Lasten aktiviteetit Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Sunwing Family Resorts -hotelleissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. Tarjolla on runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Lollo & Bernie's Mini Starsia sekä vesileikkejä. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja ja osasta veloitetaan muutama euro, mutta tekemistä riittää aina sekä pienille että suuremmillekin lapsille!
Hauskimmat lasten aktiviteetit

Hauskaa pienimmille

  • Open House/Avoimet Ovet Mini Landissa
  • Adventure Games
  • Lasten show-esityksiä
  • Lollo & Bernie's After Beach
  • Lollo & Bernie's Mini Stars
     
Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Esimerkkejä aktiviteeteista, joihin voit osallistua Sunwing Family Resortissa ihan tavallisena päivänä.*

09.30 - Lollo & Bernie Walk
10.30 - Treasure Hunt
14.00 - Open House, Mini Land
14.15 - Mini Marathon
16.30 - After Beach
19.00 - Meet & Greet with Lollo & Bernie

* Aktiviteetit ja niiden lukumäärät vaihtelevat päivittäin ja hotelleittain.

SUNWING-SUOSIKIT

Avoimet ovet Mini Landissa

Viitenä päivänä viikossa ja useamman tunnin päivässä voivat lapset vanhempiensa kanssa leikkiä tai katsella filmejä Mini Landissa. Myös Lollo tai Bernie voi ilmestyä paikalle. Mini Landin vieressä aidattu, osittain auringolta suojattu leikkipaikka on avoinna koko viikon.

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

KAIKILLE SOPIVIA AKTIVITEETTEJA

Lasten showesitykset

Lasten showesitykset

Kannattaa myös käydä katsomassa ihanat lasten showesitykset, joissa esiintyvät halattavan suloiset maskotit, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää Cirkus Show -esitystään.

Lue lisää showesityksistä

Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Useina iltoina viikossa diskopallon kimaltaessa katossa tanssilattialla on ruuhkaa, kun hittikappale toisensa jälkeen kaikuu kovaäänisistä. Kaikki tanssimisesta innostuneet lapset voivat tanssia lavalla sydämensä kyllyydestä yhdessä Lollon & Bernien kanssa.

Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

Kerran viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja he voivat muuttua tähdiksi. Lapsi itse valitsee esittämänsä kappaleen, joka sitten yhdessä showtiimiläisten kanssa harjoitellaan. Illalla puetaan päälle siintymisasut, kasvot meikataan, ja sitten onkin jo Show-time!

Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Mini Landissa 3–7-vuotiaat lapset pääsevät tutustumaan uusiin kavereihin ja osallistumaan jännittäviin aktiviteetteihin yhdessä Mini Landin ohjaajien kanssa. Luvassa on kaikkea mahdollista aarteenetsinnästä Lollon & Bernien synttärijuhliin.

Lollo & Bernie's After Beach

Yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja liikkumista musiikin tahtiin. Tule mukaan After Beach -tapahtumaan, jossa mukana myös Sunwingin showtiimi!

Perhejooga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. 4–7-vuotiaille lapsille. Tunnilla keskitytään liikkumiseen - ja ennen kaikkea hauskasta yhteisestä hetkestä nauttimiseen.

Perhejumppa

Perhejumppa

Perhejumpassa 3–7-vuotiaat lapset voivat liikkua yhdessä vanhempiensa kanssa. Treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään yhdessä musiikin tahdissa!

LISÄTIETOJA SUNWINGISTA

Hei hei tutti!

Hei hei tutti!

Sunwingissä lapsesi voi halutessaan jättää tutin Mini Landiin. Hän saa myös diplomin muistoksi siitä, että tuttiaika on nyt virallisesti jäänyt taakse.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN