Matkat – Napoli

Matka Napoliin sisältää hyvää ruokaa, vilkasta arkielämää, kaunista ympäristöä ja italialaista charmia. Napoli on myös pizzan kotikaupunki.
Napolin satamakaupunki Etelä-Italiassa on maan kolmanneksi suurin kaupunki ja monille myös portti kauniille Amalfin rannikolle. Napoli on todellinen italialainen suurkaupunki, jossa on valtava määrä ravintoloita, baareja, kahviloita ja kauppoja. Täällä on myös runsaasti paikallisia toreja, kirkkoja ja vilkkaita katuja. Kaupungin sydämessä voit kierrellä historiallisissa kortteleissa, aistia paikallista tunnelmaa kujilla, joiden yläpuolelle viritetyillä pyykkinaruilla pyykit liehuvat tuulessa.

Tutustu Napoliin

Napolissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Sinun täytyy ehdottomasti vierailla ainakin arkeologisessa museossa, jossa on esillä vaikuttavia esineitä sekä Rooman ajoilta että muinaisesta Pompejista. Kannattaa myös käydä tutustumassa Napolin kätkettyihin maanalaisiin tunneleihin sekä Capodimoneten taidemuseoon, jossa voit ihailla Caravaggion mestariteoksia. Oopperaesityksistä pääset nauttimaan San Carlossa, joka on Etelä-Italian vastine Milanon La Scalalle. Käy myös ajelemassa metrolla, sillä sitä pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista.

Nähtävyyksiä ja seikkailuja

Hyvä vinkki on käydä tutustumassa vilkkaisiin espanjalaiskortteleihin, Quartieri Spagnoli, ja kävellä Mergellinan rantakadulla ja San Martinon linnalta pääset ihailemaan kaupungin yli avautuvia mahtavia maisemia. Jos olet jalkapallosta kiinnostunut, niin silloin kannattaa ehdottomasti suunnistaa Fuorigrottaan ja Stadio Diego Armando Maradonalle. Areena on kaupungin ylpeys, Napolin jalkapallojoukkueen kotikenttä. On kokemus jo itsessään vain seurata napolilaisia, jotka julistavat rakkauttaan joukkueelle. Matkan aikana Napoliin voit myös yhdistää suurkaupungin sykkeen virkistäviin uinteihin Bagno Elena- ja Bagno Sirena -rannoilla, jotka sijaitsevat muutaman kilometrin päässä kaupungista.

Useita kohteita samalla matkalla – retkiä Amalfin rannikolle ja Roomaan

Express-junalla Napolista ehtii jo yhden päivän aikana vierailla myös mahtipontisessa Roomassa. Napolin eteläpuolella noin tunnin matkan päässä sijaitsee myös Amalfin rannikko, jossa on viehättäviä kaupunkeja vieri vieressä. Amalfin rannikon upeat maisemat ovat kuin suoraan postikorteista ja kauniita ranta-alueita on lukemattomia. Ympäristössä on myös runsaasti mielenkiintoisia retkikohteita, kuten Sorrento, Positano ja romanttinen Caprin saari. Napolista on myös lyhyt matka Pompejin raunioille, jotka ovat ehdoton vierailukohde historiasta kiinnostuneille.

Tjäreborgin Napoli

Matka Napoliin sopii jokaiseen makuun, niin aikuisille kuin lapsille. Ja kun lähdet Tjäreborgin matkalle Napoliin, voit itse määritellä ajankohdan koska lähdet matkalle, missä asut ja kuinka kauan olet matkalla. Hotellit sijaitsevat keskustassa lähellä kaikkea mitä kaupunki voi matkailijoille tarjota.
Hyvä tietää
  • Pizzan kotikaupunki
  • Mielenkiintoinen historia
  • Vauhdikas yöelämä
  • Paljon ravintoloita
  • Lyhyt matka lentokentältä

Muiden mielipiteet kohteesta Napoli

Hae matka – Napoli