Matkat – Capri

Lähde tutustumaan Caprin kauniiseen kalliosaareen, joka tunnetaan mielenkiintoisista luolistaan, romanttisista ravintoloistaan ja rauhallisista kävelypoluistaan, joita pitkin pääset samoilemaan saaren tuoksuvissa ja kauniissa maisemissa.
Tarunhohtoinen paratiisisaari Capri sijaitsee vain alle tunnin matkan päässä Napolin miljoonakaupungista. Capri on ylellinen matkakohde, jossa on jyrkkiä kalliota, kirkkaita vesiä, tunnelmallisia kyliä ja mahtavia maisemia. Täällä voit istuskella sfinksin vieressä Villa San Michelen satumaisessa puutarhassa ja ihailla tämän tarunomaisen ja romanttisen saaren maisemia. Voit myös nauttia maisemista istahtamalla tuolihissiin kyytiin ja matkaamalla Anacaprista Monte Solaroon.

Uiminen Caprilla

Caprilla lähdetään uimaan kallioilta tai Marina Granden tai Marina Piccolan luona olevilta rannoilta. Caprilla on helppo löytää oma rauhaisa kallion kohta, josta lähteä uimaan. Kristallinkirkkaissa Välimeren aalloissa on mukava virkistäytyä kierreltyäsi päivän katselemassa saaren nähtävyyksiä.

Nähtävyydet Caprin lähellä

Caprilta on helppo lähteä retkille. Mainioita vierailukohteita ovat esimerkiksi Vesuviuksen purkauksessa hautautunut Pompeji tai miljoonakaupunki Napoli, jossa on monipuolinen tarjonta kaikkea. Suositeltava retkikohde on myös maailman kauneimpiin kuuluva Amalfin rannikko. Myös Caprilla on paljon mielenkiintoista nähtävää, kuten upean Villa Jovisin rauniot, jotka ovat aikoinaan Caprilla sijainneen roomalalisen palatsin jäänteet. Taianomaisen elämyksen voit kokea sinisessä luolassa (Grotta Azzurra), jonne pääsee ainoastaan soutuveneen kyydissä laskuveden aikaan. Saaren ympäri järjestetään paljon erilaisia veneretkiä, joihin sisältyy luolavierailu sekä mahdollisuus uida.

Tjäreborgin matkat Caprille

Matkustaessasi Caprille Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit myös yhdistää Caprin matkaasi jonkun toisen matkakohteen, kuten esimerkiksi Sorrenton. Valikoimassamme on hotelleja eripuolilla saarta, ja useimmat hotellit sijaitsevat lähellä sekä keskustaa että rantaa.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Yhdistelmämatkoja
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Capri

Tee matkahaku – Capri