Risteily - Välimeri 10 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Kahdeksan kohdetta neljässä maassa
  • Kaksi päivää merellä
  • Kauniita maisemia
  • Maailmanperintökohde Dubrovnik
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy
  • Feel Free - ei kattausaikoja

Haluatko tutustua Italiaan, Montenegroon, Kroatiaan ja Kreikkaan yhden ja saman matkan aikana? Siihen sinulla on mahdollisuus, kun lähdet 10 yötä kestävälle risteilylle Norwegian Getaway -aluksella Välimerelle. Aluksella on runsaasti erilaisia aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa koko perheelle ja maissa saat kokea fantastisia kohteita, kuten Kotor, Dubrovnik, Santorini ja Napoli.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Civitavecchiasta, Rooman ulkopuolelta. Ensimmäinen vuorokausi vietetään merellä ja sinulla on heti mahdollisuus tutustua laivan palveluihin. Tarjolla on uima-altaita, vesiliukumäki, ravintoloita, baareja, keilarata, minigolf sekä kuntosali ja spa. Illalla voit nauttia musiikki- ja tanssiesityksistä, kokeilla onneasi kasinolla tai ottaa yömyssyn jääbaarissa. Seuraavana aamuna Norwegian Getaway saapuu yhden maailman kauneimman lahden suulle. Näkymät Montenegrossa ja vuorten ympäröimässä Kotorissa ovat vertaansa vailla. Vanhakaupunki houkuttelee kapeilla kujillaan ja viihtyisillä ulkoterasseillaan. Seuraavana on vuorossa maailmanperintöluetteloon kuuluva Dubrovnikin kaupunki Kroatiassa. Myös täällä sinua on vastassa ihana tunnelma ja viihtyisät kujat. Kaupunkia ympäröivät vanhat muurit ja aivan keskustan ulkopuolella on useita hienoja hiekkarantoja.

Seuraavan kolmen päivän aikana tulet vierailemaan kolmella upealla Kreikan saarella – vihreällä Korfun saarella, kuvankauniilla Santorinilla ja trendikkäällä Mykonoksella. Tämän jälkeen saat viettää vielä yhden vuorokauden merellä, ennen kuin on aika ottaa suunta takaisin kohti Italian vesiä. Vuorossa on pizzan kotikaupunki, Napoli, ja yksi maailman kauneimmista rannikoista majesteettisine vuorineen ja viehättävine kylineen, kuten Amalfi, Ravello ja Positano. Napolista sinulla on mahdollisuus osallistua retkille esim. nukkuvalle Vesuviuksen tulivuorelle, historialliseen Pompeijin kaupunkiin ja kauniiseen Sorrentoon. Tämän risteilyn viimeinen pysähdyspaikka on Toscanan satamakaupunki, Livorno. Aivan kuten koko Toscana, myös Livorno on tunnettu rikkaasta kulttuurista, nähtävyyksistä, ruuasta ja kauniista maisemista. Voit astua laivaan hymy huulilla ja monta kokemusta rikkaampana, ja aloittaa paluumatkan takaisin Roomaan.