Hotellit (52)

Matkat – Amalfin rannikko

Amalfin rannikko on yksi maailman kauneimmista ja maisemat ovat kuin satukirjasta. Lähistöllä on useita näkemisen arvoisia retkikohteita.
Amalfin rannikko sijaitsee reilun tunnin matkan päässä Napolista etelään. Täällä on toinen toistaan viehättävämpiä kaupunkeja. Tjäreborgilla voit matkustaa Sorrentoon, Positanoon tai ylelliselle Caprille. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Paikallisia ravintoloita

Amalfin rannikolla sijaitsevissa romanttisissa kaupungeissa on monipuolinen valikoima viihtyisiä kahviloita, tavernoja ja ravintoloita. Luonnollisesti tarjolla on paljon tuoretta kalaa ja äyriäisiä. Alkupalaksi tarjoillaan usein pikkusyötäviä, kuten esimerkiksi viikunoita tai täytettyja oliiveja. Usein pääset nauttimaan myös mahtavista merimaisemista.

Ikimuistoisia retkiä

Amalfin rannikolta on helppo lähteä tutustumaan muutamiin Italian tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Voit esimerkiksi ottaa junan Napoliin, joka on todellinen suurkaupunki kahviloineen, ravintoloineen ja hyvine ostosmahdollisuuksineen. Napolista voit tehdä päiväretken junalla myös Italian pääkaupunkiin Roomaan. Amalfin rannikolta pääset kätevästi myös tarunhohtoiseen Pompejiin sekä Vesuviuksen tulivuorelle. Mielenkiintoinen retkikohde on myös Caprilla sijaitseva sininen luola, jonne pääsee ainoastaan laskuveden aikaan.

Tjäreborgin matkat Amalfin rannikolle

Matkustaessasi Tjäreborgilla Amalfin rannikolle valittavanasi on paljon erilaisia ja eritasoisia hotelleja yksinkertaisemmista ylellisempiin vaihtoehtoihin. Ilman lapsia matkustaville aikuisille hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Romantic Selection -hotellimme Syrene.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Amalfin rannikko

HINTAESIMERKKEJÄ REITTILENNOILLA

Valitse matkapaketti reittilennoilla ja lomaile juuri niin pitkään kuin mieli tekee.

La Pergola
La Pergola
Sorrento, Amalfin rannikko, Italia
  • Matkapaketti - lento ja hotelli
  • 5 päivää, 4 hotelliyötä
  • Lähtö 17.8.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sis. aamiainen
Sisältää kirjatut matkatavarat
Sis. aamiainen
Lento ja 4 hotelliyötä
17.8.2024 lähtöpaikka Helsinki
Caravel
Popular Selection
Caravel
Sorrento, Amalfin rannikko, Italia
  • Matkapaketti - lento ja hotelli
  • 5 päivää, 4 hotelliyötä
  • Lähtö 29.9.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sis. aamiainen
Sisältää kirjatut matkatavarat
Sis. aamiainen
Lento ja 4 hotelliyötä
29.9.2024 lähtöpaikka Helsinki

Matkakohteet – Amalfin rannikko

Sorrento
Sorrento on aina houkutellut aurinkoa kaipaavia turisteja sekä Italiasta että muualta Euroopasta. Matkusta Tjäreborgilla ja koe sekä viehättävä kaupunki että kauniit rannat.
Positano
Viehättävää Positanoa pidetään yhtenä Amalfin rannikon kauneimmista kylistä. Tule tänne ja näe omin silmin, miksi.
Capri
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
  • Ostokset
Capri on ylellinen paratiisisaari, jossa on tarjolla kaikkea mitä unelmalomalta voi toivoa - mahtavia luontoelämyksiä, kauniita maisemia, hienoja rantoja, maailmanluokan ruokaa...