Los Christianos

Valokuvaajan suosikit

Teneriffalla

Valokuvaajan suosikit Teneriffalla

Monipuolinen Teneriffa tarjoaa hienoja rantoja, tunnelmallisia pikkukyliä, kivoja retkikohteita ja valtavasti erilaisia hotelleja. Mutta mitä ei ainakaan kannata ohittaa? Valokuvaajamme Matina Tsogas on tutustunut saareen monelta kantilta ja jakaa omat suosikkinsa.

Joka puolella saarta on viihtyisä ravintoloita ja erinomaista ruokaa.

Teneriffan luonto on todella ainutlaatuinen.

Playa de las Vistas ja pulahdus suolaisiin aaltoihin.

Pienehköstä koostaan huolimatta Teneriffalla on peräti neljä ilmastovyöhykettä. Esimerkiksi etelässä Playa de las Américasin rannalla voi olla aurinkoista ja yli 20 astetta lämmintä samaan aikaan kun vain muutaman kilometrien päässä vuorilla on tuulista ja sateista ja lämpötila lähempänä nollaa. Hieno rantakatu yhdistää Playa de las Américasin ja viereisen Los Cristianosin, jossa on kiva ranta ja viihtyisiä ravintoloita.

Suosikkihotellejani

Sunprime Hotels

Meillä on kaksi Sunprime-hotellia Teneriffalla, enkä osaa valita niistä suosikkiani. Sunprime Ocean View on rauhallisemmalla paikalla, mutta kuitenkin lähellä ravintoloita ja merenrantaa. Sunprime Coral Suites & Spa on vastaremontoitu ja uusi design on mielestäni todella kiva. Yhteistä molemmille on että molemmissa on hienot kattoterassit ja erinomainen ruoka.

Sunprime Ocean View

Nauti maisemista Sunprime Ocean View’n viihtyisällä loungealueella.

Sunprime Ocean View -hotellin uima-allasalue

Sunprime Ocean View -hotellin uima-allasalue.

Sunprime Coral Suites & Spa -hotellin herkullinen kattoterassi.

Sunprime Coral Suites & Spa on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi.

Sunwing Fañabé

Sunwing Fañabé Beach

Sunwing Fañabé Beach on tullut monesti palkituksi Teneriffan parhaana perhehotellina. Eikä ole ollenkaan vaikea ymmärtää miksi. Hotelli on kokonaan remontoitu, sijaitsee mainiolla paikalla, huoneet ovat tilavia, henkilökunta mukavaa ja ruoka erittäin hyvää. Eli juuri niin kuin Sunwing-hotelleissa yleensäkin.

Sunwing Fanabé Beach

Sunwing Fañabé Beach -hotellin Vicente's Kitchen & Grill tarjoaa kaikenikäisille maistuvaa ruokaa.

Sunwing Fañabé Beachin allasalueella on lastenallas sekä allas vähän isommille hotellivieraille.

Näe ja koe enemmän Teneriffalla

Kiinnostavia kyliä ja retkikohteita Teneriffalla.

Puerto de la Cruz

Tämän charmikkaan ja aitokanarialaisen pikkukaupungin vetoa on vaikea vastustaa. Minä voisin kävellä ja kierrellä kaupungin kaduilla lähes loputtomiin. Vanhan kaupunginosan kahvilat ja ravintolat ovat todella ihania. Kannattaa myös käydä uimassa valtavilla merivesialtailla, jotka on suunnitellut César Manrique.

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruzissa on lukuisia mukavia ravintoloita.

Kiertele kaduilla ja kujilla ja ihaile kauniita rakennuksia.

Santa Cruz

Pari vuotta sitten minulla oli mahdollisuus lähteä mukaan valokuvaamaan, kun Sunwing-hotellien keittiömestarit Vincente ja Miguel tekivät ostoksia Santa Cruzin kauppahallissa. Oli todellinen ilo kierrellä kauppahallissa ja nauttia kaikista upeista väreistä ja tuoksuista . upeita paikallisia vihanneksia ja hedelmiä, herkullisia juustoja ja tietysti kanarialaista perunaa. Ostosten jälkeen sain maistella tapaslajeja, joista en ollut koskaan kuullutkaan – taivaallisen hyvää!

Santa Cruz

Santa Cruzissa on kivoja markkinoita ja kauppahalleja, joissa myydään tuoreita elintarvikkeita.

Papas arrugadas

Papas arrugadas perinteisen mojo rojo -kastikkeen kera kuuluu must-juttuihin Kanariansaarilla.

Teide

Teide on Espanjan korkein vuori ja kolmanneksi suurin tulivuori koko maailmassa. Sitä ympäröi laaja ja hieno kansallispuistoalue. Olin todella vaikuttunut, kun kävin siellä ensimmäisen kerran. Lähdimme sateisesta Los Cristianosista, ja ajoimme kylien ja hienojen maisemien halki ylemmäksi, aina pilvien yläpuolelle, aurinkoiselle Teidelle. Yksi vinkki retkelle, älä unohda aurinkovoidetta (kuten minä).

Vuokraa auto Teneriffalla ja retkeile omaan tahtiisi Teidelle ja moniin muihin kiinnostaviin paikkoihin.

Matkalla ylös Teidelle saat nauttia hienoista maisemista.

Valokuvaaja Matina Tsogas

Matina Tsogas

Matina Tsogas

Olen valokuvaaja, Art Director ja kuvatoimittaja, ja työskentelen NLTG:n pääkonttorilla Tukholmassa. Kuvausmatkat vievät meitä kuvaajia lomakohteisiin eri puolille maailmaa, mutta kaikkein useimmin palaan kuitenkin Rodokselle, Kreetalle ja Kyprokselle. Kuvausmatkoissa parasta, itse kuvaamisen lisäksi, ovat kohtaamiset ihmisten kanssa. Tapaan paljon yhteistyökumppaneitamme ja hotellien henkilökuntaa, mutta myös lomaansa viettäviä asiakkaitamme. On aina hauskaa vaihtaa ajatuksia lomailijoiden kanssa, ja on myös hyödyllistä nähdä hotelli asiakkaan silmin.