Sunwing Family Resorts

Sunwing-uimakoulu Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Järjestämme uimakoulun useissa Sunwing Family Resorts -hotelleissa talvella 2019-2020. Voit varata uimakoulun jo matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin Omat sivut -osion kautta. Jos uimakouluissa on tilaa, paikan voi myös varata hotelliin saapumisen jälkeen.

Varaa uimakoulu Omilta sivuilta

Sunwingin uimakoulu ja uimaopettajat

Sunwing Bangtao Beach 14.12-27.2.
Sunwing Kamala Beach 14.12.-27.2.

Huom! Uimaopettajat puhuvat ruotsia

Hinta: 65 euroa/5 oppituntia. Vapaauinnin/krooliuinnin kurssi ja yksityinen uimaopettaja 65,-/kurssi. Jos varaat kurssin hotellilla, hinta on hieman korkeampi.

Voimassa tiettyinä saapumispäivinä. Lue lisää kyseessä olevasta hotellista kohdasta Kuntoilu ja aktiviteetit tai Lapset ja nuoret (Lasten aktiviteetit/Nuorten aktiviteetit).
*Ei Medleyn ohjaamia.

Elintärkeä taito

Uimataito on sekä elintärkeä että myös iloa tuottava taito. Uiminen ja vesileikit ovat lomien kohokohtia ja siksi haluammekin tarjota uimaopetusta useimmissa Sunwing Family Resorts -hotelleissamme. Kurssin tarkoitus on olla positiivinen kokemus sekä uimakoululaisille että vanhemmille. Haluamme tarjota hauskan, turvallisen ja varman tavan lapsille totuttautua veteen ja oppia uimataidon perusteet. Jokaiselle kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa.

Uimakoulu taso 1

Tässä lapsille suunnatussa aktiviteetissa pääpaino on innostaa lasta totuttautumaan turvallisesti veteen erilaisten leikkien ja monipuolisten harjoitusten, kuten hauskojen pelien, uimalelujen ja jännien tehtävien, avulla. Tällä tasolla keskitytään opettamaan lasta kellumaan sekä vatsallaan että selällään ilman apuvälineitä, sillä se on perusedellytys uimataidon kehittymiselle jatkossa. Ryhmähenki ja leikkisyys yhdistettynä päteviin ohjaajiin saa yleensä kaikki lapset nauttimaan vedestä. He saavat myös pienen yleiskatsauksen rinta- ja selkäuinnin perusteista.

Ikäraja: Yli 4-vuotiaille
Tavoite: Tottua veteen, kyetä kellumaan selällään ja vatsallaan ilman apuvälineitä sekä oppia rinta- ja selkäuinnin perusteet
Aiempi kokemus: Aiempaa kokemusta ei vaadita
Kurssin kesto: 5 oppituntia à 40 min.

Uimakoulu taso 2

Tämä uimakoulun taso sopii jo veteen tottuneille lapsille, jotka osaavat jo kellua vatsallaan ja selällään ilman kellukkeita tai vastaavia. Yhdistämme leikin ryhmä- ja yksilöharjoituksiin ja harjoittelemme leikkisällä tavalla lapsia oppimaan oikeita veto- ja potkutekniikoita. Pääpaino on potkuliikkeissä, sillä ne ovat sekä rinta- että selkäuinnin perusta. Lapsen osatessa oikeilla tekniikoilla uida vähintään 10 metriä sekä rintauintia pää vedenpinnan yläpuolella että selkäuintia, on aika siirtyä seuraavalle tasolle.

Seuraava, jännittävä taso on lapsille, jotka osaavat jo uida 10 metriä. Tasolla hiotaan veto- ja potkuliiketekniikoita sekä harjoitellaan kestävyyttä ja uskallusta uida syvässä vedessä. Jotkut lapset voivat myös harjoitella sukellusta hyppäämällä altaan reunalta syvään veteen, nousemalla takaisin pintaan, kääntymään ympäri ja uimaan takaisin altaan reunalle. Kun lapsi osaa uida oikeilla tekniikoilla vähintään 50 metriä rintauintia ja 25 metriä selkäuintia, voi hän siirtyä seuraavalle tasolle.

Ikäraja: Yli 5-vuotiaille
**Tavoite: **Aloitustaitojen mukaan tavoiteena on tottua aiempaa paremmin veteen, oppia uimaan ja parantaa uimatekniikkaa.
Aiempi kokemus: Osattava tason 1 vaatimukset, eli on tottunut veteen eikä tarvitse kellukkeita, sekä osaa kellua selällään ja vatsallaan ilman apuvälineitä.
Kurssin kesto: 5 oppituntia à 40 min.

Ui pyrstön kanssa

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla, miltä tuntuisi olla yksi merten cooleimmista olennoista! Ole kuin kala vedessä ja testaa miltä tuntuu uida altaassa pyrstön avulla. Mereneitouinnin oppitunnit varataan suoraan hotellilta ja opetusta on uimakoulun kanssa samoina aikoina.
**Ikäraja: **Yli 7-vuotiaille
Aiempi kokemus: Osallistuvan täytyy olla tottunut hyvin veteen, uimataitoinen (vähintään 25 m) ja pystyä sukeltamaan syvälle, uimaan vedenpinnan alapuolella sekä pystyä kääntymään vatsalta selälleen.
Kurssin kesto: 1 oppitunti à 40 min.

Vapaauinti/Krooliuinti aloittelijoille

Vapaauinti/Krooliuinti aloittelijoille

Kurssi sopii sekä aikuisille että lapsille. Pääpaino on uintitekniikan perusteissa, eli oikeissa veto- ja potkuliikkeissä, hengitystekniikassa sekä oikeanlaisessa vartalon liikkeessä ja uintiasennossa.

Ikäraja: Yli 12-vuotiaille
Tavoite: Oppia uimaan vähintään 25 metriä krooliuintia oikealla hengitystekniikalla
Aiempi kokemus: Uimataito (vähintään 200 m rintauintia syvässä vedessä)
Kurssin kesto: 3 oppituntia à 40 min.

Yksityinen uimaopettaja

Opetus mukautetaan kurssilaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Yhdessä oman uimaopettajasi kanssa teette harjoitussuunnitelman ja sovitte yhden tai useamman harjoituskerran, jotta saavutat henkilökohtaiset tavoitteesi. Yksityisiä uimaopettajiamme voivat tietenkin hyödyntää myös lapset, jotka tarvitsevat hieman lisäopetusta uimataitonsa kehittämiseen.

Ikäraja: Yli 4-vuotiaille
**Aiempi kokemus: **Aiempaa kokemusta ei vaadita, opetus räätälöidään kurssilaisen taitojen ja toiveiden mukaisesti
Kurssin kesto: 1 oppitunti à 40 min.

Ehdot

-hotellien uimakouluissa on läsnä aina kaksi uimaopettajaa. Kurssin sisältö mukautetaan siten, että kaikki lapset saavat juuri heille räätälöidyn informatiivisen ja sopivasti haastavan opetuksen. Syvässä altaassa voi olla vaikeaa harjoitella uimista ja veteen hyppäämistä, mutta kurssin sisältö ja opetus tapahtuu aina uimakoululaisten ehdoilla. Uimakoulujen tarkemmat ajankohdat on nähtävissä kunkin hotellin kohdalla.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN

Lollo ja Bernie

Lollo & Bernie Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintoloissa, Lollo & Bernie's Mini Discossa ja Mini Landissa.