Sunwing Family Resorts – uima-altaat
Sunwing Kallithea Beach, Rodos
Sunwing

Altaita kaikille

Uima-altaalla koko perhe pääsee lomatunnelmaan hetkessä. Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on uima-altaita jokaiseen makuun. Noin 30 cm syvän vauva-altaan yläpuolella on useimmissa hotelleissa myös aurinkokatos, jotta perheen pienimmilläkin on mukava polskutella vedessä. Suurissa perhealtaissa on useimmiten kalteva pohja, jotta koko perhe voi käydä yhdessä uimassa. Altaiden ympärillä on myös runsaasti aurinkotuoleja sekä -varjoja. Jos meressä uiminen houkuttelee, niin sekin on helposti toteutettavissa, sillä useimmat Sunwing Family Resorts -hotelleistamme sijaitsevat aivan rannalla tai lähellä rantaa.

UUTUUS! Kesäksi olemme varmistaneet sen, että kaikki kaipaavat vähän enemmän uima-altaalle menoa – silloin kaikki babypoolit ja lastenaltaat Sunwing Family Resorts -hotelleissamme ovat lämmitettyjä ja vesi on noin 25 °C.

Olemme ajatelleet kaikkea

  • Ilmaiset uimapyyhkeet käytössäsi
  • Aurinkokatos babypoolin yläpuolella
  • Vesiliukumäkiä useissa hotelleissa
  • Altaita kaikille

Allaselämää Sunwingissa

Vesiliukumäet

Vesiliukumäet

Onko mitään sen mukavampaa kuin laskea vesiliukumäkeä lomalla? Lähes kaikissa Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on vesiliukumäkiä sekä aikuisille että lapsille. Tervetuloa testaamaan ja nauti vauhdin hurmasta!

Allaspyyhkeet

Allaspyyhkeet kaikille!

Älä turhaan täytä matkalaukkuasi pyyhkeillä. Sunwing Family Resorts -hotellissa kaikki saavat omat froteiset allas- ja rantapyyhkeet käyttöönsä loman ajaksi. Huolehdimme myös ympäristön hyvinvoinnista, joten pyyhkeitä ei vaihdeta automaattisesti, mutta halutessasi voit käydä vaihtamassa käytetyn pyyhkeesi uuteen veloituksetta.

Lähellä rantaa

Lähellä merenrantaa

Useimmat Sunwing Family Resorts -hotellimme sijaitsevat lähellä rantaa, niin hyvällä paikalla, että rannalle mentäessä ei tarvitse ylittää liikennöityä tietä, eikä tarvitse puikkelehtia toisten hotellien välistä. Kun haluat lähteä virkistävälle uintireissulle suolaisen meren aaltoihin, voit toki ottaa rantapyyhkeesi mukaan.

Altaita kaikille

Altaita kaikille

Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on uima-altaita jokaiseen makuun, esim. babypool (syvyys n. 30 cm), joissa useimmissa on aurinkokatos kaikkein pienimmille polskuttelijoille. Allasalueella on myös altaita, jotka syvenevät loivasti. Ja aurinkotuolit ja -varjot ovat tietenkin ilmaisia.

Aktiviteetteja altaalla

Haluaisitko nousta hetkeksi ylös aurinkotuolistasi ja osallistua suosittuun vesijumppaan? Kannattaa myös muistaa perheen nuorimmille lapsille suunnatut Play & Splash -leikit sekä Crazy Water Games -aktiviteetit vähän vanhemmille lapsille. Ja aikuiset voivat pelata vaikka vesilentopalloa.