Välimeren-risteilyt

Välimeren-risteilyt

Välimeren-risteilyt ovat erittäin suosittuja ja onkin helppo ymmärtää miksi, sillä risteilyn aikana saat kokea kaikkea mitä vaan voit toivoa Välimeren henkeäsalpaavan kauniista luonnosta ja historiallisista nähtävyyksistä kulinaristisiin makuelämyksiin.

Miksi lähteä Välimeren-risteilylle
Luonnollisesti myös auringonotto- ja uintimahdollisuudet ovat hyvät. Välimeren alue voi olla ylpeä rikkaasta historiastaan ja mielenkiintoisesta kulttuuriperinnöstään, joten kannattaakin siis osallistua monille kiinnostaville retkille risteilysi aikana.

Välimeren-risteilyjen reitit vaihtelevat laivan koon ja matkan pituuden mukaan. Valitse risteily, joka sinulle parhaiten sopii. Tjäreborgin kätevä risteilypaketti sisältää kaiken - lennot, hotelliyöpymiset risteilyn lähtöpaikkakunnalla sekä varsinaisen risteilyn.

Mikä varustamo sopii minulle parhaiten
Lähde risteilemään Royal Caribbean Internationalin suurilla ja perheystävällisillä laivoilla tai nauti Celebrity Cruisesin keskisuurilla laivoilla hyvästä ruuasta ja tyylikkäästä sisustuksesta. Oikeaa Välimeren tunnelmaa saat kokea Italian lipun alla seilaavan Costa Cruisesin laivoilla, joissa keskitytään herkulliseen ruokaan, rohkeaan muotoiluun ja "la dolce vitaan" parhaimmillaan.

Norwegian Cruise Linen laivat ovat moderneja ja niillä riittää tekemistä koko perheelle. Norwegian Cruise Linen laivoilla sinulla on Free at Sea -konseptin ansiosta vapaus itse päättää missä ja milloin haluat ruokailla eli tiettyjä kattausaikoja ei ole. Myöskään pukeutumissääntöjä ei ole, joten voit itse päättää kuinka pukeutunut haluat olla. Voit myös nostaa risteilysi tasoa astetta paremmaksi varaamalla jo etukäteen esimerkiksi juomapaketin, WiFin, ruokailun erikoisravintolassa tai retkipaketin. Nämä lisäpalvelut tulee varata ennen matkalle lähtöä soittamalla Tjäreborgille.


Valitsetpa minkä tahansa varustamon laivan ja minkä tahansa risteilyn, laivoilla on hyvät ja monipuoliset palvelut, ja maissa sinua odottavat uudet ja kiehtovat kokemukset.

Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin sekä Costa Cruisesin risteilyillä juomarahat sisältyvät hintaan, n. 12 USD/päivä. Norwegian Cruise Linen risteilyillä juomarahat eivät sisälly hintaan, juomarahat maksetaan erikseen joko laivalla tai etukäteen ennen risteilyn alkua.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}