Tyttö surfboardilla risteilyaluksella

Risteilyt perheille

Surffisimulaattori, zipline-rata, ihanat jacuzzit, 4D-elokuvateatteri sekä kiipeilyseinä, josta avautuvat panoraamanäkymät merelle. Perheristeilyllä on jokaiselle jotakin, niin aikuisille kuin lapsille. Jos haluatte matkan varrella poiketa maihin ja tutustua uusiin maisemiin, se on helppoa, sillä matkatavaroita ei tarvitse raahata mukana, eikä teidän tarvitse huolehtia hotelliin kirjautumisesta. Yksinkertaista ja mukavaa. Tervetuloa laivalle!

Risteily on täydellinen matkustustapa sinulle, joka haluat nähdä maailmaa. Yhden ja saman matkan aikana saat tutustua useisiin matkakohteisiin samalla alueella, esimerkiksi Karibialla, Välimerellä, Intian Valtamerellä, Havaijilla, Dubain suunnalla sekä Pohjois-Euroopassa. Varaamalla risteilysi Tjäreborilta hintaan sisältyy aina lennot sekä risteilyn aikana myös täysihoito. Tietyillä risteilyillä hintaan sisältyy myös hotelliyöpyminen. Teemme yhteistyötä muutamien maailman parhaimpien varustamoiden kanssa, Royal Caribbean Cruise Lines, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line sekä Costa Cruises.

Miksi lähteä risteilylle Tjäreborgin mukana?

• Lentomatka sisältyy aina hintaan
• Useissa risteilyissä hintaan sisältyy myös hotelli
• Täysihoito sisältyy hintaan
• Juomapaketti sisältyy Costalla
• Matkapakettilaki on voimassa

Hyvä tietää risteilyistä

Hintaesimerkkejä risteilymatkalle

Ibiza, Palermo, Savona & Marseille
  • Perheille
Ibiza, Palermo, Savona & Marseille
Välimeren-risteilyt
Costa Toscana
  • Risteilypaketti 9 päivää sis. lennot
  • 1 hotelliyö kohteessa Barcelona
  • 7 risteily-yöpymistä Sisähytti, juomapaketti ei sisälly hintaan sis. täysihoito
  • Lähtö 29.9.2024, lähtöpaikka Helsinki
Täysihoito
Täysihoito
9 päivää
29.9.2024 Helsinki
Palma, Marseille, La Spezia & Napoli
  • Perheille
Palma, Marseille, La Spezia & Napoli
Välimeren-risteilyt
Oasis of the Seas
  • Risteilypaketti 9 päivää sis. lennot
  • 1 hotelliyö kohteessa Barcelona
  • 7 risteily-yöpymistä Ulkohytti sis. täysihoito
  • Lähtö 21.9.2024, lähtöpaikka Helsinki
Täysihoito
Täysihoito
9 päivää
21.9.2024 Helsinki

Koe enemmän

Haluaako perheesi nauttia suurkaupungin vilinästä ja kulttuurista? Vai houkuttelevatko trooppinen ilmasto ja palmurannat enemmän? Tai ehkä valitsette mieluiten laivalla tarjolla olevat aktiviteetit!

Tunnelmaa ja ruokailun iloa

Nauti tapaspöydän antimista Barcelonassa tai testaa maailman parasta kinkkua Palman Vanhankaupungin kortteleissa. Niin laivalla kuin maissakin koko perhe pääsee nauttimaan uusista kokemuksista ja iloisista ruokailun huippuhetkistä.

Kauniita maisemia

Haluaako perheesi nauttia lomalla kauniista rannoista, snorklaamisesta ja luontoelämyksistä? Vai kiertelettekö mieluummin kauniin keskiaikaisen kaupungin kujilla ja nautitte paikallisesta ilmapiiristä sekä kahviloiden ja markkinapaikkojen tunnelmista?

Aktiviteetut laivalla

Täyttä vauhtia kilparadalla tai vesipuiston houkutuksissa, laivalla on aina jokaiselle jotakin. Lapset voivat osallistua lasten- ja nuorisokerhoissa järjestettäviin hauskoihin aktiviteetteihin. Iltaisin koko perhe voi suunnistaa elokuvateatteriin tai teatteriin nauttimaan esityksistä.

Mahtavia ruokakokemuksia

Risteilyllä ruuat sisältyvät hintaan, ja ruoka on laivalla korkeatasoisista. Sen lisäksi sinulla on tietenkin mahdollisuus nauttia uusista makuelämyksistä eri kohteissa.

Makuelämyksiä laivalla

Kun haluat vaihtelua ruokailuhetkiin, risteilyaluksella on siihen hyvät edellytykset. Laivalla on mukavia kahviloita, tunnelmallisia ravintoloita sekä jäätelö- ja hampurilaisbaareja.

