Norwegian Cruise Line -risteilyt

Norwegian Cruise Linen risteilyillä noudetaan ainutlaatuista Free at Sea -konseptia. Laivalla ei siis ole kattausaikoja tai pukukoodeja – päätät itse milloin syöt ja miten pukeudut.

Sinulla on nyt myös mahdollisuus kiinteällä lisämaksulla päivittää risteilysi astetta paremmaksi ja voit valita neljästä tarjolla olevasta vaihtoehdosta kaksi - juomapaketin,Lue lisää WiFin, ruokailun erikoisravintoloissa tai retkipaketin.
 
Tjäreborgin kautta pääset Norwegian Cruise Linen risteilyille Välimerelle, Karibialle, Pohjois-Eurooppaan ja Havaijille. Laivat sopivat hyvin lasten kanssa matkustaville, sillä lastenkerhoja ja aktiviteetteja on myös kaikkein pienimmille matkustajille.
 
UUTUUS - NORWEGIAN CRUISE LINEN UUSIN ALUS - NORWEGIAN BLISS

Piilota
Täällä risteilet Norwegian Cruise Linesilla

FREE AT SEA - PÄÄOSASSA JOUSTAVUUS

Jos arvostat valinnanvapautta sekä laajaa valikoimaa ravintoloita, aktiviteetteja ja viihdettä, Norwegian Cruise Line on täydellinen valinta.

"Free at Sea"

"Free at Sea"

Free at Sea – ei kiinteitä kattausaikoja tai tiukkoja pukeutumisohjeistuksia. Ruokailet missä haluat, koska haluat ja kenen kanssa haluat ja pukeudut miten haluat. Norwegianin aluksilla saat vapauden tehdä mitä haluat, silloin kun sinulle sopii. Free at Sea antaa myös mahdollisuus päivittää risteilysi astetta paremmaksi juomapaketilla, WiFillä, ruokailulla erikoisravintoloissa tai retkipaketilla.

Lapsille ja nuorille

Lapsille ja nuorille

Norwegian Cruise Linen risteilyillä ei aika käy pitkäksi. Varustamon yhteistyökumppanina toimii Nickelodeon. Erilaista toimintaa ja aktiviteetteja on tarjolla niin lapsille kuin nuorillekin.

Risteilyjä sinkuille

Solo Cruise

Norwegian Cruise Line oli ensimmäinen varustamo joka tarjosi hyttejä ja erilaisia tapahtumia myös yksin matkustaville. Aluksilta löytyy hyttejä yhdelle hengelle ja Studio Loungessa on mahdollista tavata muita yksin matkustavia risteilyvieraita.

Viihdettä

Viihdettä

Näillä aluksilla on viihdettä mistä valita. Nauti akrobaattisista trapetsiesityksistä, tule viihtymään stand up -keikalle tai upeisiin Bradway-esityksiin. Voit myös nauttia laadukkaasta musiikista jazzklubilla.

Täällä risteilee Norwegian Cruise Line

Missä sinä haluaist risteillä Norwegian Cruise Linen mukana?

Hintaesimerkkejä Norwegian Cruise Line -risteilyistä

Suosittuja risteilypaketteja

Tee risteilyhaku

Täältä löydät kaikki Norwegian Cruise Line -risteilypaketit

Perheen kanssa risteilylle

Risteilylle lasten kanssa

Risteilyllä ei kenelläkään ehdi tulla tylsää. Laivalla on lastenkerho, kiipeilyseinä, vesipuisto, elokuvateatteri ja paljon muutakin mukavaa.

Norwegian Cruise Line -laivasto

 • Norwegian Dawn - Paljon toimintaa koko perheelle, lasten kerho, spa ja viihdetarjontaa.
 • Norwegian Escape - Yksi uudemmista aluksista, aktiviteetteja kaiken ikäisille, spa, ravintoloita, kävelykatu ja monta uima-allasta.
 • Norwegian Gem - Keskikokoinen alus, jossa on paljon aktiviteetteja, spa, treenimahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa.
 • Norwegian Getaway - Yksi uudemmista aluksista, useita uima-altaita, vesiliukumäkiä, ravintoloita ja viihdettä sekä suuri ostosalue.
 • Norwegian Jade - Keskikokoinen alus, jossa on tarjolla jännittäviä aktiviteetteja, uima-allasalue, spa, ravintoloita ja viihdettä.
 • Norwegian Star - Aktiviteetteja kaikenikäisille, vesipuisto, spa, monipuolinen valikoima ravintoloita ja baareja.
 • Pride of America - Paljon aktiviteetteja, viihdetarjontaa, uima-altaita, ravintoloita ja baareja.
Miksi tulisi valita Norwegian Cruise Line

Miksi tulisi valita Norwegian Cruise Line?

 • Free at Sea – ei kattausaikoja tai pukeutumisohjeita
 • Sopii kaikenikäisille
 • Paljon aktiviteetteja
 • Täysihoito sisältyy hintaan
 • Viihdettä

Hotelliyö sisältyy useimpiin Norwegian Cruise Line -risteilypaketteihin*