Välimeren-risteilyt

Välimeren-risteilyt

Välimeren-risteilyt ovat erittäin suosittuja ja onkin helppo ymmärtää miksi, sillä risteilyn aikana saat kokea kaikkea mitä vaan voit toivoa Välimeren henkeäsalpaavan kauniista luonnosta ja historiallisista nähtävyyksistä kulinaristisiin makuelämyksiin.

Miksi lähteä Välimeren-risteilylle
Luonnollisesti myös auringonotto- ja uintimahdollisuudet ovat hyvät. Välimeren alue voi olla ylpeä rikkaasta historiastaan ja mielenkiintoisesta kulttuuriperinnöstään, joten kannattaakin siis osallistua monille kiinnostaville retkille risteilysi aikana.

Välimeren-risteilyjen reitit vaihtelevat laivan koon ja matkan pituuden mukaan. Valitse risteily, joka sinulle parhaiten sopii. Tjäreborgin kätevä risteilypaketti sisältää kaiken - lennot, hotelliyöpymiset risteilyn lähtöpaikkakunnalla sekä varsinaisen risteilyn.

Mikä varustamo sopii minulle parhaiten
Lähde risteilemään Royal Caribbean Internationalin suurilla ja perheystävällisillä laivoilla tai nauti Celebrity Cruisesin keskisuurilla laivoilla hyvästä ruuasta ja tyylikkäästä sisustuksesta. Oikeaa Välimeren tunnelmaa saat kokea Italian lipun alla seilaavan Costa Cruisesin laivoilla, joissa keskitytään herkulliseen ruokaan, rohkeaan muotoiluun ja "la dolce vitaan" parhaimmillaan.

Norwegian Cruise Linen laivat ovat moderneja ja niillä riittää tekemistä koko perheelle. Lisäksi All Inclusive sisältyy hintaan. Norwegian Cruise Linen laivoilla sinulla on Feel Free -konseptin ansiosta vapaus itse päättää missä ja milloin haluat ruokailla eli tiettyjä kattausaikoja ei ole. Valitsetpa minkä tahansa varustamon laivan ja minkä tahansa risteilyn, laivoilla on hyvät ja monipuoliset palvelut, ja maissa sinua odottavat uudet ja kiehtovat kokemukset.

Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin, Norwegian Cruise Linen sekä Costa Cruisesin risteilyillä juomarahat sisältyvät hintaan, n. 12 USD/päivä.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}

Karibian risteilyopas