Norwegian Cruise Line -risteilyt

Norwegian Cruise Linen risteilyillä noudetaan ainutlaatuista Feel Free -konseptia. Laivalla ei siis ole kattausaikoja tai pukukoodeja – päätät itse milloin syöt ja miten pukeudut. Myös juomarahat sisältyvät jo valmiiksi.
Lue lisää Tjäreborgin kautta pääset Norwegian Cruise Linen risteilyille Välimerelle, Karibialle, Pohjois-Eurooppaan ja Havaijille. Laivat sopivat hyvin lasten kanssa matkustaville, sillä lastenkerhoja ja aktiviteetteja on myös kaikkein pienimmille matkustajille.
 
Vuonna 2017 Norwegian Cruise Linen aluksilla lanseerattiin "Premium All Inclusive", mikä tarkoittaa, että risteilyn hintaan sisältyy aiempaa enemmän. Nyt hinnassa on mukana sekä juomapaketti että juomarahat kaikilla risteilyreiteillä, kaikilla laivoilla ja kaikissa hyttityypeissä.
Piilota

UUTUUS! NYT VARATTAVISSA NORWEGIAN CRUISE LINEN UUSIN ALUS – NORWEGIAN BLISS

Miksi valita NCL?

• Feel Free – ei kattausaikoja tai pukeutumisohjeita
• Sopii kaikenikäisille
• Paljon aktiviteetteja
• All Inclusive ja juomarahat sis. hintaan
• Viihdettä

> Tärkeää tietoa risteilyistä

NORWEGIAN CRUISE LINE -RISTEILYT

Norwegian Cruise Line -hintaesimerkkejä

Norwegian Cruise Line -laivasto

FEEL FREE - PÄÄOSASSA JOUSTAVUUS

Jos arvostat valinnanvapautta sekä laajaa valikoimaa ravintoloita, aktiviteetteja ja viihdettä, Norwegian Cruise Line on täydellinen valinta.

Feel Free - ei kiinteitä kattausaikoja eikä pukeutumissääntöjä
"Feel Free"

Feel Free – ei kiinteitä kattausaikoja tai tiukkoja pukeutumisohjeistuksia. Ruokailet missä haluat, koska haluat ja kenen kanssa haluat ja pukeudut miten haluat. Norwegianin aluksilla saat vapauden tehdä mitä haluat, silloin kun sinulle sopii.

Norwegian Breakaway
Lapsille ja nuorille

Norwegian Cruise Linen risteilyillä ei aika käy pitkäksi. Varustamon yhteistyökumppanina toimii Nickelodeon. Erilaista toimintaa ja aktiviteetteja on tarjolla niin lapsille kuin nuorillekin.

Sinkut  Norwegian Cruise Linella
Risteilyjä sinkuille

Norwegian Cruise Line oli ensimmäinen varustamo joka tarjosi hyttejä ja erilaisia tapahtumia myös yksin matkustaville. Aluksilta löytyy hyttejä yhdelle hengelle ja Studio Loungessa on mahdollista tavata muita yksin matkustavia risteilyvieraita.

Viihdettä Norwegian Cruise Linella
Viihdettä

Näillä aluksilla on viihdettä mistä valita. Nauti akrobaattisista trapetsiesityksistä, tule viihtymään stand up -keikalle tai upeisiin Bradway-esityksiin. Voit myös nauttia laadukkaasta musiikista jazzklubilla.

Tee risteilyhaku