Risteilylomat perheille

Juuri nyt!Säästä jopa
200,-

Risteilyt perheille

Kun varaat risteilyn Tjäreborgilta, saat aina kaiken: lennot, hotellin ja täysihoidon laivalla. Ja kun lähdet matkalle perheen kanssa, sinua odottaa huikea määrä mahtavia kokemuksia niin laivalla kuin maissakin.

Varaa nyt ja säästä 100,-/henkilö. Tarjous koskee kaikkia vuoden 2019 Royal Caribbean ja Celebrity Cruises -risteilypaketteja. Varaa viimeistään 9.5.

> Tärkeää tietoa risteilyistä

HINTAESIMERKKEJÄ

Labadee, Jamaika, Meksiko
 • Perheille
Labadee, Jamaika, Meksiko
Karibian-risteilyt
Allure of the Seas
 • Risteilypaketti 10 päivää sis. lennot
 • 2 hotelliyöpymistä kohteessa Fort Lauderdale
 • 7 risteily-yöpymistä Sisähytti sis. täysihoito
 • Lähtö 25.10.2019, lähtöpaikka Helsinki
Täysihoito
Helsinki, 25.10.2019, 10 päivää
St. Thomas, St. Maarten, Bahamas
 • Perheille
St. Thomas, St. Maarten, Bahamas
Karibian-risteilyt
Harmony of the Seas
 • Risteilypaketti 10 päivää sis. lennot
 • 2 hotelliyöpymistä kohteessa Orlando
 • 7 risteily-yöpymistä Sisähytti sis. täysihoito
 • Lähtö 30.8.2019, lähtöpaikka Helsinki
Täysihoito
Helsinki, 30.8.2019, 10 päivää
Palma (Mallorca), La Spezia, Rooma, Napoli
 • Perheille
Palma (Mallorca), La Spezia, Rooma, Napoli
Välimeren-risteilyt
Oasis of the Seas
 • Risteilypaketti 8 päivää sis. lennot
 • 7 risteily-yöpymistä Parvekehytti, näköala sisätiloihin sis. täysihoito
 • Lähtö 15.9.2019, lähtöpaikka Helsinki
Täysihoito
Helsinki, 15.9.2019, 8 päivää
Montenegro, Korfu, Mykonos, Argostoli
 • Perheille
Montenegro, Korfu, Mykonos, Argostoli
Välimeren-risteilyt
Rhapsody of the Seas
 • Risteilypaketti 9 päivää sis. lennot
 • 1 hotelliyö kohteessa Venetsia
 • 7 risteily-yöpymistä Sisähytti sis. täysihoito
 • Lähtö 11.10.2019, lähtöpaikka Helsinki
Täysihoito
Helsinki, 11.10.2019, 9 päivää

SUOSITTELEMME PERHEILLE

Lapsiystävällisiä risteilyjä tarjoavat Royal Caribbean, Costa ja NCL.

Royal Caribbeanin risteilyt lapsiperheille

ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbeanilla on muutamia maailman suurimpia risteilyaluksia ja kaikki varustamon laivat ovat todellisia paratiiseja lapsiperheille. Lapset viihtyvät laivalla lastenkerhossa ja vesiliukumäissä ja voivat kokeilla kiipeilyseinää, minigolfia ja paljon muuta hauskaa.

Lisätietoa RCCL:n risteilyistä

Lapsiystävälliset risteilyt Costalla

COSTA CRUISES

Costan risteilyillä lapsilla on mukavaa! Laivoilla on sekä lastenkerho että alle 18-vuotiaille nuorille sopiva oma nuortenkerho. Lapset voivat kokeilla, mitä tuntuu olla "päivä kapteenina" tai pitää hauskaa suosituissa vesiliukumäissä.

Lisätietoa Costan risteilyistä

Perheristeilyt NCL:n laivoilla

NORWEGIAN CRUISE LINE

Norwegian Cruise Line tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja lapsille ja nuorille. Varustamolla on lasten- ja nuortenkerhot sekä omia aktiviteetteja niin lapsille kuin alle 18-vuotiaille nuorille.

Lisätietoa NCL:n risteilyistä

KOE ENEMMÄN

Haluaisitko kokea perheesi kanssa kaupunkitunnelmaa ja kulttuurielämyksiä? Vai haluatko risteilyn trooppisilla tunnelmilla ja palmupuilla. Ehkä asetat etusijalle koko perheen aktiviteetit laivalla?

Makunautinnot risteilyllä

TUNNELMAA JA MAKUELÄMYKSIÄ

Nauti kauniisti asetelluista tapaksista Barcelonassa, maista maailman parasta kinkkua Palman vanhassa kaupungissa Casco Antiguossa, lumoudu pöydän antimista risteilyillä ja vietä aikaa nauttien lämpimästä tunnelmasta koko perheen parissa.

