Matkat – Puerto del Carmen

Puerto del Carmenissa on kaikkea mitä aurinkolomaltasi voit vain toivoa. Alun perin pienestä kalastajakylästä on aikojen kuluessa kehittynyt Lanzaroten turistikohde numero yksi.

Puerto del Carmenin sijainti on upea, ja sen ympärillä on kolme leveää kultahiekkaista rantaa, joita reunustaa upea rantapromenadi. Täällä on useita hyviä hotelleja ja ravintoloita sekä vilkas huvielämä. Viihtyisällä satama-alueella voit nauttia hieman rauhallisemmasta menosta, ja täällä on myös useita erinomaisia kalaravintoloita.

Tekemistä Puerto del Carmenissa

Upeiden rantojen lisäksi täällä on hyvät ostosmahdollisuudet, ja tarjolla on paljon erilaisia aktiviteetteja. Voit harrastaa sukeltamista, purjelautailua ja muita urheilulajeja. Jos olet innokas golffari, alueella on myös kaksi 18-reikäistä golfkenttää, joista toinen sijaitsee Puerto del Carmenissa ja toinen hieman sen ulkopuolella. Jos taas kaipaat vaihtelua Puerto del Carmenin rantoihin, voit lähteä etelärannikolla sijaitsevalle Papagayon rannalle, joka on saaren suosituin.

Tjäreborgilla Puerto del Carmeniin

Tjäreborgilla matkustaessasi valitset itse milloin haluat matkustaa ja kuinka kauan haluat viipyä matkallasi. Hotellivalikoima on monipuolinen, ja kaikissa hotelleissa on uima-allas. Useimmat hotellit sijaitsevat rannan läheisyydessä.

Tutustu Lanzaroteen vuora-autolla

Lanzarotella riittää nähtävää, ja kätevin tapa liikkua paikasta toiseen on vuokrata auto. Keskellä saarta sijaitsee Timanfayan kansallispuisto, joka kallioineen ja kraattereineen muistuttaa kuumaisemaa. Maanpinnan lämpötila on täällä niin kuuma, että sen lämmössä voi paistaa vaikka pihvit – varmasti ikimuistoinen kokemus! Tequisen kylässä järjestetään joka viikko isot markkinat, ja tämä on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde ollessasi Puerto del Carmenissa. Saaren pohjoisosassa sijaitsee Mirador del Rio, jossa voit nauttia La Graciosan saarelle asti ulottuvista upeista maisemista. Lanzarotella on myös useita isoja luolia. Yksi niistä on Jameos del Agua, jossa on sekä baari että konserttisali.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Paljon hotelleja
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Vilkas yöelämä
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Puerto del Carmen

Harrastukset
5,0
Nähtävyydet
5,0
Ruoka & juoma
5,0
Sää
 • tammikuu
20°14°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
21°14°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°15°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
23°16°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
24°17°
9
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°19°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°20°
10
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°21°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°21°
8
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°19°
6
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°17°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
21°16°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
Rannat
Puerto del Carmen sijaitsee noin seitsemän kilometrin pituisen rantapromenadin äärellä, ja täällä on useita sekä pienempiä että suurempia rantoja. Suosituin ranta on Playa Grande, jossa on mahdollista harrastaa useita vesiurheilulajeja.
Lennot ja kuljetukset

Näin matkustat tänne

Reittilennoilla voit matkustaa joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa Lanzarotelle ja Puerto del Carmeniin, ja määritellä itse matkasi pituuden. Lento laskeutuu Arrecifen lentokentälle.
Lento laskeutuu Arrecifen ulkopuolella. Ajoaika lentokentältä Puerto del Carmeniin kestää noin 15 min (10 km). Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit varata ne erikseen lisämaksusta. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Puerto del Carmenissa on monipuoliset valikoimat ravintoloita, kahviloita ja baareja.
Puerto del Carmen on erinomainen valinta silloin, kun kaipaat vilkasta huvielämää Lanzaroten matkasi aikana. Täällä on monipuolinen yöelämä – useita baareja, diskoja, pubeja sekä kasino. Useimmissa hotelleissa on tarjolla livemusiikkia ja mahdollisuus tanssia.
Ostokset
Puerto del Carmenissa on monipuoliset ostosmahdollisuudet. Biosfera Plazan ostoskeskuksessa on useita kansainvälisiä vaatekauppoja.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Puerto del Carmenissa on hyvät sukellusmahdollisuudet, ja rannoilla voi purjelautailla. Useissa hotelleissa on omat tenniskentät ja muita aktiviteetteja. Puerto del Carmenissa on myös 18-reikäinen golfkenttä.
Kulkuyhteydet
Puerto del Carmenista pääsee bussilla esimerkiksi Arrecifeen ja Playa Blancaan. Myös taksilla on kätevä liikkua paikasta toiseen.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikode.

ECPAT

Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Matkalla sinulla tulee aina olla mukana matkustusasiakirja (passi tai Schengen-maissa myös poliisin myöntämä valokuvallinen henkilökortti), joka on voimassa oleva ja moitteettomassa kunnossa. Suosittelemme, että passi on voimassa Eurooppaan ja lähialueille suuntautuvilla matkoilla vähintään 3 kk ja Euroopan ulkopuolelle suuntautuvilla matkoilla vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Spain. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Useita pankkeja ja pankkiautomaatteja.

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa esimerkiksi hintoja.
Tee matkahaku