Perheristeilyt Tjäreborgin kanssa

Surffisimulaattori, Zip-line, porisevat jacuzzit, 4D-elokuvateatteri sekä kiipeilyseinä, josta avautuvat panoramanäkymät merelle. Perheristeilyllä on jokaiselle jotakin, niin aikuisille kuin lapsille. Kun haluatte matkan varrella poikeata maihin ja tutustua uusiin maisemiin, se käy helposti. Ei tarvitse hinata matkatavaroita perässä, eikä tarvitse erikseen kirjautua sisälle hotelliin ja huolehtia uloskirjautumisesta. Yksinkertaista ja mukavaa. Tervetuloa laivalle.

Lue lisää Risteily on täydellinen matkustustapa sinulle, joka haluat nähdä maailmaa. Yhden ja saman matkan aikana saat tutustua useisiin matkakohteisiin samalla alueella, esimerkiksi Karibialla, Välimerellä, Intian Valtamerellä, Havaijilla, Dubain suunnalla sekä Pohjois-Euroopassa. Varaamalla risteilysi Tjäreborilta hintaan sisältyy aina lennot sekä risteilyn aikana myös täysihoito. Tietyillä risteilyillä hintaan sisältyy myös hotelliyöpyminen. Teemme yhteistyötä muutamien maailman parhaimpien varustamoiden kanssa, Royal Caribbean Cruise Lines, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line sekä Costa Cruises.Piilota

Miksi lähteä risteilylle Tjäreborgin mukana?

• Lentomatka sisältyy aina hintaan
• Useissa risteilyissä hintaan sisältyy myös hotelli
• Täysihoito sisältyy hintaan
• Juomapaketti sisältyy Costalla
• Matkapakettilaki on voimassa

Hyvä tietää risteilyistä

ESIMERKKIHINTOJA RISTEILYISTÄ

Koe enemmän

Haluaako perheesi nauttia suurkaupungin vilinästä ja kulttuurista? Vai houkuttelevatko trooppinen ilmasto ja palmurannat ennemmin? Kentis laivalla tarjolla olevat aktiviteetit painavat enemmän vaakakupissa!

Tunnelmaa ja ruokailun iloa

Nauti tapaspöydän antimista Barcelonassa tai testaa maailman parasta kinkkua Palman Vanhankaupungin kortteleissa. Niin laivalla kuin maissakin koko perhe pääsee nauttimaan uusista kokemuksista ja iloisista ruokailun huippuhetkistä.

Kauniita maisemia

Haluaako perheesi nauttia lomalla kauniista rannoista, snorklaamisesta ja luontoelämyksistä? Vai kiertelettekö mieluummin kauniin keskiaikaisen kaupungin kujilla ja nautitte paikallisesta ilmapiiristä sekä kahviloiden ja markkinapaikkojen tunnelmista?

Aktiviteetut laivalla

Täyttä vauhtia kilparadalla tai vesipuiston houkutuksissa, laivalla on aina jokaiselle jotakin. Lapset voivat osallistua lasten- ja nuorisokerhoissa järjestettäviin hauskoihin aktiviteetteihin. Iltaisin koko perhe voi suunnistaa elokuvateatteriin tai teatteriin nauttimaan esityksistä.

Mahtavia ruokakokemuksia

Risteilyllä ruuat sisältyvät hintaan ja ruuat ovat korkeatasoisia. Sen lisäksi tietenkin sinulla on mahdollisuus nauttia uusista makuelämyksistä päivän aikana eri kohteissa.

Makuelämyksiä laivalla

Kun haluat vaihtelua ruokailuhetkiin, risteilyaluksella on siihen hyvät edellytykset. Laivalla on mukavia kahviloita, tunnelmallisia ravintoloita sekä jäätelö- ja hampurilaisbaareja.

Valitse vapaasti

Pastaa, kalaa tai vaikkapa yksi ylimääräinen pala kakkua? Risteilyllä lapset voi päästää kaikessa rauhassa nauttimaan kaikista tarjolla olevista herkuista! Vain juomat (poikkeuksena vesi ja mehu) pitää huolehtia itse, kaikki muu sisältyy hintaan!

