja saman loman aikana.

Tee matkahaku – Kiina