Kauniit maisemat risteilyllä

USKOMATTOMAN UPEITA MAISEMIA

Haluaisitko perheenne lomailevan upeissa rantamaisemissa, snorklata keskellä kaunista luontoa tai kiinnostaako sinua ja perhettänne hurmaavat keskiaikaiset kaupungit ja niistä nauttiminen paikallisten keskellä kahviloissa ja markkinoilla?

Lasten aktiviteetit risteilyllä

HAUSKOJA AKTIVITEETTEJA LAIVALLA

Lapset saavat kokea vauhdin hurmaa kilparadalla ja pitää hauskaa laivan vesipuistossa. Lastenkerhossa järjestetään kivoja aktiviteetteja ja illalla koko perhe voi viettää aikaa vaikkapa elokuvissa tai teatterissa.

ELÄMYKSELLISIÄ MAKUNAUTINTOJA

Kun olet risteilymatkalla, ateriat sisältyvät hintaan ja saat todella hyvin vastinetta rahoillesi. Tietysti myös maissa pääset halutessasi nautiskelemaan paikallisesta ravintolatarjonnasta.

Ravintolat risteilyllä

MAKUMATKA LAIVALLA

Jos haluat saada hieman vaihtelua, on paljon hyviä mahdollisuuksia tehdä risteilystä aivan erityinen. Laivalla on viihtyisiä kahviloita, tunnelmallisia ravintoloita ja hyviä hampurilaisbaareja. Vai miltä kuulostaisi makumatka Ben & Jerry's jäätelöbaariin?

ÄLÄ MUREHDI LASKUSTA

Kun olet risteilyllä, ei ole mitään syytä murehtia laskusta. Ateriat ja osassa risteilyistä myös juomat sisältyvät hintaan, joten voit turvallisesti unohtaa lompakkosi hyttiin ja keskittyä nauttimaan yhteisestä ajasta lomabudjetin miettimisen sijaan.

Risteilyllä saa kokea uusia ruokaelämyksiä päivittäin

UUSIA MAKUELÄMYKSIÄ

Nauti herkullinen lounas piazzalla ja perheillallinen merellä. Kohtaa kaikki jännittävät ruokakokemukset ja anna lapsellesikin mahdollisuus maistella uusia makuja sekä tutustua uusiin kulttuureihin, kun lähes joka päivä rantaudutaan uuteen kaupunkiin.

KULTTUURIA, LUONTOA JA KAUPUNKITUNNELMAA

Risteilyllä koetaan isoja elämyksiä. Pidätkö sinä eniten valkoisista hiekkarannoista, viehättävistä pikkukortteleista vanhankaupungin sydämessä tai ainutlaatuisista kulttuurikokemuksista?

Kulttuurielämyksiä risteilyllä

KULTTUURIELÄMYKSIÄ

Antiikin amfiteattereita, kauniita luostareita ja renessanssitunnelmaa. Valitse erilaisista risteilyistä, joissa on toinen toistaan upeampia kulttuurielämyksiä.

KAUNISTA LUONTOA

Asettaudu palmun alle, ui kirkkaissa vesissä ja nauti upeista maisemista. Koko perheelle on tarjolla ihastuttavia pieniä saaria ja muita kutsuvia retkikohteita.

Tunnelmallisia kaupunkeja

VIEHÄTTÄVIÄ KAUPUNKEJA

Lähde perheesi kanssa tunnelmallisille kujille kahviloihin ja tutustu mielenkiintoisiin markkinapaikkoihin ennen kuin risteilette seuraavaan satamaan, jossa odottavat jälleen uudet vaikuttavat kohteet.

PALJON TEKEMISTÄ LAPSILLE JA AIKUISILLE

Risteilyllä ei tule olemaan tylsää! Laivoilla on esimerkiksi vesipuisto, elokuvateatteri ja kilparata.

Vesipuistot risteilyillä

Vesipuisto

Vesipedot eivät turhaan lähde laivalle. Valinnanvaraa riittää ja voit valita useista uima-altaista, vesipuistosta tai kokeilla jopa surffaussimulaattoria.

Lastenkerhot risteilyillä

Lastenkerho

Sekä laivalla että maissa järjestetään lasten kerhoja, jossa on paljon hauskaa ohjelmaa lastenohjaajien valvonnassa. Täällä lapset voivat kokea unohtumattomia lomakokemuksia.

Urheilu laivoilla

Urheilua

Laivalla on valtavasti urheilutoimintaa. Koe mm. adrenaliinintäyteisiä kokemuksia kilparadalla ja hauskoja haasteita kiipeilyseinällä.

Teatteriesitykset ja elokuvat laivoilla

Teatteria ja elokuvia

Jos olet kiinnostunut elokuvista tai teatterista,olet oikeassa paikassa. Joka ilta järjestetään erilaisia teatteriesityksiä ja elokuvanäytöksiä.

Tee risteilyhaku