Sunwingin Uima-altaat & Ranta

Uima-altaalla koko perhe pääsee lomatunnelmaan. Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on uima-altaita jokaiseen makuun, vauva-altaista (syvyys n. 30 cm), joissa useimmissa on aurinkokatos, suuriin perhealtaisiin, jotka usein jotka syvenevät loivasti, joten koko perhe voi uida yhdessä. Altaiden ympärillä on runsaasti aurinkotuoleja ja –varjoja. Jos mieluummin uit suolaisemmassa vedessä, useimmat Sunwing Family Resorts -hotellimme sijaitsevat joko rannalla tai lähellä rantaa.

Olemme ajatelleet kaikkea

  • Ilmaiset uimapyyhkeet käytössäsi
  • Aurinkokatos babypoolin yäpuolella
  • Vesiliukumäkiä useissa hotelleissa
  • Altaita kaikille
     

Allaselämää Sunwingissa

Vesiliukumäet

Vesiliukumäet

Onko mitään sen mukavampaa kuin laskea vesiliukumäkeä lomalla? Lähes kaikissa Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on vesiliukumäkiä sekä aikuisille että lapsille. Tervetuloa testaamaan ja nauti vauhdin hurmasta!

Glöm det där med att fylla resväskan med pool- och strandbadlakan åt hela familjen. På Sunwing Family Resorts får alla varsin handduk i härlig frotté. Vill du ha en ny, byter du bara ut den gamla kostnadsfritt.

Allaspyyhkeet

Allaspyyhkeet kaikille!

Omia pyyhkeitä ei tarvitse pakata mukaan, sillä Sunwing Family Resorts -hotelleissa kaikki saavat käyttöönsä omat froteepyyhkeet. Jos haluat vaihtaa pyyhkeesi uuteen, se käy kätevästi Help Deskissä.

Glöm det där med att fylla resväskan med pool- och strandbadlakan åt hela familjen. På Sunwing Family Resorts får alla varsin handduk i härlig frotté. Vill du ha en ny, byter du bara ut den gamla kostnadsfritt.

Lähellä rantaa

Lähellä merenrantaa

Useimmat Sunwing Family Resorts -hotellimme sijaitsevat lähellä rantaa, niin hyvällä paikalla, että rannalle mentäessä ei tarvitse ylittää liikennöityä tietä, eikä tarvitse puikkelehtia toisten hotellien välistä. Kun haluat lähteä virkistävälle uintireissulle suolaisen meren aaltoihin, voit toki ottaa rantapyyhkeesi mukaan.

Altaita kaikille

Altaita kaikille

Sunwing Family Resorts -hotelleissamme on uima-altaita jokaiseen makuun, esim. babypool (syvyys n. 30 cm), joissa useimmissa on aurinkokatos kaikkein pienimmille polskuttelijoille. Allasalueella on myös altaita, jotka syvenevät loivasti. Ja aurinkotuolit ja -varjot ovat tietenkin ilmaisia.

Aktiviteetteja altaalla

Nousepa ylös aurinkotuolistasi hetkeksi ja osallistu suosittuun vesijumppaan? Kannattaa myös muistaa perheen nuorimmille lapsille suunnatut Play & Splash -leikit sekä Crazy Water Games -aktiviteetit vähän vanhemmille lapsille. Ja aikuiset voivat pelata vaikka vesilentopalloa.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN