Karibian-risteilyt
Labadee

Karibian-risteilyt

Karibian-risteilyt ovat oikeaa unelmalomailua! Karibia on juuri niin eksoottinen kuin miltä se kuulostaakin ja risteilyn aikana saat nauttia karibialaisesta tunnelmasta ja elämänmenosta kiehtovissa kohteissa.

Miksi lähteä Karibian-risteilylle
Täällä on huojuvia palmuja, tarttuvia rytmejä, turkoosinsininen meri, kiehtovia saaria, hymyileviä ihmisiä sekä mielenkiintoisia matkakohteita - puhumattakaan auringosta, uimisesta ja pitkistä paratiisirannoista. Lomallasi on siis kaikki mahdollisuudet sekä rentoutumiseen että seikkailuihin.

Kun haluat lähteä Karibian-risteilylle, valittavanasi on useita mielenkiintoisia reittejä ja eripituisia matkoja. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Tjäreborgin kätevät risteilypaketit sisältävät kaiken - lennot, hotelliyöpymiset risteilyn lähtöpaikkakunnalla sekä varsinaisen risteilyn.

Mikä varustamo sopii minulle parhaiten
Karibialla Royal Caribbean Internationalin valikoimissa on useita reittejä sekä muutamat maailman suurimmista aluksista. Myös Celebrity Cruisesilla on Karibialla laaja valikoima erilaisia risteilyjä, jotka poikkeavat mielenkiintoisiin satamiin ja saarille, kuten esimerkiksi Jamaikalle, Puerto Ricolle, St. Martinille/St. Maartenille ja Bahamalle.

Voit lähteä Karibian-risteilylle myös perheystävällisillä ja edullisilla Costa Cruisesin laivoilla. Costa Cruises vierailee muun muassa Meksikossa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Caymansaarilla.

Kun lähdet risteilylle Norwegian Cruise Linen laivoilla Karibialle, tekemistä riittää varmasti koko perheelle. Norwegian Cruise Linen laivoilla sinulla on Free at Sea -konseptin ansiosta vapaus itse päättää missä ja milloin haluat ruokailla, eli tiettyjä kattausaikoja ei ole. Voit myös nostaa risteilysi tasoa astetta paremmaksi varaamalla jo etukäteen esimerkiksi juomapaketin, WiFin, ruokailun erikoisravintolassa tai retkipaketin. Nämä lisäpalvelut tulee varata ennen matkalle lähtöä soittamalla Tjäreborgille.

Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin sekä Costa Cruisesin risteilyillä juomarahat, n. 12 USD/päivä, sisältyvät hintaan. Norwegian Cruise Linen risteilyillä juomarahat eivät sisälly hintaan, juomarahat maksetaan erikseen joko laivalla tai etukäteen ennen risteilyn alkua.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}