Risteily - Itäinen Karibia 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 4

  • Yksi maailman suurimmista risteilyaluksista
  • Kolme saarta itäisellä Karibialla
  • Kolme päivää merellä
  • Royal Caribbeanin oma paratiisisaari
  • Luonnonkaunis St. Kitts
  • Paljon erilaisia aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Risteile itäisellä Karibialla yhdellä maailman suurimmista matkustaja-aluksista, Harmony of the Seas, ja koe kolme erilaista kohdetta yhden ja saman viikon aikana. Alus vie sinut kauniille karibialaisille rannoille Bahamalla, saat kokea suurkaupungin sykettä ja sademetsiä Puerto Ricossa sekä yhden Karibian vanhimmista kaupungeista St. Kittsin saarella. Osallistu mielenkiintoisille retkille tai tutustu kohteisiin omin päin. Harmony of the Seas on yksi suurimmista matkustajalaivoista, joten tekemistä riittää aivan varmasti jokaiseen makuun ja kaikenikäisille. Tarjolla on kaikkea mahdollista, mitä vain onnistuneelta risteilyltä voi toivoa. Aluksella on tarjolla laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja aina rauhallisemmista vauhdikkaisiin, maailmanluokan viihdettä, erinomaiset treenausmahdollisuudet ja upea allasalue sekä hienoja ravintoloita. Merellä vietettävien päivien aikana et todellakaan tule ikävystymään.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Port Canaveralista, joka sijaitsee noin tunnin automatkan päässä Orlandosta. Harmony of the Seas vie sinut Karibialle, ja matkan varrella tehdään ensimmäinen pysähdys Royal Caribbeanin yksityisellä Perfect Day at CocoCay -paratiisisaarella, Bahamalla. Nauti auringosta ja uimisesta jollakin saaren korallinvalkoisista rannoista tai käytä tilaisuus hyväksesi ja kokeile jotakin jännittävää aktiviteettia, kuten parasailingiä. Saarta ympäröi kaunis koralliriutta, joten täällä on myös fantastiset snorklausmahdollisuudet. Perfect Day at CocoCay -saarella vietetyn päivän jälkeen Harmony of the Seas jatkaa matkaa ja seuraava päivää vietetäänkin merellä. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua alukseen lähemmin. Nuorimmat risteilyvieraat voivat huvitella lasten- tai nuortenkerhossa, rohkeimmat pääsevät testaamaan aluksen hurjia vesiliukumäkiä, innokkaat kuntoilijat voivat hikoilla kuntosalilla tai jollakin ohjatuista ryhmäliikuntatunneista. Mutta jos haluat vain ottaa rennosti, voit hemmotella itseäsi jollakin ihanalla hoidolla aluksen spa-osastolla tai loikoilla aurinkotuolissa. Aluksella on runsaasti erilaisia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Kannattaa myös käydä tutustumassa aluksen omaan Central Park -puistoon, joka koostuu suuresta viheralueesta. Puistossa on myös kahviloita ja kauppoja.

Merellä vietetyn päivän jälkeen on vuorossa San Juan, joka on Puerto Ricon pääkaupunki ja ehkäpä yksi maailman tärkeimmistä risteilysatamista. Satama sijaitsee kätevästi keskellä kaupunkia. San Juanilla on vaikuttava historia ja omanlaisensa tunnelma. Täällä vanha ja uusi sulautuvat mielenkiintoisella tavalla yhteen ja Vanhankaupungin historialliset korttelit täydentävät upeasti uutta kansainvälistä liikekorttelia. San Juanin suurkaupungin sykkeen lisäksi Puerto Ricossa on paratiisirantoja, kauniita maisemia ja rehevä sademetsä. Seuraavaksi risteily jatkuu St. Kittsin saarelle. Pääkaupunki Basseterren juuret juontavat 1600-luvulle saakka ja kaupunki voi ylpeillä useilla vanhoilla rakennuksillaan, joista kirsikkana kakun päällä on upea katedraali. Saarella on rikas ja monipuolinen luonto, jonka voit kokea helpoiten saaren ympäri kulkevasta junasta käsin. St. Kittsin jälkeen vietetään kaksi päivää merellä, jolloin sinulla on mahdollisuus sulatella kaikkea kokemaasi ja nauttia aluksen palveluista ennen kuin on aika palata takaisin Port Canaveralin satamaan.