St Martin, St. Thomas, Bahama - hotelliyöpyminen Miamissa

Risteilylaivan arvosana 4,5

Paketti sisältää risteilyn, lennot ja hotellin

  • Yksi maailman suurimpia risteilyaluksia
  • Kolme Karibian saarta
  • Kolme päivää merellä
  • Karibian ostosparatiisi St. Thomas
  • Paratiisisaaria
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito ja juomarahat sisältyvät

Haluatko lähteä ikimuistoiselle risteilylle kauniille Karibialle yhdellä maailman suurimmista risteilyaluksista? Siihen sinulla on mahdollisuus, kun valitset risteilyn Symphony of the Seas -aluksella. Viikon aikana saat tutustua useisiin fantastisiin kohteisiin, ja noin puolet ajasta vietät aluksella. Ota rennosti ja nauti meri-ilmasta aurinkotuolissa loikoillen, hemmottele itseäsi ylellisellä spa-hoidolla, syö ja juo hyvin aluksen tyylikkäissä ja intiimeissä à la carte -ravintoloissa ja hurmaannu ensiluokkaisesta iltaohjelmasta teatterissa. Kun olet levännyt tarpeeksi ja kaipaat toimintaa, heittäydy johonkin vatsanpohjaa kutittavista vesiliukumäistä, testaa zip line -köysirataa tai luistinrataa, tai kokeile surffisimulaattoria. Tarjolla on myös perinteisempiä treenimahdollisuuksia, kuten kuntosali, kiipeilyseinä, juoksurata ja ryhmäliikuntatunteja. Lisäksi Symphony of the Seas -aluksella on Royal Promenade -ostosalue sekä Central Park -puisto, jossa on n. 12 000 puuta. Central Park -puisto on saanut vaikutteita samannimisestä New Yorkin kuuluisasta viheralueesta.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa Miamista, Floridan tunnetuimmasta rantakohteesta. Kaksi ensimmäistä vuorokautta vietetään merellä, Symphony of the Seas -aluksella, ja sinulla on aikaa nauttia kaikessa rauhassa aluksen valtavasta aktiviteetti- ja viihdetarjonnasta. Tämän jälkeen alus laskee ankkurit St. Maartenin edustalla. Saari on monen julkkiksen suosikkisaari, ja noin puolet saaresta kuuluu Hollannille ja toinen puoli Ranskalle. Astut maihin pääkaupunki Philipsburgin ulkopuolella, hollantilaisella puolella. Täällä sinua odottaa kotoisa tunnelma, mainiot uintimahdollisuudet ja erinomaiset ostosmahdollisuudet – kaupunki on verovapaata aluetta, jossa voi ostaa edullisesti koruja, elektroniikkaa ja alkoholijuomia. Kannattaa myös käydä saaren ranskalaisessa osassa ja sen pääkaupungissa, Marigotissa, josa on todella hyvä ravintoloita ja designputiikkeja, kauniista näkymistä puhumattakaan.

Seuraava kohde tarjoaa ostosmahdollisuuksia yllin kyllin. Charlotte Amalien kaupunki St. Thomasilla tunnetaan Karibian ostosparatiisina. Täällä on kauppoja vieri vieressä ja tarjolla on verovapaita tavaroita, kuten koruja, kristalleja, vaatteita ja paljon muuta. Täällä voit lähteä ajelulle Skyline Drivella ja ihailla kaupungin ylle avautuvia näkymiä tai pulahtaa meriveteen jollakin saaren hienolla rannalla, ennen kuin Symphony of the Seas lähtee taas merelle. Merellä vietetyn päivän jälkeen alus saapuu Royal Caribbeanin yksityisen, Perfect day at CocoCay -paratiisisaaren edustalle. Täällä pääosassa on rento rantaelämä. Melo kajakilla, vaella pitkin luontopolkuja, nauti Bahamasaarten ylle avautuvista näköaloista kuumailmapallon kyydissä tai snorklaa saarta ympäröivällä koralliriutalla – mahdollisuuksia on useita. Päivän kääntyessä iltaan Symphony of the Seas -aluksen on tullut aika aloittaa paluumatka kohti Miamia, jonne risteily tällä kertaa päättyy.