Valitse vapaasti

Pastaa, kalaa tai vaikkapa pala ihanaa kakkua? Risteilyllä lapsetkin voivat nauttia kaikista tarjolla olevista herkuista mielin määrin! Vain juomista (poikkeuksena vesi ja mehu) täytyy huolehtia itse, kaikki muu sisältyy hintaan!

Uusia makuja joka päivä

Maukas aamiainen piazzalla ja ihana perheillallinen merenrannalla. Nauti uusista makuelämyksistä ja anna lastenkin tutustua uudenlaisiin makuihin, kun menette maihin.

Kulttuuria, luontoa ja kaupunkielämää

Risteilyllä näet ja koet enemmän. Onko toiveissasi liidunvalkoiset hiekkarannat, historialliset kaupungit tai ainutlaatuinen kulttuurielämys?

Kulttuurin tunnelmaa

Antiikin aikaisia amfiteattereita, kauniita luostareita ja renessanssin tunnelmaa. Valittavanasi on lukematon määrä risteilyjä, ja luvassa on myös runsaasti erilaisia kulttuurielämyksiä astuessasi maihin uudessa satamassa.

Ihanaa luontoa

Palmuja, kristallinkirkasta vettä ja paratiisirantoja. Voit keskittyä nauttimaan ihanasta oleilusta perheesi kanssa luonnonkauniilla pienillä saarilla ja muissa kauniissa kohteissa.

Kaupunkeja koettaviksi

Tunnelmalliset kaupungit

Lähde kiertelemään perheesi kanssa kaupunkien viehättäville kaduille ja kujille sekä tutustu paikallisiin markkinoihin, ennen kuin suuntaatte uuteen satamaan ja uusiin elämyksiin.

PALJON AKTIVITEETTEJA LAIVALLA

Vesipuisto

Vesipuisto

Jos uiminen on sinun juttusi, niin tulet taatusti viihtymään risteilyllä! Laivan ollessa satamassa voit uimisen lisäksi tehdä paljon muutakin. Uima-altaita ja vesipuistoja on useampia, ja lisäksi voit lähteä vaikka surffisimulaattoriin.

Lastenkerho

Lastenkerho

Sekä laivalla että maissa lastenkerhon vetäjät järjestävät lapsille paljon erilaista hauskaa ohjelmaa. Lapsille on luvassa unohtumattomia lomaelämyksiä.

Urheilu

Urheilu

Laivalla on runsaasti erilaisia urheiluaktiviteetteja. Adrenaliini kohoaa hetkessä huippuunsa esimerkiksi ralliradalla tai voit lähteä koettelemaan kuntoasi kiipeilyseinälle.

Teatteri ja elokuvateatteri

Teatteri & elokuvateatteri

Myös elokuvien ja teatterin ystävä viihtyy risteilyllä. Erilaisia teatteriesityksiä on tarjolla joka ilta, ja elokuvateatterissa näytetään sekä uudempia että vanhempia elokuvia.

Näitä varustamoita suosittelemme lapsiperheille

Royal Caribbean

ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbean -varustamolla on muutamia maailman suurimpia risteilyaluksia. Aktiviteetteja on paljon koko perheelle, ja iltaisin järjestetään maailmanluokan esityksiä ja muuta ohjelmaa. Ruoka on todella hyvää laivoilla, ja jokainen perheenjäsen löytää varmasti mieleistänsä syötävää.

Lue lisää

Costa cruises

COSTA CRUISES

Edulliset risteilyt ja hyvät lapsialennukset. Laivoilla on paljon tekemistä päivisin, ja iltaisin ohjelmassa on koko perheelle sopivia esityksiä ja muuta viihdeohjelmaa.

Lue lisää

Norwegian Cruise Line

NORWEGIAN CRUISE LINE

Norwegian Cruise Linen risteilyllä voit nauttia olostasi kaikessa rauhassa, sillä ruokailuaika on juuri silloin kun sinulle sopii. Laivalla on paljon aktiviteetteja, ja iltaisin koko perhe voi lähteä katselemaan upeita esityksiä tai osallistua muuhun ohjelmaan.

Lue lisää

HAE RISTEILYSI TÄSTÄ

Elämä laivalla

Aretikkeli perheen risteilymatkasta

Kuinka kaikki toimii?

Risteily sopii kaikille, myös lapsiperheille. Tässä Ingrid kertoo ensimmäisestä risteilykokemuksestaan Karibialla perheensä kanssa.

Yllätyksiä merellä

10 yllätystä merellä

Aikaisemmin itse laivamatka oli syy lähteä risteilylle, mutta nykyään se ei enää riitä. Laivalla kaivataan myös ajanvietettä.