Costa Cruises -risteilyt
COSTA CRUISES
risteilypaketit

Costa Cruises -risteilyt

Costa Cruisesin laivat sopivat lapsiperheille, yksin matkustaville sekä pareille, jotka arvostavat eläväistä tunnelmaa, monia aktiviteetteja ja livemusiikkia. Näillä aluksilla viihtyvät myös italialaisen ruuan ja elämäntyylin ystävät. Risteillessäsi Costa Cruisesin laivoilla voit unohtaa smokit kotiin – iltaisin pukeudutaan tyylikkäästi ilman muodollisia vaatimuksia.

Lue lisää Costa Cruisesin laivoilla tyyli on "Cruising Italian Style". Kaikissa ravintoloissa on tarjolla herkkuja, jotka on valmistettu italialaiseen tapaan rakkaudesta ruokaan. Iltaisin tarjolla oleva viihde on monipuolista, voit esimerkiksi mennä katsomaan teatteri- tai showesityksiä ja kuuntelemaan musiikkia.Piilota

Miksi valita Costa?

• Mahtavat lapsialennukset
• Sopii kaikenikäisille
• Paljon aktiviteetteja
• Ateriat ja juomapaketti sis. hintaan
• Viihdettä ja aktiviteetteja

Costa Cruises -hintaesimerkkejä

Costa Cruises -laivasto

Kaikkiin Costa Cruises -risteilyihin sisältyy hintaan nyt myös juomapaketti

Lue lisää Classic-hyteissä: Pranzo & Cena
Valikoima viinejä, oluita ja virvoitusjuomia laseittain lounaalla ja illallisella.
Premium-hyteissä: Più Gusto
Koko päivän ajan sisältäen, paitsi virvoitusjuomat, viinin, oluen, Illy-kahvin, myös 34 alkoholittoman ja alkoholillisen coctailin valikoiman.
Deluxe-hyteissä: Intenditore
Nautit rajoittamattomasti juomalistojen juomista (joissa hinnat jopa 9 euroon asti). Sisältää myös minibaarin juomat.
Halutessasi voit korottaa laivalla juomapaketin paremmaksi. Kaikki yllä mainitut juomapaketit sisältyvät hintaan 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille risteilyvieraille. Lapsille ja alle 18-vuotiaille on vastaava paketti ilman alkoholijuomia. Juomapaketti sisältyy hintaan 1.4.2017 ja jälkeen varattuihin risteilypaketteihin.
Piilota

COSTA CRUISES -RISTEILYT

RENTO TUNNELMA COSTA CRUISESILLA

Italialainen keittiö, rohkea design, elävä tunnelma, elämänilo ja rento eleganssi pätevät Costan laivoilla. Toisin sanoen "la dolce vita" – makea elämä.

Italialainen keittiö
Italialainen keittiö

Nälän yllättäessä Costalla voit valita ateriasi monesta eri keittiöstä. Kaikissa ruoka on valmistettu huolellisesti ja rakkaudella, kuten Italiassa on tapana. Kokeile Välimeren keittiötä, jossa ateria yleensä päätetään espressoon kahvibaarissa.

Tapahtumia
Tapahtumia

Jos pidät hauskoista tapahtumista ja juhlista, osallistu La Notte Biancaan, jossa kaikki pukeutuvat valkoisiin, tai La Mascherada -naamiaisiin.

Lapsille ja nuorille
Lapsille ja nuorille

Costa Cruisesin aluksilla on lapsille paljon puuhaa. Lastenkerhossa voit tavata vaikka Pipsa Possun. Nuorisolle on omat kerhotilat ja toimintaa aina 17-vuotiaille saakka. Voit myös päästä kokeilemaan kapteenin hommia ja pitää hauskaa suosituissa vesilikumäissä.

Retket
Paljon retkiä

Risteilyjen vierailukohteissa on valittavana monia erilaisia retkiä, rentoutumisesta paikallisen kulttuurin ja luonnon kokemiseen tai vauhdikkaampia ja sporttisia retkiä. Laivalta voit myös vuokrata polkupyörän ja kokea vierailukohteen omaan tahtiisi.