PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa del Inglés

  Veikko.Heikka 
  26.3.2017

  Matka oli ihan loistava joka alkoi tomas cocin lennolla joka alkoi 16.3 kello 15.55 .matkustamo henkilökunta oli kerrassaan ystävällisiä ja kuulutukset opastavia ja selkeitä.Glorado GOLF oli hotellina sellaista tasoa jota olimme kuvitellee.Aamiaiset lounaat ym olivat hyvät.Kaikki siis ok mutta pieni miinus huoneen keittiöstä . Loppumatka niinkuin alkumatka lentokone siisti ja palvelu hyvää joten kiitos jälleen tjäreborg. terv. VEKSI

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Inglés

  Tia 
  24.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Kävimme lokakuussa Playa del Inglesissä. Seurueeseemme kuului 2 aikuista ja 2 vuotias lapsi.

  Varasimme loman extempero ja jäljellä olevista hotelleista valikoitu Rebecca Park. Hotellin sijainti oli loistava, rantaan pääsi kulkemaan suoraa katua pitkin ja kaupat olivat lähellä. Hotellissa oli myös iha na auttavainen henkilökunta. Ainoat iltamelut tulivat viereisestä saksalaisesta hotellista, mutta huoneisiin melua ei kuulunut. Hotellin aamiainen oli hyvin perustasoa ja meille riittävä, ainoa miinus tuli hedelmien puuttuminen aamiaiselta.

  Kävimme retkellä Krokotiilipuistossa ja vietimme aikaa rannalla ja kävimme lauantai markkinoilla. Taksilla oli helppo ja halpaa kulkea. Yhtenä iltana kun sattui satamaan lähdimme bussilla Atlantico-ostoskeskukseen.

  Kaikin puolin loma oli loistava ja aurinko paistoi muutoin paitsi yhtenä iltana. Playa del Ingles sopii mielestäni hyvin myös lapsiperheille ja siellä riittää tekemistä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Inglés

  kantele 
  19.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Olimme maaliskuussa 2017 Hotelli Escorialissa. Sattui vain tavallista kuumemmat ilmat. Mukavahan siellä oli loikoilla auringossa, lämpöä oli yli 30. Uima-allas oli kovassa käytössä ja pelaamiset Fredin kanssa kiinnostivat miehiämme. Olemme olleet hotellissa kolme kertaa joten ympäristö ja hotellin t avat olivat tuttuja. Voisihan sinne mennä vielä uudelleenkin vaan eri aikaan kun on karnevaalit. Silloin siellä on mahdoton meteli ja sitä kestää tuntikausia. Paljonhan ne ovat nähneet vaivaa karnevaaleihin pukujen ja ohjelman takia. Siinä on ostosmahdollisuudet ihan lähellä ja tavaraa tarjolla tosi paljon ja hinnat kohtuulliset. Lento oli menomatkalla myöhässä 3 tuntia, kukaan ei pahoitellut saatikka kysyny haluammeko korvauksia.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617