Risteily Bahamalle 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Yksi maailman suurimmista risteilyaluksista
  • Kaksi saarta Bahamalla
  • Kolme päivää merellä
  • Port Canaveral Floridassa
  • Royal Caribbeanin yksityinen paratiisisaari
  • Parariisirantoja
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Tervetuloa yhdelle maailman suurimmista risteilyaluksista, Oasis of the Seas. Seitsemän vuorokautta kestävän risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus nauttia karibialaisesta tunnelmasta, hyvistä ostosmahdollisuuksista, auringosta ja uimisesta kauniilla paratiisirannoilla sekä maukkaista aterioista, samalla kun saat nauttia kaikista laivan tarjoamista palveluista ja mukavuuksista. Tarjolla on kaikkea mahdollista niin isoille kuin vähän pienemmillekin risteilyvieraille. Lähde kävelylle vehreälle Central Park -alueelle, jossa on ulkokahviloita ja taidegallerioita. Aluksen nuorimmat vieraat viihtyvät lasten- ja nuortenkerhossa, AdventureOcean, jossa he voivat puuhastella kaikkea mukavaa, leikkiä ja tavata uusia ystäviä.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Cape Libertyn satamasta, maailmanmetropoli New Yorkista. Aluksen lipuessa ulos satamasta voit ihailla mahtavaa kaupungin silhuettia. Seuraavana päivänä alus saapuu Port Canaveraliin, joka sijaitsee Floridan rannikolla. Satamakaupunki Port Canaveral tunnetaan ehkä parhaiten avaruuskeskuksesta ja Kennedy Space Centerin laukaisupaikasta. Avaruuskeskuksessa pääset tutustumaan NASA:n mielenkiintoiseen historiaan ja voit esimerkiksi kavuta avaruusaluksen kopioon. Port Canaveralissa voi myös nauttia ihanasta rantaelämästä. Jos haluat mieluummin ottaa aurinkoa ja uida, suosittelemme retkeä Cocoa Beachin mahtavalle hiekkarannalle. Seuraava päivä vietetään merellä ja nyt sinulla on runsaasti aikaa tutustua Oasis of the Seas -aluksen tarjoamiin palveluihin. Lue kirjaa aurinkotuolissa kannella tai nauti ihanasta hoidosta aluksen suurella spa-osastolla. Jos mieluummin käytät päivän kuntoillen, tarjolla on kuntosali, juoksurata, kiipeilyseinä, surffisimulaattori ja paljon, paljon muuta. Merellä vietetyn vuorokauden jälkeen alus laskee ankkurit Bahamalla Royal Caribbeanin yksityisen paratiisisaaren, Perfect Day at CocoCay, edustalla. Täällä saat nauttia auringosta ja uimisesta, Saarella on kauniita rantoja, vesipuisto ja runsaasti erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja, ja koralliriutan ansiosta myös erinomaiset snorklausmahdollisuudet.

Seuraavana on vuorossa Nassau, Bahamasaarten pääkaupunki, jossa on sekä nähtävyyksiä että huvittelumahdollisuuksia. Jos haluat shoppailla, kannattaa lähteä tutustumaan Bay Street ja Woodes Rogers Walk -kaduille. Jos taas mieluummin vietät päivän auringossa loikoillen ja uimisesta nauttien, siihen sinulla on hyvät mahdollisuudet ihanalla Paradise Islandilla, jossa on mm. rantoja, vesipuisto, ravintoloita ja paljon muuta. Oasis of the Seas suuntaa sopivasti auringon laskiessa merelle ja vuorossa on kaksi kokonaista päivää merellä ennen kuin on aika saapua takaisin Cape Libertyn satamaan ja New Yorkiin.