Hotellit (61)

Matkat – Toscana

Tutustu Toscanan tunnettuihin nähtävyyksiin, hiekkarantoihin, maukkaisiin italialaisiiin herkkuihin, upeisiin kumpuileviin maisemiin ja viinitiloihin.
Tjäreborgin valikoimassa on useita eri kohteita sekä erilaisia hotelleja Toscanassa. Jos haluat viettää aurinkolomaa, kannattaa kohteeksi valita Viareggio tai Forte dei Marmi, joissa useat hotellit sijaitsevat lähellä rantaa. Valikoimassa on myös hotelleja, jotka sopivat rauhallisempaa lomaa kaipaaville aikuisille. Firenzessä ja Pisassa useimmat hotellit ovat keskeisellä sijainnilla, ja halutessasi voit valita myös luksushotellin.

Kulttuuria ja nähtävyyksiä

Historiasta ja kulttuurista kiinnostuneelle Toscanassa riittää nähtävää. Voit lähteä tutustumaan kulttuurin keskukseen Firenzeen, jossa on lukuisia historiallisia rakennuksia, upeita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita tai pistäytyä Pisassa, jossa on paljon muutakin kuin kuuluisa kalteva torni. Voit hyvin käydä useammassa kohteessa ollessasi Toscanassa. Vuokra-autolla, bussilla ja junalla on helppo liikkua paikasta toiseen.

Rannikko Toscanan ulkopuolella

Rannikkoa pitkin kulkee 15 kilometriä pitkä hiekkaranta, joka ulottuu koko matkan Viareggion ja Forte dei Marmin välillä. Tämä alue on houkutellut kävijöitä jo 1950-luvulta alkaen ja on nykyäänkin suosittu kohde upean hiekkarantansa ansiosta. Rantaa kiertävällä rantapromenadilla on ravintoloita ja kauppoja vieri vieressä, ja rantakatu on myös luonnollinen kokoontumispaikka iltaisin.

Hyviä ravintoloita

Italia, ja erityisesti juuri Toscanan alue, on tunnettu ruoka- ja viinikulttuuristaan. Toscanalaiselle ruokakulttuurille tyypillistä ovat ensiluokkaiset raaka-aineet ja yksinkertaisesti valmistettu ruoka. Lähellä sijaitsevan meren ansiosta tarjolla on paljon maukkaita kala- ja äyriäisruokia, ja Toscanan seudun oma erikoisuus on cacciucco eli kala- ja äyriäispata. Alueella on paljon ravintoloita, joiden hintataso on suhteellisen korkea.

Lähde viinitilalle

Toscanan alue on Italian alueista se, joka yleensä yhdistetään viinintuotantoon ja viinitiloihin. Tällä alueella valmistetaankin Italian parhaimpia viinejä, kuten Chiantia ja Brunelloa. Useilla viinitiloilla voi osallistua opastetulle kierrokselle ja viininmaisteluun sekä ostaa paikallisia viinejä tuliaisiksi. Suosittu koko päivän retkikohde Firenzestä on Chiantigiana, "chiantitie". Se ulottuu Firenzestä aina Siennan kaupunkiin asti, ja matkan varrella kuljetaan Toscanan kauniissa maisemissa ja Chianti Classico -alueella.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Toscana

Matkakohteet – Toscana

Firenze
Saat eniten irti Firenzen lomastasi majoittumalla keskustassa, kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, ravintoloista ja kaupoista. Tjäreborgilla on tarjolla Firenzessä yli 70 hotellia.
Forte dei Marmi
Forte dei Marmissa lomaillessasi kaikki on korkeatasoista viehättävistä ravintoloista ja trendikkäästä yöelämästä upeaan hiekkarantaan ja tyylikkäisiin muotiliikkeisiin.
Pisa
Pisassa on kuuluisan kaltevan tornin lisäksi myös muita nähtävyyksiä sekä ostosmahdollisuuksia, historiaa, kulttuuria sekä maailmanluokan ruokia ja juomia.
Viareggio
Viareggio on suuri lomakohde, jossa on 15 km pituinen hiekkaranta sekä terassien ja kauppojen reunustama rantapromenadi. Viareggio sopii pitkän viikonlopun viettoon sekä myös pidempään lomailuun.