Pohjois-Euroopan -risteilyt
Riika, Latvia

Pohjois-Euroopan -risteilyt

Itämeri ja Norjan rannikko tarjoavat lähes kaiken, mitä risteilyltä voi odottaa – upeaa luontoa, historiaa, kulttuuria sekä tietysti kaikki laivan huvitukset.

Miksi lähteä risteilylle Pohjois-Euroopassa?
Pohjois-Euroopan rannikolla on paljon nähtävyyksiä Norjan vuonojen henkeäsalpaavista kallionseinämistä Tallinnan mukulakivikatuihin, unohtamatta tietenkään Pietarin Eremitaasia. Risteily tarjoaa mahdollisuuden tutustua lähes jokaisena päivänä johonkin uuteen nähtävyyteen ja päivän päätteeksi voit palata takaisin laivalle nauttimaan illasta upeissa puitteissa. Tjäreborgin matkoilla voit valita useista erilaisista risteilyistä neljällä eri varustamolla, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan reitin sekä laivan. Kaikki risteilyt alkavat joko Tukholmasta tai Kööpenhaminasta.

Valitse sinulle sopivin varustamo
Royal Caribbean Internationalin suuret ja perheystävälliset alukset seilaavat sekä Norjan vuonoille että Itämeren satamiin. Celebrity Cruisesin keskisuuret alukset on suunnattu enimmäkseen aikuisille ja laivoilla saat nauttia hyvästä ruuasta sekä hienosta designista. Nauttiaksesi täysin rinnoin Välimeren ilmapiiristä, valintasi on Costa Cruises, joka seilaa Italian lipun alla ja on tunnettu herkullisista ruuistaan, rohkeasta designista sekä "la dolce vitasta" parhaimmillaan – valitsitpa sitten Atlantin tai Itämeren risteilyn.

Norwegian Cruise Line tarjoaa risteilyjä moderneilla laivoilla, joilla on tekemistä koko perheelle. Samalla pääset tutustumaan viiteen eri maahan. Laivalla sinulla on vapaus valita, sillä varustamolla on käytössään Free at Sea -konsepti, mikä tarkoittaa, että ravintoloissa ei ole kattausaikoja ja saat itse päättää, missä ja milloin haluat syödä. Voit myös nostaa risteilysi tasoa astetta paremmaksi varaamalla jo etukäteen esimerkiksi juomapaketin, WiFin, ruokailun erikoisravintolassa tai retkipaketin. Nämä lisäpalvelut tulee varata ennen matkalle lähtöä soittamalla Tjäreborgille.

Huolimatta siitä, minkä varustamon valitset, laivoilla on monipuolinen tarjonta ja maissa saat kokea monia uusia elämyksiä.

Kun lähdet risteilylle Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin tai Costa Cruisesin laivoilla, juomarahat (n. 12 USD/päivä) sisältyvät matkan hintaan. Norwegian Cruise Linen risteilyillä juomarahat eivät sisälly hintaan, juomarahat maksetaan erikseen joko laivalla tai etukäteen ennen risteilyn alkua.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}