Salobre Hotel Resort & Serenity

Sijoita itsesi kuvaan

Kauneimmat lomat Kanariansaarilla

Suo itsellesi parasta

Kuvittele mielessäsi paikka, jossa on upeat maisemat, aurinkoinen ilmasto, hienot rannat ja tasokkaita hotelleja mukavaan loma-asumiseen. Tervetuloa Kanariansaarille.

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Ocean Beach Club on perheille suunniteltu tasokas designhotelli, jossa on mukava viettää yhteisiä, ihanan joutilaita lomapäiviä. Lämmitetyt, isot uima-altaat ja tyylikkäästi sisustetut huoneistot merinäkymin muodostavat hienot puitteet lomalle. Ja pulahdus suoraan huoneistosta uima-altaaseen on tietysti parasta!

Ocean Beach Club - perheille suunniteltu tasokas designhotelli.

Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity

Tyylikäs hotellimiljöö infinity-altaineen sijaitsee vuorenrinteellä Costa Melonerasin yläpuolella. Lähde pyöräretkelle ympäristöön tai rentoudu hotellin spa-osastolla.

Tyylikäs hotellimiljöö infinity-altaineen Costa Melonerasin yläpuolella

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Radisson Blu Resortissa nautit tyylistä ja tasosta kauniisti sisustetuissa huoneissa tai huoneistoissa. Hotellissa on suuri allasalue, kaksi uima-allasta ja spa-osasto.

Täällä nautit tyylistä ja tasosta kauniisti sisustetuissa huoneissa tai huoneistoissa.

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort on hienostunut hotelli Costa Melonerasin alueella. Erikoinen arkkitehtuuri, kauniit yksityiskohdat sisustuksessa ja upea puutarha-alue muodostavat viehättävän kokonaisuuden. Veikkaamme, että tulet lomallasi viettämään paljon aikaa huikealla uima-allasalueella!

Hienostunut hotelli Costa Melonerasissa, jonka erikoinen arkkitehtuuri, kauniit yksityiskohdat sisustuksessa ja upea puutarha-alue muodostavat viehättävän kokonaisuuden

Sunprime Atlantic View
Sunprime

Sunprime Atlantic View

Playa del Inglésin Sunprime-hotelli on moderni, yli 16-vuotiaille tarkoitettu hotelli, jossa asutaan tasokkaissa sviiteissä. Hotellissa on kolme lämmitettyä uima-allasta.

Moderni aikuisten hotelli Playa del Inglésissä, jossa asut tasokkaissa sviiteissä.

Baobab Suites

Baobab Suites

Tervetuloa viihtyisään ja kauniiseen hotelliin, jossa on tilavat ja kattavasti varustetut huoneistot. Tämä teneriffalaishotelli on saanut asiakkailtamme arvosanan 4,9/5.

Tervetuloa viihtyisään ja kauniiseen hotelliin, jossa on tilavat ja kattavasti varustetut huoneistot

LÖYDÄ LOMASI