Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • San Agustin

   
  2.4.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Hotelli oli osittain uusittu Folias, sijainti hyvä, huoneeni oli aurinkoisella puolella, tilava ja käytännöllinen. Huoneeni sijaitsi toivomukseni mukaan lähellä siskoni perhettä. Lennot tehtiin "hyvillä koneilla" Oppaat palvelivat puhelimen välityksellä hyvin. Ruoka hotelissa hyvää, lennoilla ei. Pi kkubussi jolla liikuimme lentokenttäkuljetukset, oli liian ahdas, matkatavarat osittain matkustamossa.
  Huoneissa ei käsipesuun saippuaa. Ei vaativille asiakkaille suositeltava hotelli. Minulle OK.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • San Agustin

  M.V 
  24.3.2017

  Äkkilähtö kevään korvalla La Galea hotelliin alkoi vesisateen merkeissä. Yleensä sää on mitä aurinkoisin, mutta nyt saimme tervetuliaiskasteen. Seuraava aamu valkeni jo poutaisena ja lämpimänä. Ja talven kalpeille suomalaisille pilvipouta oli ihan hyvä asia. Ei päässyt polttamaan nahkaansa -ainakaan ensimmäisinä päivinä. Loppuviikko oli sitten aurinkoisempaa ja UV keskipäivällä 8 pinnassa.

  Hotelli oli rauhallisen kadun varressa, pihaan pääsi vain lukitun portin kautta. Turvallista siis. Huoneisto oli remontoitu, jopa pyykinpesukone, uuni ja jääkaappipakastinkin löytyi. En tiedä oliko varustus sama kaikissa huoneistoissa, vai oliko meillä vain tuuria.
  Alun pienten sähköongelmien jälkeen kaikki sujui hyvin. Huoneisto ei ollut koolla pilattu, mutta emme tulleetkaan hotellille istuskelemaan.

  Hotellin ja rannan välillä oli iso tie, tien ylitse pääsi ihan mukavasti ylikulkusillan kautta. Ja läheisestä kauppakeskuksesta löytyi kaikki tarvittava. Kauppoja ja ravintoloita joka lähtöön. Sisäänheittäjät eivät olleet yhtä päällekäyviä kuin Puerto Ricossa.

  Ruotsalaisten läsnäolo näkyi vahvasti, kauppakeskuksessa oli todella monta kahvilaa ja hoitolaa joilla oli ruotsalainen nimi. Korvapuusteja ja lihapulliakin löytyy jos koti-ikävä ehtii pidemmällä reissulla iskeä

  Meillä oli mukava lomaviikko, voin suositella paikkaa rauhallisemmasta lomailusta pitäville
  Menopaikka tämä ei ole

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • San Agustin

  pirjo.pirnes 
  7.11.2016

  Thomas Cook lennätti meidät kohtuullisen mukavasti ja turvallisen tuntuisesti Las Palmasin kentälle, jossa oli oppaat odottamassa ja ohjaamassa oikeaan bussiin; olimme varanneet matkat hotellille ja lähtiessä kentälle. Ilta oli todella lämmin, ja kuumahan siinä tuli laukkuja kiskoessa hotelli Green Oceanin monissa portaissa ja käytävillä liian lämpimissä matkavaatteissa. Ilmastoinnin puute lisäsi tuloillan tukaluutta, ja täytyy myöntää, että hiukan ikävissä tunnelmissä käytiin nukkumista yrittämään! Aamulla kuitenkin tunnelma muuttui ihan mukavaksi; huoneemme oli hyvin rauhallinen, silti altaalle ei ollut pitkä matka, ja kaikin puolin alkoi tuntua että olemme lomalla. Meren rantaan muutaman sadan metrin päähän pääsi mukavasti nelikaistaisen tien yli vievää kävelysiltaa pitkin. Sää oli hyvä, vaikka muutaman kerran rippasikin hiukan vettä, ja yhtenä yönä oli melkoinen ukkonenkin. Auton vuokrasimme yhdelle päivälle, jolloin ajelimme vuoriston kippuraisilla teillä pikku kyliä ihastelemassa; veneretken teimme Moganiin, ja Sioux Cityn esitys käytiin katsomassa, muuten nautimme vain auringosta altaalla ja meren rannassa, hyvästä ruuasta ja mukavista ulkoilureiteistä pitkin rantoja. Pari päivää ennen loman loppua tuli Tjäreborgin palveluviestinä aika, milloin bussi hakee meidät kentälle, ja kaikki sujui hyvin.
  Kesäaikaan Green Ocean on varmasti liian kuuma hotelli ilmastoinnin puutteen takia, mutta näin marraskuussa lämpöä oli kyllä, mutta ei mielestäni liikaa! Mieheni piti kyllä säätä liian lämpimänä, ja taisipa samaa mieltä olla vävypoika; tytär ja vävy olivat matkaseuranamme. Voisin mennä uudestaan!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 123456