Hotellit (19)

Matkat kohteeseen Intia

Intiassa pääset nauttimaan mausteisesta ruuasta, edullisista ostoksista, kirjavasta väriloistosta, ihmisvilinästä, kullankeltaisista rannoista ja suitsukkeiden tuoksuista. Saatat myös kohdata lehmiä, joita voi käyskennellä oikeastaan missä tahansa.

Intia on yksi maailman suurimmista ja väkirikkaimmista maista ja täynnä vastakohtia, mikä tekee siitä niin ainutlaatuisen moniin muihin maihin verrattuna. Tähän kiehtovaan maahan on helppoa ihastua, ja Intiassa on todellakin kaikkea ja vielä vähän enemmän. Lumihuippuinen Himalaja, pohjoisessa sijaitseva vilkas New Delhi, vehnänkeltaisia tasankoja, aavikkoalueita ja viidakoita, upeita rantoja ja etelässä kookospalmuja. Tjäreborgilla matkustaessasi valittavanasi on kaksi toistensa vastakohtaa olevaa kohdetta Goassa.

Kullankeltaisia hiekkarantoja

Goan aluetta, jossa Tjäreborgin hotellit sijaitsevat, reunustaa oikeastaan yksi pitkä hiekkaranta, mutta rantojen nimet vaihtelevat, sillä ne on nimetty lähellä olevien kylien mukaan. Rantoja on kaikenlaisia – suosittuja ja vilkkaita rantoja, joilla on lukuisia aurinkotuoleja, myyjiä ja vesiurheilulajeja sekä rauhallisempia ja autiompia rantoja, joilla ei ole minkäänlaisia palveluita. Saatat myös kohdata rannoilla meditoivia ja joogaavia hippejä

Intialaista ruokaa

Intiassa ruoka syödään yleensä käsin ja joissain ravintoloissa saatat saada kulhollisen vettä voidaksesi pestä kädet ruokailun jälkeen. Goassa on kuitenkin totuttu länsimaalaisiin matkailijoihin, ja ravintoloissa on yleensä tavalliset ruokailuvälineet. Intiassa on tarjolla monipuolisesti kasvis- ja vegaaniruokia, sillä suuri osa väestöstä on hinduja ja kasvissyöjiä. Tarjolla on kuitenkin myös kanaa, lammasta sekä naudan-, sian- ja vuohenlihaa. Meren läheisyyden ansiosta Goassa syödään paljon myös kalaa, ja riisiä tarjoillaan yleensä kaikilla aterioilla. Ruoka on yleisesti ottaen mausteisempaa kuin Euroopassa. Liiallista tulisuutta voit lievittää syömällä usein aterian yhteydessä tarjoiltavaa leipää.

Nähtävyydet Intiassa

Intia on suuri maa, johon mahtuu paljon näkemisen arvoisia paikkoja ja elämyksiä. Kaikkein kuuluisin nähtävyys on luultavasti mahtava mausoleumi Taj Mahal, joka on loputtoman suosittu turistinähtävyys. Goassa lomailu keskittyy ihanien rantojen äärelle, mutta täällä on myös mielenkiintoisia kirkkoja ja temppeleitä, joissa voi vierailla. Taksilla matkustaminen on halpaa, helppoa ja mukavaa, joten taksilla pääset kätevästi rannoille, markkinoille, kyliin ja kaupunkeihin.

Brittiläinen Intia

1800-luvun puolivälistä alkaen Intia kuului brittiläiseen imperiumiin, ja edelleen Intiassa käytetään englantia, mutta lähinnä toisena kielenä. Siksi Intiassa on yllättävän helppoa pärjätä englannilla, minkä tulet varmasti huomaamaan matkasi aikana. Brittihallinnon aikana käytiin itsenäisyystaistelu, jonka johtohahmoksi nousi Mahatma Gandhi. Hänen toimintansa vaikutti koko maahan ja Gandhia ylistetään yhä edelleen nyky-Intiassa. Intian itsenäistymisen yhteydessä vuonna 1947 brittiläinen Intia jaettiin kahdeksi maaksi, Intiaksi ja Pakistaniksi.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Intiassa?
Intiassa Tjäreborgin omatoimisina lomakohteina on Pohjois-Goa ja Etelä-Goa. Täällä vallitsee trooppinen ilmasto ja lämmin sää vuoden ympäri. Päivällä keskilämpötila on 29-33 astetta ja iltaisin 20-27 astetta. Merivedessä asteita on 28-29. Sadekausia alkaa kesäkuussa ja jatkuu syyskuuhun astu. Paras aika matkustaa Goaan on lokakuusta toukokuuhun, jolloin on kuivaa ja aurinkoista.

Matkat kohteessa Intia

Goa houkuttelee kävijöitä kilometrejä pitkillä rannoilla, mausteisilla tuoksuilla, ystävällisellä tunnelmalla ja vilkkailla markkinoilla, joilla voit tehdä edullisia löytöjä.
Pohjois-Goa
  • Ruoka & juoma
  • Yleisarvosana
  • Ostokset
Lähes loputtomia rantoja, värikästä paikalliselämää ja paljon ostettavaa. Tervetuloa Pohjois-Goaan.
Etelä-Goa
  • Ruoka & juoma
  • Ostokset
  • Nähtävyydet
Etelä-Goan houkutuksia ovat kilometrien pituiset rannat, mielenkiintoiset ravintolat ja nähtävyydet sekä mahdollisuus nauttia Intian maaseutumaisesta tunnelmasta.

Tee haku kohteeseen Intia