Havaijin-risteilyt

Havaijin-risteilyt

Risteily Havaijilla on täydellinen valinta sinulle, jos unelmoit liidunvalkeista hiekkarannoista, huojuvista palmuista, upeasta luonnosta, mielenkiintoisista retkistä ja eksoottisesta matkakohteesta. Norwegian Cruise Linen aluksella voit oleskella mukavasti ja nauttia hyvistä ravintoloista, spasta, kuntosalista ja monesta muusta.

Miksi aloittaa risteily Havaijilta?
Laiva risteilee moniin Havaijin eksoottisiin kohteisiin. Pääkaupunki Honolulu tarjoaa sekä kaupunkielämää, nähtävyyksiä kuten Pearl Harbor että kuvankauniin Waikiki Beach -rannan. Vehreä kaupunki Hilo on jännittävä sekoitus ainutlaatuisia putiikkeja, paikallisia ravintoloita sekä kauniita, vanhoja rakennuksia. Havaijin toiseksi suurin saari on Maui, jossa sijaitsee matkakohteemme Kahului. Saari on tunnettu uskomattoman upeasta luonnostaan ja ystävällisistä asukkaistaan.

Tjäreborgin kätevillä risteilypaketeilla saat kaiken: lennot, seitsemän hotelliyötä Honolulussa sekä risteilyn. Laivalla sinulla on vapaus valita, sillä varustamolla on käytössään Free at Sea -konsepti, mikä tarkoittaa, että ravintoloissa ei ole kattausaikoja ja saat itse päättää, missä ja milloin haluat syödä. Ja sitä paitsi - täysihoito laivalla sisältyy hintaan. Voit myös nostaa risteilysi tasoa astetta paremmaksi varaamalla jo etukäteen esimerkiksi juomapaketin, WiFin, ruokailun erikoisravintolassa tai retkipaketin. Nämä lisäpalvelut tulee varata ennen matkalle lähtöä soittamalla Tjäreborgille.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}