Havaijin-risteilyt

Havaijin-risteilyt

Risteily Havaijilla on täydellinen valinta sinulle, jos unelmoit liidunvalkeista hiekkarannoista, huojuvista palmuista, upeasta luonnosta, mielenkiintoisista retkistä ja eksoottisesta matkakohteesta. Norwegian Cruise Linen aluksella voit oleskella mukavasti ja nauttia hyvistä ravintoloista, spasta, kuntosalista ja monesta muusta. Lisäksi sisältyy All Inclusive.

Miksi aloittaa risteily Havaijilta?
Laiva risteilee moniin Havaijin eksoottisiin kohteisiin. Pääkaupunki Honolulu tarjoaa sekä kaupunkielämää, nähtävyyksiä kuten Pearl Harbor että kuvankauniin Waikiki Beach -rannan. Vehreä kaupunki Hilo on jännittävä sekoitus ainutlaatuisia putiikkeja, paikallisia ravintoloita sekä kauniita, vanhoja rakennuksia. Havaijin toiseksi suurin saari on Maui, jossa sijaitsee matkakohteemme Kahului. Saari on tunnettu uskomattoman upeasta luonnostaan ja ystävällisistä asukkaistaan.

Tjäreborgin kätevillä risteilypaketeilla saat kaiken: lennot, seitsemän hotelliyötä Honolulussa sekä risteilyn. Norwegian Cruise Linen risteilyllä juomarahat, n. 12 USD/päivä, sisältyvät hintaan. Laivalla sinulla on vapaus valita, sillä varustamolla on käytössään Feel Free -konsepti, mikä tarkoittaa, että ravintoloissa ei ole kattausaikoja ja saat itse päättää, missä ja milloin haluat syödä. Lisäksi All Inclusive sisältyy risteilyjen hintaan.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}

Karibian risteilyopas