Sunwing Family Resorts – nuorten aktiviteetit
Sunwing Family Resorts

Nuorille

Sunwingissä on paljon tekemistä myös vähän vanhemmille lapsille sekä nuorisolle (8–11-vuotiaille sekä koululomien aikaan myös 12–15-vuotiaille). Täällä pääset kokeilemaan erilaisia urheilulajeja ja aktiviteetteja, voit käydä esiintymässä tai vaikka vaan hengailla Teen Loungessa yhdessä vanhojen ja uusien kavereittesi kanssa.

Esimerkkejä aktiviteeteista

  • Urheilu & liikunta
  • Teen Idol
  • PlayStation
     

Aktiviteettiohjelma

Esimerkkejä aktiviteeteista, joihin voit osallistua Sunwing Family Resortissa ihan tavallisena päivänä.*

10.00 - Kids Parkour
14.00 - Creative Time
15.00 - Teen Idol Rehearsal
16.00 - Football
17.00 - Teen Chill-Out
19.15 - Teen Idol

* Aktiviteetit ja niiden lukumäärät vaihtelevat päivittäin ja hotelleittain.

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

SUNWING-SUOSIKIT

Teen Idol

Taitava showtiimin väki loihtii sinusta esiin artistin ja auttaa kaikessa koreografiasta meikkeihin. Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä. 8–15-vuotiaille.

Teen Lounge / Play & Chat

Teen Lounge

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, bingistä, biljardia sekä muita pelejä, voit puuhastella kaikkea kivaa, lukea – tai hengailla kavereiden kanssa.

Sunwing-uimakoulu

Kroolauskurssi

Kolmen tunnin peruskurssin aikana opit krooliuinnin perusteet ammattitaitoisten kouluttajien johdolla. Pääasiassa kurssilla keskitytään uintitekniikan perusteisiin sekä vartalon liikkeiden ja oikean uintiasennon parantamiseen.

KAIKILLE SOPIVIA AKTIVITEETTEJA

Kids Parkour

Kids Parkour

Hyppää korkeale, hyppää pituutta, ryömi ja kieriskele! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä itseluottamusta. 8–11-vuotiaille.

Chill-Out

Chill-Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua ohjaajan järjestämiin aktiviteetteihin.

Creative Time

Creative Time

Useina päivinä viikossa Teen Loungessa on Creative Time. Täällä voit tehdä koruja, kännykkäkoruja ja muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Flash Mob

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimiin, niin saat lisätietoja ajoista ja harjoituksista.

Spa Together

Spa Together

Vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat yhdessä nauttia spa-osastolla erilaisista vartalo- ja kasvohoidoista.

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining -kuntopiiriharjoittelussa kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä - täysillä!

Fitness Together

Fitness Together

Vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla sekä tietyillä ohjatuilla liikuntatunneilla.

Tennis ja Minigolf

Tennis & Minigolf

Tennis, minigolf, biljardi, pingis, ulkoshakki... valikoimat vaihtelevat hotelleittain, mutta Sunwingissa on aina jokaiselle jotakin tekemistä!si backgammonia, biljardia tai ulkoshakkia? Tarjonta vaihtelee kohteittain.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN

Lollo ja Bernie

Lollo & Bernie Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintoloissa, Lollo & Bernie's Mini Discossa ja Mini Landissa.