Korfu, Mykonos, Santorini, Dubrovnik

Risteilylaivan arvosana 3,5

Paketti sisältää risteilyn ja lennot

  • Viisi eri kohdetta
  • Yksi päivä merellä
  • Maailmanperintökohteeksi listattuja kaupunkeja
  • Mukavia satamia
  • Paljon erilaisia aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy hintaan

Lähde tutustumaan Välimeren perinteisiin lomakohteisiin Costa Cruises -varustamon upealla Costa Luminosa -risteilyaluksella. Laivan spa-osasto on kooltaan yli 3500 m², ravintoloita ja baareja on lukuisia, allasalueita on myös useita, ja lisäksi laivalla on kasino sekä yökerho. Perheen nuorimmille on lasten- ja nuortenkerhot. Viikon risteilyllä Costa Luminosa vie sinut eri puolille Italiaa, useille Kreikan saarilla sekä Kroatiassa sadunomaiseen Dubrovnikin kaupunkiin.

Risteilylle lähdetään Venetsiasta. Kaupunki on yksi Italian suosituimmista lomakohteista ja se tunnetaan parhaiten lukuisista kauniista kanaaleistaan, upeasti koristelluista silloistaan sekä mahtavista palatseistaan. Seuraavana päivänä lähdetään suunnistamaan kohti italialaista Barin satamakaupunkia, joka on Apulian alueen pääkaupunki. Täällä on hyvät ostosmahdollisuudet sekä myös paljon erilaisia ravintoloita. Vanhassakaupungissa, La Cittá Vecchiassa, voit kierrellä pitkin kapeita kujia ja käydä ihailemassa kauniisti koristeltuja kirkkoja, esimerkiksi Basilica di San Lucaa. Rantakadun suunnasta avautuvat parhaimmat näköalat yli kaupungin ja merelle päin.

Lue lisää risteilystä Sulje

Muutaman Italiassa vietetyn päivän jälkeen risteilyalus jatkaa matkaa Kreikan saaristoon ja kohti yhtä Kreikan vehreintä saarta, Korfua. Kaupungin keskusta on Unescon maailmanperintöluettelossa, ja täällä on nähtävissä vaikutteita niin Ranskasta, Englannista kuin myös Venetsiasta. Kiertele pitkin kaupungin kujia, istahda välillä tavernaan lepuuttamaan jalkojasi ja käy vielä uimassa Adrianmeren aalloissa ennen laivalle palaamista. Seuraavana aamuna heräät taas uudessa satamassa, silmiä hivelevän kauniilla Santorinin saarella. Sanotaankin, että Santorini on yksi Kreikan valokuvatuimmista kohteista. Valkoiseksi kalkitut talot, siniset katot ja mahtavat vuoret saavat aikaan uskomattoman upean kontrastin. Täällä jos missä saa otettua täydellisiä lomakuvia, sillä ainakaan kuvauskohteet eivät lopu kesken. Jos haluat lähteä uimaan, saaren itärannikolla on useita mustia laavahiekkarantoja. Seuraava pysähdyspaikka on viehättävä ja trendikäs Mykonoksen saari, jonka tunnetaan yöelämästään, luksustyylisistä putiikeistaan sekä tyylikkäistä ravintoloistaan. Mykonoksella on myös paljon hienoja, valkoisia rantoja, jotka houkuttelevat rantapäivän viettoon. Ehdit nautiskelemaan ihanasta kreikkalaisesta tunnelmasta kaikin aistein ennen kuin on aika palata takaisin laivalle.

Italiasta ja Kreikasta olet saanut mukaasi jo lukemattoman määrän uusia elämyksiä ja kokemuksia, joten seuraava päivä vietetään merellä. Nyt sinulla on mahdollisuus sulatella kaikkea näkemääsi ja voit rauhassa tutustua Costa Luminosan monipuoliseen tarjontaan ja ajanvietemahdollisuuksiin. Käy testaamassa erilaisia hoitoja laivan spa-osastolla tai pulahda virkistäytymään johonkin laivan monista uima-altaista. Hio swingit kuntoon golfsimulaattorissa tai lähde rullaluisteluradalle treenaamaan. Maukkaan illallisen jälkeen voit siirtyä iltaohjelman pariin laivan teatteriin tai 4D-elokuvateatteriin - Costa Luminosalla ei kenenkään aika taatusti käy pitkäksi. Rentouttavan meripäivän jälkeen heräät jälleen uudessa kohteessa, tällä kertaa kroatialaisessa Dubrovnikin kaupungissa. Vain harvat maailman kaupungeista voivat verrata itseään tähän historialliseen kaupunkiin, joka on mukana Unescon maailmanperintölistalla. Täällä yhdistyvät toisiinsa upealla tavalla keskiaikainen tunnelma sekä vilkas, eläväinen kaupungin keskusta. Käy kiertelemässä Vanhankaupungin kujilla, pistäydy uimarannalla tai kipua kaupunginmuurille, joka jo itsessään on varsinainen nähtävyys. Costa Luminosa lähtee paluumatkalle Dubrovnikista kohti Venetsiaa. Viimeinen ilta vietetään laivalla ja seuraavana aamuna on aika poistua laivalta tältä erää, olet saapunut takaisin risteilyn lähtöpisteeseen.