Risteily - Välimeri 7 yötä

Risteilylaivan arvosana 3,5

  • Kolme kohdetta Italiassa
  • Yksi päivä merellä
  • Historiallisia nähtävyyksiä
  • Suurkaupungin sykettä Roomassa
  • Suuri valikoima aktiviteetteja laivalla
  • Lasten- ja nuortenkerho
  • Täysihoito sisältyy

Costa Pacifica vie sinut viikon pituiselle seikkailulle Välimerelle. Saat kokea kuusi erilaista kohdetta kolmessa maassa. Alus on yksi Costa Cruises -varustamon suurimpia, ja tarjolla on mm. ihania uima-altaita, jacuzzeja sekä vesiliukumäki. Lisäksi käytössä on spa-alue, joka on kooltaan 6000 m2, 4D-elokuvateatteri, golfsimulaattori sekä lasten- ja nuortenkerho. Maissa sinulla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisille retkille, kokea rikas kulttuurielämä Palmassa, historiallisia nähtävyyksiä Vallettassa, Genovassa ja Roomassa, rantaelämää ja shoppailua Barcelonassa. Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä on vuorossa Sisilian toiseksi suurin kaupunki, Catania.

Lue lisää risteilystä Sulje

Risteily alkaa suurkaupunki Barcelonasta, jossa on runsaasti historiallisia rakennuksia sekä rikas ruoka- ja kulttuurielämä. Matka jatkuu edelleen Palmaan, Mallorcalle. Täällä voit kuljeskella pitkin huojuvien palmujen reunustamia katuja, tutustua goottilaisiin kirkkoihin, tehdä hyviä ostoksia mielenkiintoisissa kaupoissa ja ihailla trendikkäitä hotelleja. Kannattaa myös ehdottomasti nauttia tapaslounas kaupungin vanhemmassa osassa, et varmasti tule pettymään! Seuraava vuorokausi vietetään aluksella, joten nyt sinulla on runsaasti aikaa tutustua lähemmin Costa Pacifican tarjoamiin mahdollisuuksiin. Pulahda johonkin monista altaista tai lue kirjaa aurinkotuolissa kannella. Jos haluat hemmotella itseäsi ihanalla hoidolla, siihen sinulla on mahdollisuus laivan spa-osastolla. Seuraavana aamuna heräät Vallettassa, Maltan pääkaupungissa. Valletta on rakennettu vaalealle kalkkikivelle, jonka pinnalta auringon valo ja meren värit heijastuvat kauniisti. Kaupunkia suojaavat linnoituksen muurit, ja muurien sisäpuolella on runsaasti historiallisia paikkoja, kiemurtelevia kujia, vehreitä aukioita ja palatseja. Historian täytteisen päivän jälkeen on mukava palata laivalle viettämään iltaa, ja seuraavana aamuna oletkin jo perillä Sisiliassa. Catania on saaren toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee tulivuori Etnan eteläpuolella. Eloisassa kaupungissa on runsas valikoima erilaisia ravintoloita, toreja ja kauniita kirkkoja.

Risteilyn seuraava pysähdyspaikka on Rooma ja satamakaupunki Civitavecchia. Roomassa voit tutustua kaupungin fantastiseen historiaan, ja tarjolla on kaikkea mahdollista, sillä kaupunki ei nuku koskaan. Tee kierros Espanjalaisille portaille, heitä lantti Fontana di Trevi -suihkulähteeseen tai käy ihastelemassa Pantheonia ja Colosseumia. Kun mielesi tekee jotain maukasta syötävää ja juotavaa, nurkan takana on aina jokin hyvä ravintola. Tämän risteilyn viimeinen pysähdyspaikka on Italian helmi, Genova. Täällä sijaitsee yksi koko Italian romanttisimmista puistoista, Parco Durazzo Pallavicini. Puisto on kooltaan kahdeksan hehtaaria, joten täällä riittää katseltavaa. Puistossa on paljon erilaisia kasveja ja eläimiä, suihkulähteitä ja vesiputouksia. Puistosta avautuvat fantastiset näkymät, sillä toisella puolella siintää meri ja toisella puolella taustalla kohoavat upeat vuoret. Kannattaa myös käydä Museo Galata -merimuseossa, jossa on esillä kaupungin historiaa. Päivän kääntyessä kohti iltaa, edessä on viimeinen ilta Costa Pacifica -aluksella, ennen kuin on aika aloittaa paluumatka kohti Espanjaa ja Barcelonaa.