Välimeren-risteilyt

Välimeren-risteilyt ovat erittäin suosittuja ja onkin helppo ymmärtää miksi, sillä risteilyn aikana saat kokea kaikkea mitä vaan voit toivoa Välimeren henkeäsalpaavan kauniista luonnosta ja historiallisista nähtävyyksistä kulinaristisiin makuelämyksiin.

Risteilymatkalla Välimerellä saat mahdollisuuden nähdä useamman Euroopan maan yhdellä ja samalla matkalla. Kun varaat Välimeren-risteilyn meiltä, matkasi hintaanLue lisää sisältyvät myös lennot ja usein 1-2 hotelliyöpymistä. Teemme risteilymatkasi mahdollisimman helpon ja sujuvan.
 
Välimeren-risteilyjä on tarjolla kaikille, matkustitpa sitten yksin, ystävän tai puolison kanssa, porukalla tai perheen kesken.

Piilota
Kaikki Välimeren risteilyt
Syitä varata risteily

Hyviä syitä varata risteilymatka

Meiltä voit varata risteilyloman turvallisesti. Risteilypaketteihin sovelletaan matkapakettilakia ja huolehdimme siitä, että ehdit hyvissä ajoin risteilylle, sillä useimpiin paketteihimme sisältyy hotellimajoitus risteilyä edeltäväksi yöksi.

  • Lentomatkat sisältyvät hintoihimme.
  • Täysihoito laivalla (Vinkki: Varaa juomapaketti ja tee risteilystä All Inclusive -matka!)

Löydä sinulle sopivin risteily

Löydä sinulle sopivin Välimeren-risteily. Valikoimassa on esim. luksusristeilyjä aikuisille Celebrity Cruisesilla sekä perheille sopivia risteilyjä, joilla on paljon aktiviteetteja ja viihdettä.

Juuri nyt! Säästä 100,-

Varaa nyt ja säästä 100,-/varaus. Tarjous koskee Välimeren risteilypaketteja (2 henkilöä hytissä). Matkustusaika 1.4.–30.11.2020 Varaa viimeistään 13.2.

Koe enemmän risteilyllä

Olemme koonneet tänne tietoja varustamoista ja kohteista, sekä inspiraatiota Välimeren-risteilyllesi.

Risteilyt maailman merillä

Risteilyt maailman merillä

Valikoimassamme on risteilyjä ympäri maailman. Valitse alta sinulle sopivin.

Varustamot

Risteilyvarustamot

Toimimme yhteistyössä maailman parhaiden varustamojen kanssa. Valitse suosikkisi.