Risteily - Itäinen Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kuusi satamaa kolmessa eri maassa
  • Juomarahat sisältyvät hintaan
  • Maailmanperintökohde Dubrovnik
  • Päivä merellä
  • Monipuolinen tarjonta ravintoloita
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy hintaan
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla

Elegantin Costa Deliziosan risteilyllä koet viikon Välimerellä, jota et tule unohtamaan. Risteilyn aikana näet niin suurkaupunkeja kuin Kreikan rantoja, sekä satumaisen kauniita kaupunkeja Kroatiassa ja Italiassa. Merellä vietettävien tuntien aikana voit hemmotella itseäsi spa-osaston hoidoilla, ottaa aurinkoa altaalla tai nauttia ruoasta ja juomasta laivan ravintoloissa. Nuoremmat vieraat viihtyvät kannen 10 Squok Clubissa ja Teen Zonessa uusien ystävien kanssa.

Lue lisää risteilystä Sulje

Laiva nostaa ankkurin Venetsiasta, tarunhohtoisen kauniista kaupungista, joka on tunnettu kanaaleistaan, upeista palatseistaan ja romanttisesta tunnelmastaan. Seuraavana iltapäivänä saavut Bariin, Apulian alueen pääkaupunkiin. Vanha kaupunginosa, La Cittá Vecchia, koostuu kiemurtelevista kujista ja viehättävistä rakennuksista, ja täällä on lisäksi paljon ravintoloita, baareja ja kahviloita. Sitten vuorossa on Korfu, jonka sanotaan olevan Kreikan kaunein ja vehrein saari oliivipuineen, sypresseineen, korkeine vuorineen ja kauniine rantoineen. Illan hämärtyessä Costa Deliziosa jatkaa matkaansa kohti seuraavaa vastustamattoman kaunista saarta, Santorinia.

Santorini on todennäköisesti yksi Kreikan valokuvatuimmista kohteista. Saaren dramaattinen siluetti, jossa kohtaavat musta tulivuoriperäinen kivi ja valkoiseksi kalkitut sinikattoiset talot sekä kimmeltävän turkoosi Välimeri, tekevät siitä lumoavan kauniin. Seuraava pysähdys on Kreikan pääkaupunki Ateena, joka tarjoaa monia antiikinaikaisia nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja viehättäviä tavernoja. Risteilyalus ankkuroituu Piraeuksen satamaan, josta sinun on helppo suunnata Ateenaan. Sitten onkin aika viettää päivä merellä, ennen kuin laiva saapuu viimeiseen pysähdyspaikkaan Dubrovnikiin, joka on oikea jalokivi Kroatian saaristossa. Sokkeloisten kujien, marmoripäällysteisten katujen ja kauniiden julkisivujen keskellä odottaa ihana tunnelma ja suuri valikoima viehättäviä ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja. Sitten Costa Deliziosa suuntaakin takaisin Venetsiaan, jonne saavutaan seuraavana aamuna.