Uuden kulttuurin makuja, joka päivä

Maukas aamiainen piazzalla ja ihana perheillallinen merenrannalla. Nauti uusista makuelämyksistä ja anna lastenkin tutustua uuden kulttuurin makuja joka kerta, kun menette maihin.

Kulttuuria, luontoa ja kaupunkielämää

Risteilyllä näet ja koet enemmän. Olisiko toiveissasi liidunvalkoiset hiekkarannat, vanhat, historialliset kaupungit tai jokin merkittävä kulttuurielämys?

Kulttuurin tunnelmaa

Antiikin aikaisia amfiteattereita, kauniita luostareita ja renessanssin tunnelmaa. Valittavanasi on lukematon määrä risteilyjä, ja luvassa on myös runsaasti erilaisia kulttuurielämyksiä aina astuessasi maihin uudessa satamassa.

Ihanaa luontoa

Palmuja, kristallinkirkasta vettä ja paratiisirantoja. Anna perheesi nauttia luonnonkauniista ympäristöstä pienillä saarilla ja kauniissa kohteissa.

Kaupunkeja koettaviksi

Tunnelmalliset kaupungit

Vaella perheen kanssa kaupunkikeskuksissa, kaduilla ja markkinapaikoilla ennen suuntaamista uuteen satamaan ja uusiin kokemuksiin.

PALJON AKTIVITEETTEJA LAIVALLA

Vesipuisto

Vesipuisto

Jos uiminen on sinun juttusi, niin silloin tulet taatusti viihtymään risteilyllä! Uintimahdollisuuksien lisäksi laivan ollessa satamassa myös laivalla on paljon valinnanvaraa - esimerkiksi useita uima-altaita, vesipuistoja sekä lisäksi myös surffisimulaattori!

Lastenkerho

Lastenkerho

Sekä laivalla että maissa lastenkerhon vetäjät järjestävät lapsille paljon erilaista hauskaa ohjelmaa. Lapsille on luvassa unohtumattomia lomaelämyksiä.

Urheilu

Urheilu

Laivalla on runsaasti erilaisia urheiluaktiviteetteja. Esimerkiksi adrenaliini kohoaa hetkessä huippuunsa ralliradalla ja hauskoja hetkiä on tiedossa kiipeilyseinällä.

Teatteri ja elokuvateatteri

Teatteri & elokuvateatteri

Jos pidät leffoista ja teatterista, niin silloin olet tullut oikeaan paikaan. Joka ilta järjestetään useita erilaisia teatteriesityksiä, ja elokuvissa näytetään sekä uusia että vanhoja leffoja.

Näitä varustamoita suosittelemme lapsiperheille

Royal Caribbean

ROYAL CARIBBEAN

Heillä on muutamia maailman suurimmista risteilyaluksista. Näillä laivoilla on laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja koko perheelle, ja iltaisin on tarjolla maailmanluokan esityksiä ja ajanvieteohjelmaa. Laivoilla on myös tarjolla todella hyvää ruokaa ja taatusti jokaisen perheenjäsenen makuu sopivaa syötävää.

Lue lisää

Costa cruises

COSTA CRUISES

Edulliset risteilyt ja hyvät lapsialennukset. Paljon tekemistä päivisin ja iltaisin on luvassa koko perheelle sopivia showesityksiä ja viihdeohjelmaa. Tällä risteilyllä hintaan sisältyvät ateriat ja juomapaketit koko perheelle.

Lue lisää

Norwegian Cruise Line

NORWEGIAN CRUISE LINE

Tällä risteilyllä tunnet itsesi vapaaksi ruokailuaikojen suhteen ja sinun ei tarvitse vahtia kelloa, täällä voit tulla ja mennä kuten itse haluat. Laivalla on paljon aktiviteetteja. Iltaisin koko perhe voi nauttia showesityksistä ja muusta ajanvietteestä.

Lue lisää

ETSI RISTEILYSI TÄSTÄ

Elämä laivalla