Sunwing Family Resorts – nuorten aktiviteetit
Sunwing

Aktiviteetteja nuorille

Sunwing Family Resorts -hotelleissa on paljon tekemistä myös vähän vanhemmille lapsille sekä nuorisolle. Täällä pääset kokeilemaan erilaisia urheilulajeja ja voit nousta esiintymislavalle tai vaikka vaan hengailla Teen Loungessa yhdessä vanhojen ja uusien kavereittesi kanssa. Joistakin aktiviteeteista peritään pieni maksu, mutta Sunwingissä on aina jotain tekemistä!

SUNWING-SUOSIKIT

Teen Idol

Teen Talent

Taitava showtiimin väki loihtii sinusta esiin artistin ja auttaa kaikessa koreografiasta meikkaukseen. Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä. 8–vuotiaista ylöspäin.

Teen Lounge / Play & Chat

Teen Lounge

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, VR-pelejä, pingistä, biljardia sekä muita pelejä, voit puuhastella kaikkea kivaa, lukea – tai hengailla kavereiden kanssa.

KAIKILLE SOPIVIA AKTIVITEETTEJA

Kids Parkour

Kids Parkour

Hyppää korkealle, hyppää pituutta, ryömi ja kieriskele! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä itseluottamusta. 8–11-vuotiaille.

Chill-Out

Chill-Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua ohjaajan järjestämiin aktiviteetteihin.

Creative Time

Creative Time

Useina päivinä viikossa Teen Loungessa on Creative Time. Täällä voit tehdä koruja, kännykkäkoruja ja muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Flash Mob

Flash Mob

…salainen aktiviteetti yli 8–vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimiin, niin saat lisätietoja ajoista ja harjoituksista.

Spa Together

Spa Together

Vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat yhdessä nauttia spa-osastolla erilaisista vartalo- ja kasvohoidoista.

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining -kuntopiiriharjoittelussa kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä - täysillä!

Fitness Together

Fitness Together

Vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla sekä tietyillä ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla.

Familjetabata

Tabata-treeni perheille

Tabata perheille on korkean intensiteetin treeni, jonka aikana treenaat koko kehoa Tabata-intervalleilla. Tabata on monien suosikki lyhyiden työosuuksien vuoksi. Ohjelman rakenne on helppo – teet täysillä 20 sekuntia omien lähtökohtiesi mukaan ja lepäät 10 sekuntia. Alaikäraja 8 vuotta.

Tennis ja Minigolf

Tennis & Minigolf

Tennis, minigolf, biljardi, pingis, ulkoshakki... valikoimat vaihtelevat hotelleittain, mutta Sunwingissa on aina jokaiselle jotakin tekemistä!

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!