Royal Caribbean -risteilyt

Royal Caribbean, yksi maailman suurimmista varustamoista, tarjoaa paljon aktiviteetteja kaikenikäisille rennolla tyylillä. Moderneissa aluksissa valoisa atrium yhdistää kävelykatuja joita reunustavat ravintolat, baarit ja erilaiset kaupat. Laivoilla on kiipeilyseinä, kuntokeskus, spa ja uima-allasalue, jossa voi nauttia livemusiikista. Ravintoloissa tarjonta on laaja ja palvelu ylenpalttista ja illat voi viettää show-esityksiä seuraten, pianobaarissa tunnelmoiden tai vaikka discossa tanssien.

**UUTUUS - SYMPHONY OF THE SEAS **
Lue lisää Royal Caribbean kutsuu Symphony of the Seasia tulevaisuuden risteilyalukseksi ja tulet kyllä huomaamaan miksi. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä risteilemään suurimmalla risteilyaluksella, mitä koskaan on maailman merillä nähty. Laivalla on kaikkea, mitä vain voit luksusalukselta odottaa – ja vielä vähän enemmän. Samoin kuin muilla Royal Caribbeanin laivoilla, Symphony of the Seas tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita, baareja, viihdettä ja aktiviteetteja. Maailman suurimmalla risteilyaluksella on tietysti myös valtavasti tekemistä koko perheelle.Piilota

Miksi valita Royal Caribbean?

• Maailman suurimmat risteilyalukset
• Sopii kaikenikäisille
• Paljon aktiviteetteja
• Täysihoito ja juomarahat sis. hintaan
• Maailmanluokan viihde-esityksiä

> Tärkeää tietoa risteilyistä

TÄÄLLÄ VOIT RISTEILLÄ ROYAL CARIBBEANILLA

ROYAL CARIBBEAN -hintaesimerkkejä

Royal Caribbean -laivasto

UUTUUS - SYMPHONY OF THE SEAS

Nyt voit risteillä Royal Caribbeanin uusimmalla, maailman suurimmalla, risteilyaluksella Symphony of the Seasilla.

MAAILMAN MODERNEIMMAT ALUKSET

Royal Caribbean Internationalin Oasis-luokan laivat ovat maailman
upeimpia ja suurimpia risteilyaluksia. Perheystävällisillä laivoilla on monenlaisia
aktiviteetteja, ravintoloita ja paljon loistavaa viihdettä.

Vesipuisto
Vesipuisto

Vesipedot eivät turhaan lähde laivalle. Valinnanvaraa riittää ja voit virkistäytyä useissa uima-altaissa, pitää hauskaa vesipuistossa tai kokeilla jopa surffisimulaattoria.

Aktiviteetit
Aktiviteetit

Laivalla on paljon liikunta-aktiviteetteja. Sellaisia ovat esimerkiksi adrenaliinia nostattavat kokemukset zipline-köysiradalla ja hauskat haasteet kiipeilyseinällä.

Viihdettä
Viihdettä

Jos olet kiinnostunut elokuvista tai teatterista, olet oikeassa paikassa. Joka ilta järjestetään erilaisia teatteriesityksiä ja elokuvanäytöksiä.

Kulinaristeille
Kulinaristeille

Kun matkustat Royal Caribbean -laivoilla, sinun ei tarvitse huolehtia laskusta. Täysihoito sisältyy risteilyn hintaan.

Tee risteilyhaku