Hotellit (16)

Matkat – Kiina

Kiinassa itä ja länsi sekoittuvat kiehtovalla tavalla, ja Hongkongin lähistön saarilla on upean kaunista luontoa.
Kiina on 1,4 miljardilla asukkaallaan maailman tiheimmin asuttuja maita sekä pinta-alaltaan Aasian suurin maa. Kiinassa nähtävää onkin todella paljon, ja täällä voit lähteä shoppailukierrokselle tekemään edullisia löytöjä tai herkutella kiinalaisella ruualla, joka on paikan päällä täysin erilaista kuin mihin muualla olet tottunut.

Nähtävyydet Kiinassa

Kiinassa on loputtomasti kokemisen arvoisia paikkoja ja nähtävyyksiä, joista suosituimpia ovat muun muassa Taivaallisen rauhan aukio, Kiinan muuri ja Unescon maailmanperintölistalla oleva Kielletty kaupunki. Tarjolla on myös paljon erilaisia paikallisten tahojen järjestämiä retkiä.

Tjäreborgin matkat Kiinaan

Matkustaessasi Tjäreborgilla Kiinaan asut Hongkongin suurkaupungissa. Hongkong on kosmopoliittinen kaupunki, jossa on koskematonta luontoa ja kulttuuriset perinteet, jotka tulevat sekä idästä että lännestä. Hongkongin pääalueita ovat Hongkongin saari, Kowloonin niemimaa ja Uudet territoriot. Tekemistä ja näkemistä riittää varmasti muutamiksi päiviksi tai vaikka viikoiksikin.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Kiina

Matkakohteet – Kiina

Lisää kohteita - Kiina
Hongkong
  • Nähtävyydet
  • Harrastukset
  • Ostokset
Hongkong on täynnä elämyksiä – shoppailua, hyvää ruokaa, nähtävyyksiä ja vilkasta elämää. Täällä voit kokea tehneesi monta matkaa yhden ja saman loman aikana.