Karibian-risteilyt
Labadee

Karibian-risteilyt

Karibian-risteilyt ovat oikeaa unelmalomailua! Karibia on juuri niin eksoottinen kuin miltä se kuulostaakin ja risteilyn aikana saat nauttia karibialaisesta tunnelmasta ja elämänmenosta kiehtovissa kohteissa.

Miksi lähteä Karibian-risteilylle
Täällä on huojuvia palmuja, tarttuvia rytmejä, turkoosinsininen meri, kiehtovia saaria, hymyileviä ihmisiä sekä mielenkiintoisia matkakohteita - puhumattakaan auringosta, uimisesta ja pitkistä paratiisirannoista. Lomallasi on siis kaikki mahdollisuudet sekä rentoutumiseen että seikkailuihin.

Kun haluat lähteä Karibian-risteilylle, valittavanasi on useita mielenkiintoisia reittejä ja eripituisia matkoja. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Tjäreborgin kätevät risteilypaketit sisältävät kaiken - lennot, hotelliyöpymiset risteilyn lähtöpaikkakunnalla sekä varsinaisen risteilyn.

Mikä varustamo sopii minulle parhaiten
Karibialla Royal Caribbean Internationalin valikoimissa on useita reittejä sekä muutamat maailman suurimmista aluksista. Myös Celebrity Cruisesilla on Karibialla laaja valikoima erilaisia risteilyjä, jotka poikkeavat mielenkiintoisiin satamiin ja saarille, kuten esimerkiksi Jamaikalle, Puerto Ricolle, St. Martinille/St. Maartenille ja Bahamalle.

Voit lähteä Karibian-risteilylle myös perheystävällisillä ja edullisilla Costa Cruisesin laivoilla. Costa Cruises vierailee muun muassa Meksikossa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Caymansaarilla. Mikäli lähdet risteilylle Norwegian Cruise Linen laivoilla Karibialle, tekemistä riittää varmasti koko perheelle. Norwegian Cruise Linen laivoilla sinulla on Feel Free -konseptin ansiosta vapaus itse päättää missä ja milloin haluat ruokailla, eli tiettyjä kattausaikoja ei ole. Lisäksi Costa Cruisesin ja Norwegian Cruise Linen laivoilla sisältyy All Inclusive.

Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin, Norwegian Cruise Linen sekä Costa Cruisesin risteilyillä juomarahat, n. 12 USD/päivä, sisältyvät hintaan.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}

Karibian risteilyopas