Golf - Playa del Cura, Gran Canaria

Todellinen helmi Puerto Ricon ja Puerto de Moganin välissä.

Playa del Curan pienessä lahdenpoukamassa on mukava rentoutua ja nauttia lomasta karkeahiekkaisella ja pikkukivisellä rannalla. Ja välillä voit vaihteen vuoksi lähteä viettämään päivää myös upealle Amadoreksen hienohiekkaiselle rannalle. Kylän keskustassa on pieni ostoskeskus, jossa on suhteellisen pieni valikoima ravintoloita, baareja ja muita huvittelumahdollisuuksia. Mutta mikäli jonain iltana haluat lähteä kunnolla viihteelle, voit suunnistaa Puerto Ricoon tai vaikka hieman pidemmälle, Playa del Inglésiin. Tauritonlaakso ja saman niminen kylä, Taurito, ovat Playa del Curan naapurissa.

Lisää kohteesta Playa del Cura Piilota teksti

Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golfissa pääset pelaamaan uudella 18-reikäisellä mestaruustason kentällä, sekä myös erillisellä 9-reikäisellä kentällä. Golfkenttä sijaitsee mahtavan luonnon keskellä lähellä Amadoresta, kauniiden palmujen, sisäjärvien ja tuliperäisten kallioiden ympäröimänä. Arizonalaiseen tyyliin suunnitellun kentän ovat suunnitelleet tunnetut amerikkalaiset kenttäarkkitehdit von Hagge, Smelek ja Baril. Pelikierroksesta tulee varsinainen golfelämys, ja kenttä sopii sekä keskivertogolffarille että singel-pelaajalle.

Salobre Golf & Resort
Salobreen kuuluu kaksi upeaa 18-reikäistä golfkenttää, jotka on rakennettu eteläiselle Gran Canarialle tyypilliseen ympäristöön. Kentiltä on majesteettiset näköalat Atlantille ja yli kauniiden vuorten. Eteläinen kenttä on 6112 metriä pitkä ja se on jaettu perinteisesti neljään par 5-reikään, yhdeksään par 4-reikään ja viiteen par 3-reikään. Varsinkin tasoerot tekevät pelaamisesta jännittää ja haastavaa. Salobre Golfin tavoitteena on tarjota golfareille palvelua, jollaista ei löydy miltään muulta kentältä koko Gran Canarialla. Siinä onkin onnistuttu, sillä tänne tullessaan tuntee itsensä todella tervetulleeksi. Kaikki on ammattimaisesti toteutettu ja täällä saat nauttia samasta, virheettömästä palvelusta kuin USA:n hienoimmissa Country Clubeissa.

Lopesan Meloneras Golf
Lopesan Meloneras Golf on uusi, erittäin kaunis 18-reikäinen kenttä heti Maspalomasin majakan länsipuolella. Pelikierros tällä palmujen reunustamalla kentällä on todellinen luontoelämys - taustalla kohoavat mahtavat vuoret ja toisella puolella avautuvat upeat merinäköalat. Viimeiset yhdeksän reikää muodostavat monen mielestä parhaan 9-reiän osuuden koko Gran Canarialla! Monet reiät myötäilevät Atlantin rannikkoa ja asettavat osaamisen ja keskittymisen todella koetukselle, kun pallo täytyy lyödä rotkojen ja syvien laaksojen yli. Lopesan Meloneras Golf -kentän on piirtänyt arkkitehti Ron Kirby, ja kenttä sopii keskitasoisesta taitavalle pelaajalle.

Muiden mielipiteet kohteesta Playa del Cura

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
2,5
Ostokset
2,5
Ruoka & juoma
3,7
Harrastukset
3

Arvosana 4,3

Perustuu 4419 arvosteluun

Suositut hotellit - Playa del Cura


1 / 3 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit
  • O.B.C. by Sunwing
Ocean Beach Club - Gran Canaria – kaikkea onnistuneeseen perhelomaan.Näytä kuvia

Ocean Beach Club - Gran Canaria, Playa del Cura
 

Playa del Cura, Gran Canaria

Luokitus: 4,5
Asiakkaidemme arvosana 4,5

Aivan Playa del Curan rannalla Gran Canarian länsirannikolla sijaitsee Ocean Beach Club -...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 200 m
  • Uimaranta: 100 m
  • Internet
Näytä hotelli kartalla

Lollo & Bernie

 
Valitse Ocean Beach Club - Gran Canaria
1 / 3 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit