Sunwing Family Resorts – uima-altaat
Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros
Sunwing Family Resorts

Sunwingin Uima-altaat & Ranta

Uima-altaalla koko perhe pääsee lomatunnelmaan. Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on uima-altaita jokaiseen makuun, vauva-altaista (syvyys n. 30 cm), joissa useimmissa on aurinkokatos, suuriin perhealtaisiin, jotka usein jotka syvenevät loivasti, joten koko perhe voi uida yhdessä. Altaiden ympärillä on runsaasti aurinkotuoleja ja –varjoja. Jos mieluummin uit suolaisemmassa vedessä, useimmat Sunwing Family Resorts -hotellimme sijaitsevat joko rannalla tai lähellä rantaa.

Olemme ajatelleet kaikkea

  • Ilmaiset uimapyyhkeet käytössäsi
  • Aurinkokatos babypoolin yäpuolella
  • Vesiliukumäkiä useissa hotelleissa
  • Altaita kaikille
     

Allaselämää Sunwingissa

Vesiliukumäet

Vesiliukumäet

Onko mitään sen mukavampaa kuin laskea vesiliukumäkeä lomalla? Lähes kaikissa Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on vesiliukumäkiä sekä aikuisille että lapsille. Tervetuloa testaamaan ja nauti vauhdin hurmasta!

Allaspyyhkeet

Allaspyyhkeet kaikille!

Älä turhaan täytä matkalaukkuasi pyyhkeillä. Sunwing Family Resorts -hotellissa kaikki saavat omat froteiset allas- ja rantapyyhkeet käyttöönsä loman ajaksi. Huolehdimme myös ympäristön hyvinvoinnista, joten pyyhkeitä ei vaihdeta automaattisesti, mutta halutessasi voit käydä vaihtamassa käytetyn pyyhkeesi uuteen veloituksetta.

Lähellä rantaa

Lähellä merenrantaa

Useimmat Sunwing Family Resorts -hotellimme sijaitsevat lähellä rantaa, niin hyvällä paikalla, että rannalle mentäessä ei tarvitse ylittää liikennöityä tietä, eikä tarvitse puikkelehtia toisten hotellien välistä. Kun haluat lähteä virkistävälle uintireissulle suolaisen meren aaltoihin, voit toki ottaa rantapyyhkeesi mukaan.

Altaita kaikille

Altaita kaikille

Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on uima-altaita jokaiseen makuun, esim. babypool (syvyys n. 30 cm), joissa useimmissa on aurinkokatos kaikkein pienimmille polskuttelijoille. Allasalueella on myös altaita, jotka syvenevät loivasti. Ja aurinkotuolit ja -varjot ovat tietenkin ilmaisia.

Aktiviteetteja altaalla

Nousepa ylös aurinkotuolistasi hetkeksi ja osallistu suosittuun vesijumppaan? Kannattaa myös muistaa perheen nuorimmille lapsille suunnatut Play & Splash -leikit sekä Crazy Water Games -aktiviteetit vähän vanhemmille lapsille. Ja aikuiset voivat pelata vaikka vesilentopalloa.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN