Risteily - Välimeri 11 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Yhdeksän satamaa viidessä maassa
  • Kaksi päivää merellä
  • Kauniita maisemia
  • Maailmanperintökohde Dubrovnik
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy
  • Free at Sea - ei kattausaikoja

Tällä 11 yötä kestävällä risteilyllä saat kokea Välimeren parhaat palat. Näet upeita kohteita, kuten Rooma, Napoli ja Livorno sekä kreikkalaisia helmiä, kuten Korfu, Santorini ja Mykonos. Lisäksi luvassa on ainutlaatuisia kohteita Montenegrossa, Kroatiassa ja Ranskassa. Risteilyalus on nimeltään Norwegian Getaway ja tarjolla on runsaasti aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa koko perheelle.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Civitavecchiasta, Rooman ulkopuolelta. Ensimmäinen vuorokausi vietetään merellä ja sinulla on heti mahdollisuus tutustua laivan palveluihin. Tarjolla on uima-altaita, vesiliukumäki, ravintoloita, baareja, keilarata, minigolf sekä kuntosali ja spa. Illalla voit nauttia musiikki- ja tanssiesityksistä, kokeilla onneasi kasinolla tai ottaa yömyssyn jääbaarissa. Seuraavana aamuna Norwegian Getaway saapuu yhden maailman kauneimman lahden suulle. Näkymät Montenegrossa ja vuorten ympäröimässä Kotorissa ovat vertaansa vailla. Vanhakaupunki houkuttelee kapeilla kujillaan ja viihtyisillä ulkoterasseillaan. Seuraavana on vuorossa maailmanperintöluetteloon kuuluva Dubrovnikin kaupunki Kroatiassa. Myös täällä sinua on vastassa ihana tunnelma ja viihtyisät kujat. Kaupunkia ympäröivät vanhat muurit ja aivan keskustan ulkopuolella on useita hienoja hiekkarantoja.

Seuraavan kolmen päivän aikana tulet vierailemaan kolmella upealla Kreikan saarella – vihreällä Korfun saarella, kuvankauniilla Santorinilla ja trendikkäällä Mykonoksella. Tämän jälkeen saat viettää vielä yhden vuorokauden merellä, ennen kuin on aika ottaa suunta kohti pizzan kotikaupunkia, Napolia, ja yhtä maailman kauneimmista rannikoista majesteettisine vuorineen ja pittoreskeine kylineen, kuten Amalfi, Ravello ja Positano. Napolista sinulla on mahdollisuus osallistua retkille esim. nukkuvalle Vesuviuksen tulivuorelle, historialliseen Pompeijin kaupunkiin ja kauniiseen Sorrentoon. Seuraavana on vuorossa Toscanan satamakaupunki, Livorno. Aivan kuten koko Toscana, myös Livorno on tunnettu rikkaasta kulttuurista ja nähtävyyksistä. Tämän risteilyn viimeinen pysähdyspaikka on elokuvafestivaaleista tunnettu Cannesin kaupunki Ranskassa. Upean risteilyn päätteeksi voit astua laivaan hymy huulilla ja monta kokemusta rikkaampana, ja aloittaa paluumatkan takaisin Roomaan.